Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atiinnz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
atiinnz 2011.10.20 22:20:52
@kovai1234567: Amit írsz az valóban nem helyes, hogy magyar önkormányzati pénzből nem magyar vállalkozást támogatunk, de azért azt fontos kijelenti, hogy a külföldi rendszámmal közlekedés NEM adócsalás, csak adóelkerülés! A kettő között az a különbség, hogy az utóbbi legális, ha tetszik, ha nem.

Egyébként egyet kell értenem Jamesblond hozzászólásával, ide minek fizessek egy fillért is?? Két éve dolgozom Szlovákiában, ott még az adóhivatal is (!) ember számba vesz, na de mi van itthon?? Kint, lassan otthon, nem kapok gyomorgörcsöt, ha bekopogtat az adóhivatal, itthon meg mindenki úgy retteg tőlük, mint a régi idők ÁVH-jától... Ez a szomorú.

HA valaki tud menjen, dolgozzon külföldön és járjon ottani rendszámos autóval, aki meg kénytelen itthon maradni, az vagy rendszert változtat vagy éhen hal....