Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vavyanquinn

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb dokureality került ki a kertévék bugyrából, ezúttal Zsaruk címmel, a TV2-n. A sajtóközleményben izgalmas sorozatként aposztrofált újonc szeptember 1-jén 20:15-kor mutatkozik be, azaz a Magánnyomozók sávjában. Azt írja a TV2 a sorozatról, hogy: Megdöbbentő…..
A harmadik rész is újabb szőke nővel kezdődik, lehet ez az évad tematika, na, mindegy, Szőke rúzsoz, szempillát fest, csipke felsőt ölt meg seggig érő bőrcsizmát, majd a belépő társa, aki a változatosság kedvéért egy brunette, elszólítja, keressenek egy megszelídíthető…..
hogyvolt CSI:Ny 8x2 Hamis a bankó 2012.03.22 15:00:00
És íme, a második rész. Valami rock – kocsmában kezdünk, dögös szőke tolja fenn a színpadon gitárral meg együttessel. A kamera svenkel a tömegen, és megállapodik egy jólfésült csávón, aki a bőrcuccos fiatalok mellett ingben nyomul, bátorság, fiam. A szemüveget…..
Nyitókép: fürdőszoba, Mac borotválkozik, megvágja magát. A felesége Claire, poénkodik rajta, közben telefonál, a férjem valamiféle öncsonkítási szertartást végez, mondja a telefonba, a vonal másik végén egyébként a 911, szerelmesek közt biztos mosolyogtató vicc ez, én nem…..
Már a legelején érdemes tisztázni, hogy első nekifutásra a "rövid hajú csajok, akik bekaphatnák" toplistáját szerettem volna elkészíteni, de mivel egyetlen ilyen hölgyet sem találtam, így maradt ez a kevésbé szexis téma... Izzadni persze így is megizzadtam, és kisebb…..
vavyanquinn 2011.10.20 15:49:52
www.imdb.com/character/ch0031147/bio - ennyire futotta a karakternek

port.hu/grease/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2757&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2 - és még csak meg sem említik :)

hűűű, most jobb?

az, hogy vhol megemlítik a történetben, és szerepel a stáblista utolsó harmadában, azt a te mondatod nem fedi le. nem volt ott sem tánc, sem macsóság. Azt vitte Travolta meg a többiek.

na. bocsánatot meg...ugyan.