Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackening7

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 százalékos pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény elött alkotott elemzés…..
blackening7 2014.07.07 11:45:16
@Kubay: én már pakoltam ma reggel, majd négyes odds a két meccs együtt.össze fog jönni a nagy brazil-argentin párharc, de csak a bronzmeccsen! hazaiaknak sok lesz egyszerre neymar és silva kiesése, németeknek meg ezúttal összejön a döntő világversenyen, a másik meccsen meg szerintem gál lajos megbűvöli a gauchokat is! :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
blackening7 2014.04.13 13:05:44
@Kisfux: @desike: köszönöm!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY )..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében…..
blackening7 2013.11.30 12:45:45
@andros: egyértelmű, hogy a Szunderland! :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
blackening7 2013.02.07 12:12:13
@shaquan: szia! biztos szoros lesz, de szegediként nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjen a pick! s avájciaknél fontos hiényzók is vannak, míg nálunk mindenki bevethető, aki számít! én tuti rakni fogom ilyen odds-ért!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
blackening7 2012.12.08 09:25:53
@nando79: jó reggelt!
szerintem a chelsea tutibb, muszáj lenne már nyerniük a bajnokságban is! edzőbuktatásra nem játszanak, mert arra tökéletes eltt volna a BL-ben kikapniuk a dánoktól, szóval szerintem behúzzák! ilyen odds-ért ajándék, én is raktam!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " ... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
blackening7 2012.10.11 09:31:48
@Pannonymous: Szia! nekem tetszik amit írtál, csak egyetlen kérdés:mire alapozod, hogy Svájc nem nyer?
blackening7 2012.10.11 09:46:28
@Pannonymous: köszi a részletes választ!:) elgondolkodom rajta, végülis a svájciak felnőtt szinten kaptak már ki luxemburgtól is hazai pályán selejtező meccsen egy-két éve, a fiataloknál is benne lehet, örmények képesek teperni, ha muszáj!:) csak annyi, hogy a meccs nem örményországban lesz, hanem semleges pályán! de szerintem bejátszom, még keresek mellé valami fincsit!
blackening7 2012.10.11 09:59:58
@Vangelisz: ajándék??? :D :D :D nem tudom, hamarabb raknám valamelyik khl döncit...;)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
blackening7 2012.10.04 09:33:19
@Kőbányai Világos: én ezt raktam is (0-1) V-be, a gladbach nem túl acélos tavaly óta, szerintem simán ütheti őket a Fener!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
blackening7 2012.09.27 10:10:19
@Handballman: meglesz az Sarapovának!;) nagyon kell, nagyon szurkolok neki én is!
blackening7 2012.09.27 10:35:13
@Handballman: :( pedig nem egyszerű, hogy honnan jött vissza... mondjuk sejthető volt már 5 meccslabdánál, hogy előbb-utóbb behúzza Stosur...
blackening7 2012.09.27 11:43:51
@Walter Sobchek: én egyértelműen flensburg győzelmet várok itt, franciák tényleg képesek hullámzó teljesítményre, míg a német precíziós gyilkológép Flensburg otthon hazai közönség előtt nyilvánvalóan győzelemmel akar (és fog!) kezdeni a BL-ben... de ez csak az én véleményem :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
blackening7 2012.09.20 13:05:26
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / RED OR DEAD /: köszi... akkor nem tudom mi a xar van...:(
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
blackening7 2012.09.19 11:17:47
@doyen: szerintem sanszosabb, hogy a félidő D lesz a chelsea meccsen, úgy mint tegnap a reál meccsen is, tapogatják egymást az elején... így meg h a félidő vagy a vége kell hogy döntetlen legyen, bízok benne nagyon, hogy az egyik bejön!
blackening7 2012.09.19 11:28:04
@balla00: én sem értek a hokihoz, ezek abszolút ilyen poén szelók szoktak nálam lenni a játék kedvéért...
blackening7 2012.09.19 11:39:48
@balla00: ha keretet nem is találtam, de egy kis érdekesség a United meccsről:
A tavalyi BL kudarc után a Vörös Ördögök eltökéltek, hogy kijavítsák hibájukat. Az első lépésre szerda este kerülhet sor, amikor a török Galatasaray csapata látogat az Álmok színházába. A két klub majd húsz éve találkozott egymással legutóbb az európai porondon, azonban a törököknek nem sok sikerélmény jutott.

Sir Alex Ferguson a hétvégén pihentette néhány játékosát, akik közül páran várhatóan ezen a meccsen kezdőként szerepelnek majd, bár vannak sérültek is a keretben, akikre semmiképp nem számíthat a skót szakember, vagy akik játéka még kérdéses.

Akik hiányozhatnak:

United: Jones(hát), Smalling(lábközépcsont), Rooney(comb), Young(térd - kérdéses, talán bevethető), Evra(láb), Fletcher(erőnlét)

Galatasaray: Ujfalusi(keresztszalag)

Érdekességek:

Anders Lindegaard még nem kapott gólt manchesteri pályafutása alatt hazai pályán.

Török csapatok ellen a Vörös Ördögök három mérkőzést nyertek az Old Traffordon, kétszer vereséget szenvedtek és egy alkalommal döntetlent értek el.

A Galatasaray 2006/07-es szezon óta nem szerepelt a Bajnokok Ligájában. Még soha nem tudtak nyerni Angliában, három döntetlenjük mellett négyszer vereséget szenvedtek.

Örökmérleg:

4 mérkőzésen 1 United győzelem, 3 döntetlen, 7-3-as gólarány.

Eddigi mérkőzések az Old Traffordon:

1993-94 United-Galatasaray 3-3
1994-95 United-Galatasaray 4-0

(forrás:manutdfanatics.hu)
Van az úgy, hogy az ember olyan országot választ magának, amiről kiderül, hogy valami miatt mégsem jön be. Ez történt Judittal is, aki párjával megszerette Máltát, de arra is rájött, hogy nem akar élete végéig ott élni. A miértre fény derül a mai…..
blackening7 2012.08.18 12:15:14
@Kvik01: Kvik01, nekem lenne kérdésem Máltáról elég sok, ha nem gond, emailben beszélhetnénk! Oda szeretnénk költözni jövő nyáron, és szeretnék pár dolgot "első kézből" tudni!:) a mail címem: sztamas.85@gmail.com. Ide dobj egy emailt, és akkor majd írok! Nagyon köszi!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
blackening7 2012.06.07 10:54:15
@andros: az idén sok sarapova meccset láttam, és hihetetlen szívvel képes játszani, ha van motivációja, őrületes formában tud játszani... márpedig most van motiváció, hiszen ez az egyetlen grand slam amit még soha nem nyert meg, mikor ha nem most, amikor bomba formában van... én tuti megrakom ma, illetve stosur-on gondolkozom, de ott kicsit mocorog bennem a kisördög, hogy errani meglepit okoz...
blackening7 2012.06.07 11:22:57
@andros: :) meglátjuk! én tartom a sarapova tippemet, meglepne ha nem jutna döntőbe, sőt, azt nem nyerné meg! ez lehet elfogultság is, de a fenti érvelésem itt is megállja a helyét, miszerint nagy motivációja van a leányzónak! persze gyenge napot ő is kifoghat, de jobb teniszezőnek tartom kvitovánál, így ha nem áll feje tetejére a világ, akkor az orosz fog döntőzni! meglepit inkább a másik ágon érzek, de megrakni nem merem, amíg valaki meg nem erősít! :)
blackening7 2012.06.07 16:37:24
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
blackening7 2012.04.20 11:19:23
@DavidVilla022: ez így mind igaz, amit írtál, viszont épp ezért próbálom meglepibe rakni ezt a meccset, meg amiket írtam még. annyian rakják ma a monacot, hogy félek, most fog botlani... de leeht h rakok egy olyan szelót is ahol megrakom hazaiba... és aztán reménykedek, hogy nem lesz X...:) amúgy mára valami gólos szeló? azok többnyire jönnek mostanában, kiváncsi vagyok itteni véleményekre is!
blackening7 2012.04.20 11:36:16
@DavidVilla022: ez a valladolid mennyire sanszos?
blackening7 2012.04.20 11:46:37
@DavidVilla022: valladolid feb. 25én kapott ki idegenben utoljára, azóta 3 meccsen 3 győzelem, 10et rúgott és csak 2-t kapott vendégként... most is formában vannak, szóval így utánajárva, szerintem én is pakolom őket!