Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miaszöszi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly után ismét bejut-e a bajnoki elődöntőbe az Újpest, vagy fennállása során első alkalommal a Békéscsaba kerül a legjobb négy közé? Ez volt a tétje a női NB I negyeddöntőjében a csütörtök esti ötödik meccsnek. Az utolsó találkozó „természetesen” öt…..
miaszöszi 2012.03.01 20:32:34
:)
A Gödöllő annak idején hazai pályán 3:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, most pedig idegenben győzte le a viharsarkiakat 3:1-re! A női NB I alapszakaszának 17. fordulójában óriásit csatáztak a csapatok, hiszen a harmadik és a negyedik szett is 26:24 lett. Egy kellemetlen stílusú,…..
miaszöszi 2012.01.13 22:37:09
Az előttünk álló hétvégén a női NB I alapszakasz is folytatódik, méghozzá a 16. fordulóval. Az újév több csapat számára új reményeket is tartogat! A Békéscsaba például igyekszik megtartani listavezető pozícióját, míg a BSE nyilván szeretné visszaszerezni az elsőséget.…..
Röplabda blog Ki gondolta volna? 2011.10.18 10:19:45
Ki gondolta volna, hogy a szezont két ötjátszmás győzelemmel kezdő Honvéd Zrínyi SE éppen a Hajdúböszörményi TE otthonában veszti el veretlenségét?! Pedig a fővárosiak 3:2-re kikaptak idegenben a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz harmadik fordulójában. Képgaléria…..
miaszöszi 2011.10.20 10:50:32
@hajduanna: Mi a megoldás? Cikket írni a meccsről...ők így látták a meccset ti úgy de ők megírják, honlapot vezetnek stb...Nem tetszik valami? Akkor írd meg te mi történt a meccsen...két cikkből már leszűrhető hogy mi történt...Hajrá
Az Újpesti TE hazai pályán 3:1-re nyert a Budai XI SE ellen a női NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójából előrehozott mérkőzésen. Az UTE-nél a második játszmától a legerősebb együttes szerepelt. A meccs napjának délelőttjén végleg eldőlt, hogy az Újpest visszalép a…..