Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PINcoder

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó! Technikai okok miatt a blog lepkepúnyi működés után átköltözik az imola.freeblog.hu-ra és ott gyarapszik tovább. Ha lekötöttek az eddig olvasottak akkor kövess, várlak szeretettel!http://IMOLA.freeblog.hu/    ..
PINcode I. fejezet - Életenergia 2011.11.07 18:24:00
„Az életemet eszed meg!” – cseng fülemben ez a bizarr mondat egykori lakótársnőm vidéki ajakiról. És valóban! Az elmúlt években meg akarják enni az életemet és amikor ezt érzem, borzasztóan elfáradok. (Vagy amikor borzasztóan elfáradok, akkor érzem így?) Egy árucikk…..
Az OutsaPop bloggere egy igen izgalmas, otthon elkészíthető ötlettel rukkolt elő. A finn blogger vállfákat fabrikált különböző hírességekből néhány egyszerű hozzávaló segítségével. Így bármikor felpróbálhatják saját ruháinkat is. Mókás, szuper ötlet! Egyetlen…..
Gretchen Rubin egy évig tartó boldogságtervének megvalósítása komolyan átgondolt rendszer szerint épül föl. Havonta egy újabb témakörre összepontosítja a figyelmét, így vizsgálja meg életének 12 legfontosabb tényezőjét. Havonta tesz új fogadalmakat, amelyeket tovább…..
Bevezetés2011.szeptember 10., Castelsardo, Szardínia Kedves Gretchen Rubin, boldogságterved 4. hónapjában járok, tegnap kezdtem a kötetet. Itt ülök a szardíniai Castelsardo kétségtelenül egyik legcsodásabb kilátással rendelkező hoteljének teraszán. Nászúton vagyok Gáborral,…..
PINcode A kék zselébe bele 2011.11.02 21:26:00
A vízsugárban állok. Benne, a közepén: a vállaimat ezernyi apró tű bökdösi, a körülöttem szétrobbanó vízcseppektől homályosan látok. Csak a víz zubogását hallom és a gondolataimat. Olyan szívesen elütetném benned a vágyat a reggeli úszás iránt, a vágyat, ami hajt, hogy…..
PINcode Belém ragadt gondolatok 2011.11.01 16:59:00
    ...és évekig parlagon hevert a tér, elhagyatott volt a csúszda és üresen lengedezett a hinta. Az élet pedig tovább zajlott és zajlott, kunkorodott, kacskaringózott, hol dobálta magát, hol pedig halkan kucorgott, de nagy utat tett meg és tettem meg a hátán én is. Sajnálom,…..