Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mincsimoncsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknak mindez evidens, másoknak meg nem. 1.) Délvidék egyenlő Újvidék. Nem. Újvidék a legnagyobb délvidéki város, egyben Vajdaság tartományi székhelye, de a két szó nem helyettesíti egymást. Nem olyan, mint mondjuk New York, ami jelentheti New York Cityt és New York szövetségi…..
Mincsimoncsi 2018.11.29 20:28:12
"3.) A szerbek túlnyomórészt vérengző, primitív, hőzöngő soviniszták."

IGEN! Tudom mert nekem van egy csetnik főnökasszonyom, annak pedig van egy boszanac barátnője. És elég veszélyesek. A főnökömtől még az évek óta ott dolgozó magyar munkatársaim is rettegnek. Nem mernek neki szólni még akkor sem ha komoly probléma adódik. Kis kérésekről szó sem lehet, baj és kirugás lenne belőle. Olyan kis dolgokat sem mertek a munkatársaim tolmácsolni hogy "szeretném ha kioldaná a facebookon a tiltást" attól féltek azonnak kirugná őket is. Én próbáltam azután forditó programmal sms-ben de semmi reakció, magyarnak csak a munkája kell, nem néznek minket emberek, nem is válaszolt és a tavalyi tiltást sem oldotta ki. WC-re magyart nem enged el szüneten kivül, mig a góracok boszanacok szerbianacok akkor mennek és addig maradnak amikor és ameddig csak akarnak. Magyar ha csak kicsit is lemarad kirúgja nem nyújt minden áldott nap 120%-ot, mig az övéi alhatnak a munkán. Viszont vannak szép pöttyök (anyajegyek) az arcán amit kizárólag a boszanac barátnője és az egyik munkás aki a szeretője, érinthet és csókolgathat, más nem. magyar ne is álmodjon róla.
A boszanac batátnője pedig az még rajta is túl tesz csak nincs akkora hatalma és befolyása. Kezdjük avval talán hogy tényleg nagyon brutálisan hangos, rendszeresen orditozik és a hangja (bárénekesnő) vagyis olyan hogy bár ne hallanád mély és érdes borzalmas. dee van egy rosszabb tulajdonsága is, ha valahol egeret vagy patkányt talál azt megfogja zsebre vágja és aztán egy óvatlan pillanatban akit ér annak a nyakába ölébe dobja, akár reggeli közben is. Nem vicc hogy verekedős.. simán megverne bárkit akivel összeakad és gyengébbnek lát.. Amugy gyáva, férfival vagy hasonló súlycsoporttal nem verekszik. Facebookon ugyan nem tilt de ismerősöket sem igazol vissza. Biztos nem tudja hogy kell. Van még valami 39 éves és intim betétet használ tampon helyett. Tamponról nem is hallottak.
A probléma hogy ezek az esetek nem egyediek. Sajnos mindegyik ilyen.