Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rizzo the Rat

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X37 2011.10.19 14:35:00
Azt hiszem, itt az ideje köszönetet mondanunk Cristofelnek, hogy - tudtán kívül- a hátán cipeli az öfiket, ha pusztán a mellényes szociopata mesterkedéseit kéne estéről estére néznem, már tökön szúrtam volna magam. Ébredezünk, Serit és Gergőt előbb-utóbb műtéti úton kell…..
Rizzo the Rat 2011.10.21 10:56:56
@mocskosmacska: szép a haja... oké
látszik, hogy nem sejted, hogy mi kell egy férfinak

nyilván ne legyen felmosórongy a frizurája a csajnak, de azért egy férfi szeme lejjebb is vándorol

és Eszter ruha nélkül valószínűleg nincs ennyire összefogva, van ott felesleg rendesen
ráadásul pont popsi, comb tájon
és mindezt 28-29 évesen, mi lesz itt később?

azért azt is hozzátenném, hogy a villa többi nője sem éppen szépség, bármennyire is plasztikázottak

Kinga életkorát megtudva majdnem lefordultam a székről, 8-10 évvel öregebbnek néztem az arca miatt

Dya szintén nem szép arcú

Veronika meg 20 évesen jutott olyan archoz, ahova Geronazzo Mária egy élet munkájával

a VV4-ben legalább voltak szép testű lányok, mint Gigi, Anikó és kellemes arcúak, mint Éva, bár a személyiségükről inkább nem szólnék
Rizzo the Rat 2011.10.21 12:09:53
@Gem121: Azért az nagyon erős túlzás, hogy minden 5. ember jogot végzett... Ilyet azok mondanak, akik sose tudnák elvégezni.
Azt elismerem, hogy sokat kell tudni a jogász szak elvégzéséhez, de jó, intelligens emberré nem az tesz.
Eszter meg nem csinos, a többi bent lévő lányhoz képest sem. A többiek botsáskák szilikon csöcsökkel, Eszter meg egy kövérkés okoskodó, nyávogó nő. Mert bizony az utóbbi időben felvette ezt a nyafka stílust ő is.

"Szerintem szexi nem attól lesz valaki, hogy 50 vagy 70 kiló, hanem attól, hogy milyen a kisugárzása, mennyire érzi jól magát a bőrében. Ha elégedett az életével, ha magabiztos, akkor szexi." - na ez egy hatalmas hazugság, amivel azok a nők nyugtatják magukat, akik csúnyák, kövérek, vagy más miatt hátrányos a megítélésük a férfiak körében. Ez önbecsapás. Én ismerek több tucat kövér és/vagy csúnya, és nagy dumás nőt, akik nagyon elégedettek az életükkel, tele vannak önbizalommal, de senki nem találja őket szexinek. Ők egyszerűen más területen élik ki magukat, a szexuális vonal meg szóba sem kerül, elnyomják, mert abban úgyis kudarcosak lennének.

@genevieve: pontosan, már le se kell feküdnie senkivel, már bekerült a köztudatba

amúgy az sem biztos, hogy lenne lehetősége lefeküdni a kubaival, ott vannak 14-en, ott van Veronka, aki a nyakán lóg, se hely nincs, se idő...
Rizzo the Rat 2011.10.21 12:12:21
@mocskosmacska: Annamari mint királylány... brrr!
Az Alföldön használják leginkább rendszeres közlekedésre a kerékpárt, Budapest erősen lehúzza az országos átlagot. A Magyar Kerékpárosklub felkérésre készült kutatás szerint szeptemberben az ország lakosságának közel fele ült legalább egyszer biciklire. Az eddigi adatok…..
Rizzo the Rat 2011.10.21 09:57:02
@rekszem: akkor végülis motorral vagy segédmotorral is le lehet szarni a pirost...
az is egy kis jármű

én ilyet még nem hallottam, de jó tudni ezeket

kerékpárral tényleg mások a lehetőségek, könnyebben meg lehet halni rajta, mint egy autóban
vagy egy életre megnyomorodni
Rizzo the Rat 2011.10.21 10:09:36
@rekszem: Huszár Zsolt színész is úgy gondolta, hogy kerékpárral le lehet tojni a KRESZ-t, meg lehet villamos elé hajtani, mert a kerékpár egy teljesen más jármű, mint az autó.
Aztán a szabályosan közlekedő villamos erősebbnek bizonyult.
Tényleg megérte, hogy szabadon értelmezte a KRESZ-t, kibelezve egy sínen meghalni... kellemes utolsó másodpercei lehettek.
Rizzo the Rat 2011.10.21 10:42:56
@rekszem: Ha találkozok olyan autóssal, aki azt hangoztatja, hogy 30-as táblánál nyugodtan menjen mindenki 50-nel, mert a 30 veszélyesen lassú, akkor bizony beszólok neki. Ha meg balesetet is okoz, akkor nagyon elítélem. Biciklist szintén.
A KRESZ mindenkire vonatkozik, nem lehet szabadon értelmezni. Jogszabály.
Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa (MyShelter Foundation) az "A…..
Rizzo the Rat 2011.10.21 01:12:07
@magyar bucó: @V.A.: Szerintem az ablak költsége ennek sok ezerszerese lenne, ráadásul az terheli az amúgy is gyenge falat.
Nem szívesen laknék egy olyan viskóban, amibe utólag vágtak ablakokat, ki tudja mennyit vesz el a fal stabilitásából.
Ráadásul amikor havi 5-10 ezer forintnak megfelelő pénzből élsz, akkor nem biztos, hogy tudsz ablakot venni.
Ráadásul nem biztos, hogy szeretnél egy nyomornegyedben ablakot, ahol bejuthat aki csak akar és a "házak" olyan közel vannak egymáshoz, hogy oldalról nem nagyon kapnak fényt.

@bestpixel: Így van a víz fent gyűjti és szórja lent a fényt. Optika.

Piros szörppel színezve a vizet hangulatvilágítás hozható létre :)

Szuper ötlet, akár új, akár régi.
hogyvolt VV5 - 1X36 2011.10.18 16:40:00
A mai nap tanulsága eddig annyi, rohadt nehéz balkonládában kukoricát kapálni és ne kérdezzetek semmit, én is kíváncsian várom a nap végét. Meg azt is, ez a szájbalökött tyúk mikor óhajt végre megfőni, mert egész más mutatvánnyal terveztem bekerülni a Rekordok könyvébe.…..
Rizzo the Rat 2011.10.19 14:40:30
@beacska: Az igaz, hogy a kutya kötöttség, de nem érzelmi kapcsolat. Legfeljebb belelátjuk a kutyába az érzelmeinket. Nekem is van kutyám, de van egészséges humán kapcsolatom mellette, ugyanakkor látom, hogy sokaknak gyerek, asszony, pasi helyett van állatuk. Attila ilyen. Ő nem tud nőt megtartani, aki mellett emberként, férfiként kellene viselkednie.
Anno már volt erről egy poszt, de most itt egy nagyon korrekt német nyelvű klip erről a zseniális koppintásról. Ha megnézitek a jelenetet akkor látható, hogy számtalan jelenet kb. egy az egyben le lett másolva a Schwarzi klasszikusról. ..
Belga kutatók a dél-amerikai kontinens folyóiban vérengző halak vizsgálata során jöttek rá, hogy a piránnyák (nem piráják) meglehetősen sokat hadoválnak - adta hírül a BBC.A kutatást irányító Eric Parmentier, a liege-i egyetem professzora már jó ideje tanulmányozza a halak…..