Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aggódó

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egyszer a munkám miatt Pestre kellett jönnöm, egy konferenciára. Iszonyatosan fáradt voltam, és már csak egy hűsítő, italra vágytam. Lementem egy lazító italra a LOBBY bárba.Ez egy elég menő luxus szálloda volt, és igen drága koktélokat lehet ott kapni. Úgy voltam vele,…..
Aggódó 2008.05.16 13:24:16
Ezt meg kell örökítenem postban is, az előző játékra érkezett kobax fedőnevű munkakerülőnktől: Egész jó unaloműző, amíg írják a hallgatók a ZH-t... Csak kár, hogy nem lehetek túl agresszív, meg hangot se adhatok rá, mert a diákok kicsit furán néznének…..
Aggódó 2008.05.11 19:51:44
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
E cikk szerint, érdekes véleménnyel vannak a felnőttek a fűről."A legdivatosabbak az amfetamin-származékok, vagyis a diszkódrogok és a marihuána. Ez utóbbinál különösen veszélyes, hogy a gyerekek eltanulják a felnőttek álláspontját, hiszen közülük is sokan azt hiszik,…..
hogyvolt Drót 1x12 – Durvulat 2008.05.06 11:05:00
Az előző rész tartalmából: A BÜFIsek a fél baltimori rendőrséggel karöltve a Kima féle támadás után nyomoztak; sikerült Wee Bay, és Kisember személyében azonosítani a támadókat. Burrel, és a rendőrfőnök hisztijének folyományaként a fél várost lerazziázták a helyi…..
Mint a tőzsdén, a falon futnak a kapott sms-ek vagy éppen hírek. Ráadásul a kígyó polcként használható. Via Newlaunches..
Aggódó 2008.05.08 19:08:00
San Diegóban dübörög a drog háború, amelyben most éppen 96 embert tartóztattak le egyazon napon. Ebben a százas csomagban nyilván voltak veszélyes bűnözők is - a képen három pisztoly is látható -, de biztos vagyok abban, hogy a bilincsbe vert fiatalok nagy része egyszerű junkie,…..
Doris naplója Made in China 2008.05.08 06:31:00
Biztos mindenkinek van kedvenc üzlete. Ahová szeret bemenni vásárolni, mert mondjuk nagy a választék, vagy jók az árak, vagy ilyesmi.Nekem is van kedvencem.Hahaha...ez egy kínai bolt itten minálunk (bizony, szoktam ám én kínaiban vásárolni, bár tudom, hogy ez nem trendi manapság).Na…..
Egy amerikai republikánus képviselő arra figyelmeztette a szövetségi kereskedelmi bizottságot, hogy komoly veszélyt jelent a Second Life a gyerekekre. Cserébe az Ars Technica lerántotta a leplet a politikusról, mondván a képviselő épp újraválasztási kampányban van, és így akarja…..
Az én gyerekem Rendrakás 2008.05.08 17:40:00
Felvetődött a kérdés, hogy nekem biztos fent van a napellenző, és az így kialakult csőlátásom miatt csak hajtom a magamét. Azaz fúj drogok, aki drogozik az hülye, a kábítós az nem ember meg hasonlók...Távol álljon tőlem az ilyen mértékű elítélés.Csinálják, az ő…..
Az én gyerekem Mi is az a drog? 2008.05.05 17:49:52
Kezdjük az elején, mielőtt belemélyednénk a dolgokba.A drog szót többféleképpen értelmezhetjük, de a mi szempontunkból csak egy jelentése létezik!A kábítószerek olyan természetes vagy szintetikus (mesterséges) drogok, melyeket kellemes, feldobott érzet okozása miatt…..
Kevés békésebb utcai megmozdulás van egy kendertüntetésnél, ennek ellenére több országban zártak be embereket a múlt szombati Nemzetközi Kendertünti során.Atwerpenben például azért vittek el 4 embert, mert elültettek egy kendermagot. Bár volt engedélyük a 150 fős tüntetésre,…..
Aggódó 2008.05.06 17:07:37
Kenderzsupp Drogos állatok 2008.05.05 20:23:00
Hardwireden találódott ez a magyar füvező birkás animáció (mov), ami nem annyira vicces, mint amilyen szép, viszont erről eszembe jutott, hogy a háziállatokat milyen nehéz megfékezni, ha drogos fajtájúak, illetve egy csomó érdekes kérdés is felmerült. Aggódnia kell a gazdinak,…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Aggódó 2008.05.05 17:55:00
Sok szülő nem is tudja, hogy drogozik a gyereke. Pedig az anyag a mindennapjaink részévé vált, csak nem tudunk róla... Itt minden ki fog derülni! Fogyasztás; kinézet; viselkedés; módszerek; élet előtte, utána; árak; stb Érdekes lesz neked ez a blog: ha szereted a gyerekeidha…..