Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Grieves

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bringing Up Baby Hamburg rockt 2012.05.19 15:55:00
Három hamburgi srác a kilencvenes évek elején egészséges realitásérzékről tanúbizonyságot téve felismerte, hogy minden tekintetben messze vannak ők Seattle-től, így nem is érdemes erőltetniük a teljes hasonulást. Ehelyett Tocotronic néven megcsinálták a maguk kis hibridjét, a…..
Mr. Grieves 2015.07.25 15:11:23
@The Last Punk In Town: Én úgy emlékszem, felénk is "fogható" volt. :) Ezzel talán félig megválaszoltam a kérdést.
Az utolsó nézhető tv-csatorna... Még VHS-en(!) is megvan egy-két wah-wah epizód, de nem érdemes ezeket elővenni, a youtube-on fent vannak.
Hogy is van? Az elsőt nem felejti el senki? Na, valahogy ilyen első nekem a Stone Roses. Nyolcvanas évek vége, épp csak bejöttek az első műholdas csatornák, mi meg nézzük megszállottan az amerikai rajzfilmeket, a pankrációt meg az aktuális slágerlistákat. Aztán a Super Channelen…..
Mr. Grieves 2011.12.05 13:06:18
@The Last Punk In Town: Ezzel a minősítéssel nem nagyon lehet vitatkozni. Mintha az még egy másik Sziget lett volna...
A Fool's Gold groovja pedig megunhatatlan!
Bringing Up Baby Cherry Outline 2010.11.11 15:16:00
Hónapok óta hallgatgatom már ezt a számot, most végre előkeveredett hozzá egy pofás videóklip is. Ők a Pet Milk Philadelphiából, és a zajos popzene legszebb amerikai hagyományainak (Black Tambourine, Henry’s Dress) nyomvonalán haladnak. Itt található a bemutatkozó demójuk.…..
Mr. Grieves 2011.10.19 23:25:27
@The Last Punk In Town: Köszi, ránézek majd időnként. Főleg ha ilyen a kínálat. Sajnos kevés dolog hozza lázba az embert manapság. Az új zenekarokra gondolok, persze. Grat a bloghoz! Uniqe és hardcore. Igyekszem majd a restanciámat is ledolgozni valahogy. :)