Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öszödy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
comment:com Bárdos András viccel 2006.10.24 00:31:00
A Tények meglepően profin és összeszedetten tudósít az eseményekről, jó-jó Máté Kriszta játéktankokat emleget, meg csökönyösen azt kérdezi, hogy mégis mit akarnak a barikádokkal a tüntetők (Posztmodern, kubista installáció, nyilván), de azért feszes tempóban peregnek az…..
Mint kiderült, alternatív toplistákért jó helyre mentünk a Kálvin téri aluljáróba, mert az ott népszerű könyvek – az első helyezettől eltekintve – jócskán különböznek a nagy átlagtól, így ott élesben figyelhettük meg a kis számok törvényének működését.…..
Hát igen, ha az ember világhírű szinész, de részegen zsidózik, miközben a rend őrei a kocsijából rángatják ki, és próbálnak elugrani a lehelete elől, akkor előbb-utóbb hamut kell hintenie a fejére, mondjuk az USA egyik legnézettebb reggeli műsorában. Mel…..
Jónevű producer, akit főleg a Law & Order (itthon: Esküdt ellenségek) franchise készítőjeként ismerhetünk. New Yorkban született, ahol ministránsfiúként tengette gyermekkorát, majd az egyetem elvégzése után a reklámszakmába kóstolt bel. Hogy innen pontosan milyen úton…..
comment:com Csurka aranykora 2006.10.12 18:25:00
Mivel akciósan lehet kapni az Egy maréknyi dollárért és a Bukást, a hitlerest, ezért elsősorban ezeket ajánlom, mert ma jó műsorok nemigen lesznek. Igaz, lesz Fábry, de már előre félek, hogy milyen ökörségeket hoznak ki a mi Sanyinkból ezek a zaklatott idők. Fábry…..
Fél nyolc előtt néhány perccel szakadt meg a HírTv adása, és közel háromnegyed órán át sötét volt a képernyő. Bombariadó volt, ezért ki kellett üríteni a tévé épületét, még az Orbán-interjút is lekeverték. De miért is? Talán kézi hajtányos magnóról ment az előre…..