Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GDforever

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..
Subba Baszki sztaki! 2013.06.21 14:15:40
A szám meg még mindig ugyanolyan szar: ..
Na mielőtt beindul a váladéktermelés és magatokhoz nyúlnátok: ezeket nem is egy nő írta, hanem Kozsó  valamelyik bandájának egyik levitézlett táncosa, aki pár napja azzal haknizott Hajdúnál, hogy  megnyerte az angol eurolottó főnyereményét. Egy újságírócsaj írt is…..
Alig pár nappal az Eurovíziós Dalfesztivál után adott sajtótájékoztatót az MTVA épületében ByeAlex és kisebb csapata. A tizedik helyen végzett előadó és zenésztársai illetve a menedzsmentjének tagjain kívül Rákay Philip és Csiszár Jenő is megjelent az eseményen. A Dal…..
GDforever 2013.05.21 17:19:29
@Államférfi: Oszt aki ezt az okosságot írta a mé' nem épp a téglát pakolja valahol? Vagy csak hobbiból értelmiségi fogyatékoskodik a neten?
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..