Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tunderzug

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom eléggé kihangsúlyozni mennyire fontos ez. A vendégeim zöme már érti, én is ezt használom minden nap, de mégis akadnak olyanok, akik szkeptikusak maradnak. Mint például az uram. Kertépítő. A nap nem is nap, ha nem úgy kezdődik, hogy Őt kell bevadászni.…..
Rendkívüli módon tróger voltam. Nagyon elhanyagoltam a blogot. Persze rá lehet fogni a karácsony előtti hajtásra, aztán a tavaszi fáradtságra meg, hogy síelni voltunk...de minek szépíteni: egyszerűen lusta voltam. Pedig téma is lett volna bőven. Sebaj, most pótolok!:)Először is…..
IMAGE SKINCARE: A mesterséges tartósítószertől mentes termékcsaládok megoldást kínálnak aknés, öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, száraz bőrre. A kollekciók között fényvédő kollekciókat is találunk. A különleges savas peelingek lehetőséget nyújtanak a…..
Tündérzug FIGYELEM! 2012.01.17 11:26:56
 Ha most új vendég vagy a Tündérzug Kozmetikában, akkor az első Nelly de Vuyst kezelésed mellé ajándékba kapsz egy második, Keratolyse kezelést! Ha már a vendégünk vagy, hozd el egy barátodat, és kezeléseitek mellé mindketten ajándék Keratolyse kezelést…..
Összekevert üzenetek:Manapság muszáj kiszűrnünk a médiából áradó termékek közül,azt ami tényleg hatásos. Meg kell tudni különböztetni a handabandázást a valóságban tudományosan alátámasztott tényektől. A bőrnek legmegfelelőbb ápolást nem feltétlenül a legújabb…..
Szilveszterkor a három legveszélyesebb tényezőnek teszed ki az arcbőröd. Akialvatlanság, az alkohol és a réteges smink együttesen egy éjszaka alatt képesek abőrödet petyhüdté és fáradttá tenni.Tegyél ellene, hogy ne hasonlíts egy egyiptomi múmiára már az újév…..
Tündérzug 1. A könyökteszt 2011.12.29 09:30:00
Érintsd meg a könyököd! Milyen tapintású? Érdes? Merev, mint a krokodil bőre? Vagy inkább régi, vastag bőrtáskára hasonlít? Régen sima volt, mit történhetett?A könyök olyan, mint a lakmuszpapír, megmutatja mennyit törődünk az arcunkkal és a testünkkel. Ha valaki vigyáz a…..
Tündérzug Könyvajánló 2011.12.28 09:35:10
A Jézuska idén hozott egy remek kis könyvet!Dr. Michelle Copeland könyve szépen összefoglalja, mire kell figyelni a hétköznapi bőrápolásnál, hogyan befolyásolja az életmód a bőr minőségét, mire figyeljünk egyes készítmények kiválasztásánál és mit tehetünk, hogy bőrünk…..
Tündérzug SZILVESZTERI SMINK! 2011.12.27 11:28:02
Búcsúztasd az évet gyönyörű, tartós sminkkel!December 31-én buli a Pletykában, Oscarban, Pikantóban, házibulik, koncertek! Tündökölj profi sminkben a szilveszteri bulikon! Szilveszterkor késő estig nyitva!Hozd el a barátnőidet is!..
Tündérzug DECEMBER VAN! 2011.11.29 12:31:41
Nyakunkon a december! Felkerültek a karácsonyi dekorációk, mindenki lázasan készül, mi legyen a fa alatt, karácsonyi vásárok országszerte, lassan hatalmába kerít a hangulat!A nagy decemberi akciókból mi sem szeretnénk kimaradni, ezért nálunk egész hónapban százalékban mérik az…..
Tündérzug Ősz... 2011.11.21 15:45:00
Fotó: Einger BettinaSmink: Mester Zsófia..
Tündérzug 2011.11.19 16:40:38
SAVAS PEELING -edzés a bőrsejteknek! Bőrünk természetes pH-ja enyhén savas. Ezt a faggyú és a verejték biztosítja. A savköpeny az első védelmi vonal a kórokozók ellen. A lúgos tisztító termékek ezt eltávolítják, így hosszú órákra védtelenné teszik a…..
Tündérzug Nem vesztem el! 2011.11.09 09:26:12
 Kedves Mindenki!Sajnálom, hogy az utóbbi napokban elvesztem, pedig megfogadtam, hogy gyakran fogok posztolni a blogon. Eltűnésem oka, hogy megváltam mind a 4 bölcsességfogamtól, ez kiütött pár napra. Most viszont újult erővel, még pocokra dagadt fejjel, de remélem ugyanolyan…..
Tündérzug Itt a báli szezon! 2011.11.02 13:41:46
Végre!Végre! Megérkezett újra a bálok időszaka! A tataiak különösen szerencsések az év ezen részében, hiszen egymást érik a rendezvények, tombol a társasági élet, hajnalig tart a buli szinte minden hétvégén!Nem tudom, ki hogy van vele, mi azért is imádjuk ezeket a bálokat,…..
Tündérzug Szép napot! 2011.10.28 08:02:00
 ..
Kevés az olyan nő, aki ne használna nap mint nap alapozót, vagy korrektort a bőrszín kiegyenlítésére, a pattanásokra vagy a sötét karikák ellen. Mivel ezt sok esetben egész nap (sőt, ne adj Isten még éjszaka is) a bőrünkön hagyjuk, nem árt odafigyelni, mit is…..
Nagyjából mindenki értetlenül áll mikor körbenéz nálunk, és megkérdezi, hogy mi az a Nelly de Vuyst? Az emberek többsége nem ismeri a márkát, ami nem is csoda hiszen mindössze egy tucat kozmetika dolgozik vele ma Magyarországon. A miértre a válasz, mert nem rég került be az…..
Tündérzug Csapó kettő, Petra 2011.10.25 16:28:32
                         Fotó: Csoboth EdinaSmink: Mester ZsófiaHaj: Wamberszky Simon..
Tündérzug Fotózás 2011.10.23 21:14:00
Fotó: Csoboth EdinaSmink: Mester ZsófiaHaj: Wamberszky Simon..