Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Min.V8

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Dominique 2012.10.10 05:07:00
..
Min.V8 2012.10.10 21:54:34
Tavasszal lesz utoljára Critical Mass kerékpáros felvonulás Budapesten, jelentették be nyílt levelükben a szervezők. Elmarad ugyanakkor a szeptember 22-én esedékes őszi felvonulás is, hogy felhívhassák a biciklis közösség figyelmét az új problémára: fontos szakmai szervezetük…..
Azt mondja Hajdú János, a TEK vezetője: ma nincsenek Magyarországon olyan fegyveres csoportok, amelyek olyan problémákat tudnának okozni, amelyekkel kormányok lennének megdönthetők, vagy amelyek emberéleteket követelhetnének.Lehet, hogy ma nincsenek, de tegnap voltak, és ebből…..
A Beta hírügynökséget értesítette egy 32 éves újvidéki nő, bizonyos Maja Rogić, hogy a Szabadság téri McDonald’s-ba nem akartak beengedni három roma kisgyereket. A kisgyerekek a téren játszottak, amikor is a nő megkérdezte őket, hogy éhesek-e. Mivel igennel válaszoltak,…..
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Min.V8 2012.06.01 18:14:13
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Min.V8 2012.05.24 22:41:09
@nem kéne...: Akkor annál inkább !
Min.V8 2012.05.24 23:20:27
@nem kéne...: Nem siklottam el . Vásárolt egy használt kocsit aminek voltak hibái . Nekem ez jött le . Olyan nagyon szar biztosan nem volt ha OT-s minősítést kapott . Az a Shelby amit Hévizen láttam az gyönyörű volt . Beszéltem a tulajdonosávál aki már több kocsiját is velük csináltatta , és nagyon elégedett volt . Biztosan nem valami koklerra bizta a több tízmilliót érő kocsijait . Persze egy rendes restaurálást nem lehet egy csomag tökmag vagy szotyi áráért megcsináltatni . Vagy ha igen akkor az olyan is . Lásd a példákat .
Min.V8 2012.05.24 23:26:47
www.autoriko.hu Ma vittek FIVA-ra egy 68-as Chargert , kurva jó volt a kocsi .
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
Sabc továbbra is a Mercury Cougarral küzd, és amíg vár egy-egy alkatrészre, leveleket ír. Ez duplán jó: én utálok telefonálni, és ha Sabc rákezdi a lengőkarokkal meg kormányhardykkal, tíz perc után kómába esek. A másik jótétemény, hogy a csávó tud írni. Néha azért még…..