Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tib..

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző cikkben sorra vettük, hogy az eddig előkerült 5 végtelen kő kiktől származnak, hol voltak, és jelenleg hol találhatók. Aki esetleg lemaradt volna róla most ide kattintva elolvashatja a szóban forgó első részt...
tib.. 2017.01.19 12:07:10
Úgy gondolom, hogy lehet alapozni Odin kijelentésére, miszerint nem akarja, hogy több végtelen kő legyen Asgarban.

Viszont.(Saját elmélet)

Alapvetően a végtelen kövek ereje ugye akkora, hogy halandó ember képtelen uralni azok erejét.

Ezt voltaképp 2x láthatjuk is élesben a Galaxis Őrzői jelentében. Első mikor a gyűjtő segédjét konkrétan 10mp leforgása alatt egy igen hatékony bombává alakította, aztán másodjára mikor a film végén a főhősök 4-en alig képesek megzabolázni.

Viszont a végtelen köveket használó karakterek is mind valami fajta segédeszközt használnak.

Pl.:
Ronan: Samu kalapács
Loki: Jogar

Ez alól eddig egyetlen kivétel van, Vízió.

Aki viszont nem sorolható az előbbi kategóriákba, hiszen voltaképp a végtelen kő teremtette neki a testet megfelelő energia mennyiség mellett.
(Thor kalapácsát is képes megemelni)

Tehát, amennyiben helyes a Heimdall elmélet, abban az esetben a mi első számú Kapu Őrünk egy olyan hatalommal bíró személy, mint Vízió. Ennek értelmében Heimdall-nál lévő kő 0% veszélyt jelent az ott lakókra, és magára a világra.

Innen jön a konkrét elméletem.

Azt nem szabad elfelejteni, hogy a Tesseract ott léte szükséges a Thor első része óta. Hiszen Thor a Jégóriások birodalmát csak úgy tudta megmenteni Loki ámokfutása elől, hogy elpusztította a Bifröstöt. Ezzel viszont megszünt a "szivárvány híd" mely összekötötte a világokat. Így a Tesseract biztosítja most az utazást.

Viszont a tesseract az Aetherrel együtt, mondhatni egy csupasz kő, amit igazából bárki bármikor felszabadíthat, és szerintem Odin ennek a lehetőségét szerette volna elkerülni.
Elvileg az összes epizódban szerepel egy elrejtett kis űrlény. Te észrevettél valaha egyet közülük? :) 2perc.blog.hu ..
tib.. 2011.11.30 10:16:01
@BeNiBoY: Ha már ennyire jártas vagy az " UFO " szó jelentésében, akkor szerintem tiszában kéne lenned azzal is, HOGY az elmult kb 40év során az emberekben, illetve a hétköznapokban, már MINDENKINEK egyet jelent az UFO a földönkívülivel.
likeyou World Of Warcraft 2011.11.01 17:42:45
 ..
tib.. 2011.11.28 17:17:54
2perc A legmenőbb név 2011.10.29 17:06:00
2perc.blog.hu..
tib.. 2011.11.04 19:51:57
@ToNICK: Csak nem paraszt vagy?