Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sostkibir

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 72 óra kompromisszum nélkül egy önkéntes szociális akció, amelyet a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervez, hogy Magyarország fiatalsága együtt tegyen másokért, környezetéért. 2013. október 10-13. között…..
Önkéntes fogadónap lesz az IrányPontban 2013. augusztus 8-án (csütörtökön) 15 és 18 óra között. Várunk mindenkit, aki szívesen segítené a Szombathelyi Egyházmegye ifjúsági munkáját vagy a SZEIF tevékenységét. Néhány példa, milyen rövidebb-hosszabb távra szóló…..
Nemrég jelent meg "Az önkéntes munka reklámnak is jó" című összefoglaló írás egy munkaügyekkel foglalkozó honlapon. Ebben szerepel néhány érv, hogy karrier-tanácsadói szemmel miért hasznos az önkéntesség. Röviden: vonzóbbá teszi önéletrazjunkat, pályakezdőknél…..
A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nyári nardai napközis táborába, 2012. június 18. - augusztus 11. között (8 héten át) keres önkénteseket, akiket gyermek-felügyeletre, programok szervezésére, számítógépes ismeretek továbbadására, konyhai kiszolgáló segítésre valamint…..
A Vas Megyei Önkéntes Centrum a megyében található és felújításra, gondozásra szoruló vagy feledésbe merült épített értékek és sírok, útszéli kőkeresztek megmentésére hirdetett akciót. Elsőként 2012. március 31-én (szombaton) 9 és 12 óra között a szombathelyi Szent…..
BIZTATÓ„Boldogok, akiket üldöznek az igazságért, mert övék a mennyek országa.” (Mt 5,10)HÍRNÖK Január 20-án vette át Pezenhófer György Vas megyei újságíró a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) kitüntetését, a Szalézi Szent…..
2012. március 25-én (vasárnap) „Tündérkertünk Vas megye” mottóval őshonos magyar gyümölcsfák ültetésére hív minden érdeklődőt a Vas Megyei Önkéntes Centrum. A megmozdulás példája a viszáki Tündérkert, ahol minden évben annyi őshonos facsemetét ültetnek el,…..
 A Vas Megyei Önkéntes Centrum a megyében lévő források megtisztítására, valamint környezetük rendezésére hirdette meg "Tiszta forrásból!" című akcióját. 2012. február 25-én (szombaton) várják az önkéntes segítőket: a nyőgéri…..
Ha kellenek tudományos érvek, amelyek az önkéntesség mellett szólnak, a mindennapi.hu friss cikke kihagyhatatlan olvasmány: összefoglalja a würzburgi és a michigani egyetem kutatóinak tanulmányait, tele van végiggondolásra érdemes adatokkal. De vajon…..
BIZTATÓ Sápadt arcodon a láz derengKoldus lelkeden átfúj a szélAz ágyad és a szíved meghasadva rengKöd mögött a hold, mint aki fél Az álom partján aztán hozzád lép egy árnyDíszruháját karddal vágja szétÚgy borul föléd, mint angyal hordta szárnySzent Márton…..
BIZTATÓ   "Kegyes szemeiddel tekintsd meg népedet,segéld meg áldásra magyar nemzetedet.Magyarországról, édes hazánkról,Ne felejtkezzél el, szegény magyarokról." (Boldogasszony Anyánk - részlet)   IDŐSZERŰ   Hit és tudás – A Teremtés Könyve alapján…..
BIZTATÓ Ti nem hal(l)ottatok a 72 óráról?  „Sokra tartom azokat, akik viszonzás elvárása nélkül időt, odafigyelést, tudást, bármilyen munkát kompromisszumok nélkül adnak másoknak. De nincs is igazam, hiszen mindig van ellenszolgáltatás: a sikerélmény, amit a…..