Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fekete kefe

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Még a londoni túrám előtt elhatároztam és meg is ígértem, hogy be fogok jutni valahogy a csak sportolók számára fenntartott Olimpiai Faluba, hogy megtudjam, hogy mit esznek az olimpikonok. Ezt sikerült is végrehajtani, Madaras Norbi (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó)…..
fekete kefe 2012.08.17 22:16:43
A kétszeres Oscar-jelölt színész és felesége ismét nekifutnak és megpróbálják eladni Beverly Hills-i házukat. Ezúttal már alig 13 millió dollárt kérnek az ingatlanért, amit most van szerencsénk megmutatni. Még 2001 novemberében vette meg az A Tégla és az A harcos…..
Sokszor esett már arról szó, hogy Hollywoodban elfogytak az ötletek. Sopánkodtunk, átkozódtunk, ráztuk a fejünket. De nem veséztük ki még ki igazán a témát, ám danialves küldött egy szép hosszú cikket erről a problémáról. Köszönet érte. Kezdődjön hát mondandója. A…..
fekete kefe 2012.06.24 10:18:48
Érdekes gondolatok...

Van egy dolog amivel igen "kellemetlen" szembesülni... Hogy "mi nézők" mindannyian milyen filmeket igénylünk...!!
Merünk ezzel szembe nézni...??
A "filmipar" - hiszitek vagy nem - az mondja: Ha nektek ez kell akkor "zabáljátok" bameg'...!
Nem a filmipart kell fikázni..!!! Nem nem..!
Az "átlag néző"-nek kellene a tükörbe nézni hogy "hogy is van az én agyam bekötve...?" Milyen filmeket is igénylek Én...??
Van egy óriási paradoxon a néző "fejében"...
Mégpedig:
1. Azt mondja a néző hogy: "Én csak felhőtlenül szórakozni akarok" és kap egy bejáratott történetet... és hiányérzete lesz...
2. Azt mondja a néző hogy engem "ne idegesítsenek" semmilyen drámával...! Pedig az igazi katarzis ha egy film valami fajta "tüskét" okoz az emberi lelkekben..

Ebben a világban az olyan embert aki hajlandó bizonyos " filmes spirituális utazásra" az kisebbségben van (és lesz mindig)
Ugye itt ebben a cikkben "történeteket hiányolunk"...?
Tolsztoj Anna Karenina c. regénye így kezdődik: "Minden család hasonlóképpen boldog, és különbözőképpen boldogtalan"
Egy eredetei film akkor hordoz értéket ha: AZ ÉLET FÁJDALMÁRÓL, ÉS IGAZSÁGTALANSÁGÁRÓL SZÓL...!!!
És ahhoz kell igazi bátorság hogy ilyen filmeket megnézzünk...!

Te kedves "filmrajongó" igen igen Te aki megőrülsz egy-egy látványos "filmalkotásért"... Miért van szükséged újabb, és újabb ilyen filmekre...? Mennyiben jelentenek többet ezek a filmek a meglévő "alkotásoknál"...
Miért nem elég megnézni a meglevő katasztrófa filmeket újból s újból...??:)
Ha csak " látvány a fontos" akkor csak abban lesz különbség hogy a helikopter melyik oldalról "jön be e képbe, és zuhan le..." Te kedves filmrajongó...! Miért igényled az újabb és újabb ilyen "alkotásokat"...??
Lehet fikázni a filmkészítőket...De milyenek vagytok Ti, átlagnézők...??
Ha egy film olyan "irracionális" világba visz el benneteket ami veletek soha nem történhet meg, az csak "szórakoztató film", és ettől Ti emberileg semmivel nem lesztek többek...!!! (persze lehet azt mondani hogy "Én nem is akarok több lenni"... de akkor meg Én az ilyen "felnőtt emberen" csak sírni (nevetni) tudok...!)

A mozi több mind száz éve alatt lassan tényleg elfogynak a történetek, de akkor sem az a megoldás hogy a fejünket a homokba dugjuk, és azt a kevés történetet is "bojkottáljuk"

Szóval egy szó mint száz:
A MAI FILMEK OLYANOK AMILYENEKET AZ ÁTLAG NÉZŐ (ÁTLAGEMBER) MEGÉRDEMEL...!!!
(És a kisebbség pedig "szenved")
fekete kefe 2012.06.24 10:35:53
@tede:

Jaj a sorozatokról inkább ne...!

A Sorozatok a tv "termékei" amíg nem volt tv addig sorozatok se igazán..!
És előbb utóbb előjön a "rétestészta effektus" a sorozatokban... Az hogy "na mi nem volt még" mit írjunk még bele ("mert abbahagyni ugye nem akarjuk hiszen ebből élünk"...:)
és minden sorozat saját magát "alázza meg" azzal hogy nehezen képes méltósággal befejezni...

A sorozat egy "felületes világ" ostoba terméke...!!
fekete kefe 2012.06.24 12:47:28
@Advanced Flight:

Valami hasonló... ( Jó tudni , hogy nem vagyok egyedül..)
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
fekete kefe 2012.05.24 19:01:05
Sehol semmilyen blognak nem az a feladata hogy az egyetemes igazságot megmondja... Gondolatot ébresszen...! Igen, akár provokatív módon...!

Hát persze hogy vannak sikeres (jóképű) férfiak, akik nem is értik "miről van itt szó"...:)
Hát persze hogy a "alsóbb rendű" férfiaknak vannak "sérelmeik", és ezeket méltósággal viselni nem könnyű feladat...
Némi túlzással: Mindenkinek meg van a saját igazsága...!
Az élet "alapigazságtalansága" egyenlő a világ teremtésével.
Hogy ki hova születik... Milyen országba, milyen családba, milyen egészségi állapotba, milyen "fizimiskával",
Az "azonos erkölcsi mérce" amit bizonyos konzervatív körök kitartóan, és elhívatottan hirdetnek... nos az egy reménytelen utópia...!
Micsoda paradoxon...!
Elvárni egy "éhes embertől" ugyanazt a "világnézetet" mint egy "jól lakott embertől"...?
Ha ezt komolyan gondolják bizonyos emberek...hát nem ez az emberi méltóság semmibe vétele...?
A világot "megváltani" nem tudjuk. (Ehhez a kijelentéshez kell talán a legnagyobb erő.)
És ha ez valakinek mérhetetlen frusztrációt okoz, az ne meneküljön semmilyen "erkölcsi diktatúra" ellentmondásokkal teli pocsolyájába, mert nevetségessé válik...!
Ja hogy a "szűzkurva"...?
Igen igen. Vannak!
De nekem erről egészen más jutott eszembe...(!)
Volt ez a Shakespeare nevű "illető"... Elég jó dolgokat írt...! (Gondolom ebben egyetértünk..:)
Amikor eldöntötte, hogy drámát ír a "szerelemről" (Rómeó, és Juliska:) akkor gondolkodhatott, hogy kikről írjon...?
És eldöntötte: Egy 13 éves lányról, és 17(körüli) fiúról...!!!
NEM VALAMI ÜZENET EZ...???
Felnőtt korunkban mivel érettek lettünk, és "megokosodtunk" (és micsoda paradoxon ezáltal romlottabbak, dörzsöltebbek lettünk) nem-e zárjuk ki automatikusan a "tiszta szerelmet"...?
A "szűzkurvának" is csak egy élete van..! És ÉLNI AKAR...!
A "suttyó férfinak" is csak egy élete van, és ÉLNI AKAR... (és ha nem megy máshogy akkor a "rosszlányokkal"). És ha ettől csorbul a férfiúi büszkesége, az csak addig tart amíg a koporsóba fekve meg nem jelenik rajta az első kukac... Mert az MINDENKIN megjelenik...!
Valamilyen szinten minden férfi, és nő "erkölcstelen", mert nem tud értelem nélkül dönteni semmilyen kérdésben...!
Valamiről olvasni az nem csak azt jelenti hogy "befogadok egy gondolatot" hanem hogy újabb, és újabb gondolatot generáljon az idők végezetéig...!

A Pécsi bányász levele is szíven ütött... (Ő is csak ÉLNI AKAR...!)
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
Schmitt tegnap esti nyilatkozata izomból arcul vágott majd mindenkit e hazában, akinek van némi köze a tudományos világhoz. Miután a Semmelweis Egyetem példaszerű gyorsasággal meghozta a döntést egy számukra rutinszerű ügyben, az elnöki interjú nem azt boncolgatta, hogy maradhat-e…..
Gyalog indultak Budapestre Miskolcról azért, hogy „munkát és kenyeret szerezzenek”. Mínusz 12 fokos hidegben vágtak neki a kétszáz kilométeres távnak mintegy félszázan hétfő délelőtt a polgármesterek és civilek által kezdeményezett Munkát, kenyeret! elnevezésű tiltakozó…..
fekete kefe 2012.02.07 11:31:19
@Légvárak:

Tehát akkor hajrá...??
fekete kefe 2012.02.07 11:57:43
@Légvárak:

Amit írtál azt elítélem...!
Az eredeti "ötletem"- et viszont fenntartom...!
Ez az "éhségmenet" egy "színház"...!!
(valaki jól írta: "ha éhesek nem tudnak gyalogolni"
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..