Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madsun1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 14-én jön az új Tankcsapda album, amely az Urai vagyunk a helyzetnek címet kapta. Holnap reggel az MR2 Petőfi Rádió ’Talpra magyar’ című reggeli műsorában 7 és 8 között pedig egy új dal is elhangzik majd. Fentebb a borító, melynek véleményezését rátok hagynánk...
madsun1 2014.09.23 17:08:31
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Subba A nap képe: Zsákmány 2011.10.12 11:53:00
Szép volt, Stüszi! (<--irónia) A sok hőzöngőnek azért jelezném, hogy az erdő nem a kibaszott macskák és kutyák játszótere, szóval a sok póráz nélkül az erdőben kutyát sétaltató - majd azon meglepődő hogy a férgecs elrohan és széttép egy őzet- faszt szivesen kilövöm…..
madsun1 2011.10.18 06:47:25
és képes voltam csak ezért regelni .. :D szóval .. kedves pártoló. ha ilyen vehemenciával véded a vélhetően okos, állatszerető, kedves vadászt, akkor nyilván tisztességesen felpofoztad azért, mert ha valaki az állatokat szereti, akkor a büdös életben ilyen képet nem tesz fel. Ha ő ölte meg, akkor azért, mert nem kellene, hogy büszkeséggel töltse el. Ha nem ő ölte meg, akkor meg sajnálnia kellene. nomost . mivel észrevehetően röhög a halott macskán, egyértelműen nem szereti az állatokat. Az meg pedig ne legyen vadász. Ne nevezze magát vadásznak, mert minden vadászt megsért.
És a trolloknak .. a vadász nem csak lelövi az állatot. de télen kimegy mínusz ezer fokban tökig érő hóban kaját kihordani (és most ne menjünk abba bele, hogy az ember miatt kell kaját adni .. ez van .. )
a macska pedig kimegy a kerítésen kívülre, az olyan, mászkál.
kölyökkorunkban csapatostul mászkáltunk kutyákkal az erdőben. Heti több délutánt töltöttünk kint .. egy titka van. A vadászokkal tudatni kell, hogy kint vagy. Nem nagy ördöngösség ... mai napig kijárok az erdőbe, igaz már nem kutyával, de hetente kint vagyok fotózni. Minden nap jelentkeznem kell a vadásztársaságnál, mert vadászidény van.
A sok okos meg, aki azt mondja, hogy az erdő mindenkié, az menjen ki akkor is, amikor szemetet kell szedni .. mert a sok természetszerető kiránduló a legeldugottabb erdőkben is eldobál minden szart. Nincs kint szemetes . ejj .. de van hátizsákja .. tegye abba, és dobja ki otthon.
jah .. még valami ... az etetésről .. akik szerint felesleges, azoknak mondanám, hogy nem csak azért etetnek, mert nincs mit enni a vadnak .. hanem, hogy az erdőben tartsák a vadat, mert különben kimegy a mezőgazdasági területekre, aztán ott meg megkajálja a permetezett cuccot, kárt tesz a kukoricában, és akkor meg a gazdaság nyüsszöghet .. ha meg meghal az állat a permettől .. akor meg a gazda a rohadék .. jobb a vadnak az erdőben, de fogy a helyük ..