Regisztráció Blogot indítok
Adatok
en_kvinna

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg ritka az olyan ember, aki egyébiránt többé-kevésbé normális erkölcsi értékek szerint él (nem létformája a lopás, nem üt le idős embereket az utcán, és nem parkol a mozgássérültek helyére), a félrelépés(ek) miatt kénytelen kevésbé mintaszerűen viselkedni,…..
en_kvinna 2011.10.22 19:11:39
@skarlát betű: szívemből szóltál: "másra vágyik".. én is azt hittem, hogy csak egyre vágyom.. a többi merő fantázia.. Node, amikor beteljesült a fantázia..huh.. És most ketten laknak a szívemben, ámde megjegyezném, hogy félek az érzelmi kötődéstől ami a szeretőmet illeti. Érdekelne, ki hogy van ezzel. Mi nők szerintem nem tudunk érzelem nélkül egy ilyen kapcsolatba lépni, vagy?

UI: SB köszönet a blogért! Írásaidban benne vannak az én történetem képei is, és sok kérdésemre választ kaptam az oldaladon. :o)
en_kvinna 2011.10.23 21:29:11
@en_kvinna: kis javítás: nem a menetével hanem a gondolatmenetével, vagyis látásmódjával. Csak már a végére sikerült belekavarodni. ;-)
Minden párkapcsolatnak, legyen az házasság, együttjárás, vagy szeretői viszony, megvan a maga kommunikációs struktúrája. Ha valami nagyot változott az elmúlt 10-15 évben, az éppen ez. Teljesen átalakult a kommunikációnk és ezzel együtt az időérzékünk is. Ez persze közhely,…..
en_kvinna 2011.10.22 18:56:21
@skarlát betű: "érzelmileg érintetté válna" - volt már erről poszt? Szívesen olvasnék egy posztot róla, de még jobban a kommentelők hozzászólásait. :-)
en_kvinna 2011.10.22 19:38:40
@skarlát betű: mármint egyensúlyoznak, h maguknak sem akarják beismerni, hogy igenis van érzelmi kötődésük is a szerető irányába?