Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukor Ica

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
Kukor Ica 2008.03.18 09:33:43
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
Kukor Ica 2008.03.18 09:32:31
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..
Kukor Ica 2007.11.26 17:27:08
Subba Kínzó Tünci-kérdés 2007.11.26 17:07:00
Mint minden évben, idén is megjelent Kiszel Tünde falinaptára kislányávalpózolós kivitelben nyugdíjas táncosnőknek, illetve fürdőruhás kivitelben nemtudnikinek. Eheti kínzó kérdésünk is idevág, vagyishogy hány óra/nap/hét fotosoppos utómunkát igényelt a fürdőruhás…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Subba A 16 parancsolat 2007.11.12 12:25:00
Avagy az interneti hálozat ószövetsége, mely köttetik a felhasználó és a teremtő között, á nem.   Shvoong communications limited (itten – "a Shvoong" vagy "mi"),az izraeli torvények szerint alapult, ö a tulajdonosa és az irányitoja az interneti…..
Egy: A kecskeméti autókereskedő, aki a honlapján felcsendülő, veszettül ismerős harmóniákkal operáló funkynóta szerint minőségben utazik, szponzorként meg egy hazai zenekarban. Kettő: A zenekar veszettül funky énekese, 31 éves, nőtlen, és azért hagyta faképnél bohó ifjú…..
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..