Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gwabor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva, én jó ha az ötödét láttam ezeknek a videóknak év közben. Az összeállítást amúgy Luc Bergeron készítette. Van teljes playlist is. Íme...  001- The Arctic Light -  http://bit.ly/swxWCx002- GoPro HD: Avalanche Cliff Jump with Matthias Giraud -…..
Ezer darabra limitált 12 inches bakelitet ad ki október 17-én Burial és a Massive Attack. A bakeliten két 12 perces dal kap helyet, az egyik a Paradise Circus című, a tavalyi Heligolanden már szerepelt Massive Attack-dal újragondolása, a másik pedig egy teljesen új szerzemény, Four…..
A Facebook folyamatosan változik. Írtam már erről, ismert dolog, néha bosszankodunk miatta, de valahogy megszoktuk. Ha reggelre kelve valami egészen új dolog köszön ránk, hát megpróbáljuk megtanulni, és ennyi. Lépünk tovább, dolgozunk, ahogy kell.Ezzel szemben van egy csomó…..
Gwabor 2011.11.06 00:13:25
A Gmail tetszik, bár néhol van egy kis pocséklás:
www.noob.hu/2011/11/04/less-wasted-space.gif
De így is jó.
A Greader viszont nekem se tetszik, de egy kis idő múlva hozzászokok, mást nem tehetek Nem hiszem hogy találnék jobbat, bár ha valaki tud valami mást őrülten nagy feedmennyiség kényelmes kezelésésre, akkor azt kipróbálnám.
Meg amúgy: lifehacker.com/5856188/readersharer-brings-sharing-options-back-to-google-reader-in-firefox-and-chrome
Egyetértek azokkal, akik szerint az iPhone 4S azoknak releváns lehetőség, akik első generációs okostelefonnal élnek együtt jelenleg. Az iPhone 3GS és a gyengébb, régebbi androidos felhasználóknak bizonyára érdekes opció lehet a 4S, még akkor is, ha tudják jól: jövőre már nem…..
Gwabor 2011.10.16 19:25:37
@JoeHorseDick: Részvétem, én is egy Spica tulajdonosa vagyok. De egy jól kiválasztott kernel meg rom javít valamit a helyzeten. Vásárlással én is ugyanígy vagyok.