Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisboros1

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
kisboros1 2011.11.13 23:36:16
@Új, szakértői kormányt de azonnal!:

A többség majd eldönti (vagyis már eldöntötte), hogy ki legyen kormányon, jó?
kisboros1 2011.11.14 10:04:39
@kamasuka:
Igen az szépen látszik, hogy a blogketrecbe úgy válogatják a posztokat, hogy kizárólag Fidesz- és Orbánellenes bejegyzések kerüljenek.
Kedvencem a Varánusz, aki a bejegyzései alapján valami alulképzett szellemi fogyatékos lehet, aki csak köpködni tud érvek nélkül. A másik kedvenc a bérelemzők (véleményvezér, ténytár).
Millió blogbejegyzés születik naponta, de valahogy mindig ők kerülnek a ketrecbe. Bizonyára azért, mert csak ez van, csak ilyen varánuszok vannak a másik oldalon. Ők ott az írástudók.
Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, akár hónapokra is lehetünk a csődtől. Az államcsődhöz ugyanis nem kell más, mint néhány sikertelen…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
kisboros1 2011.10.19 17:11:15
@Johnfive:

Honnan veszed, hogy a videó készítője "szélsőjobbos és antiszemita"?
Sehol nem tett antiszemita kijelentéseket.
A helyében beperelnélek téged becsületsértésért, meg most már ezt az egész igénytelen fosblogot is.
kisboros1 2011.10.19 23:00:25
@Johnfive:
Hiába provokálsz, nem fogok lesüllyedni a szintedre.
kisboros1 2011.10.19 23:09:25
@ebedli:
Az a baj, hogy összemosod az ilyen oldalakat, mert vannak olyanok, amelyeket direkt azért hoztak létre, hogy a másikat lejárassák vele.
Itt egy videó, amiben beszélnek ezekről a módszerekről:
"Az emberi psziché manipulálása"
www.youtube.com/watch?v=mdHP40z7dJw
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..