Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyógyirTermeszetből

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoros leadási határidő, átmulatott éjszaka utáni munkanap, vizsgaidőszak, vagy csak egy szimplán döcögősen induló, álmos  reggel-mindenki számára ismerős élthelyzetek.Mindenki rendelkezik valami trükkel, hogyan frissitse fel az agyát ilyenkor. Erre kiváló megoldás lehet a…..
Ha már egy articsókát kaptam elő próba képbeszúrásra, akkor ideteszem azt a képet, amikor kivirágzott. Ilyet még életemben nem láttam. Mintha haja nőtt volna az articsóka virágnak. Gyönyörű kék színű, és olyan selymes, mint egy vizsla szőre (bár azt már régen simogattam).…..
Minap hazaérkeztem a munkából és arra lettem figyelmes, hogy eszméletlenül megizzadt a lábam. Pedig bőr cipő volt rajtam,kivül is bőr, belül is  bőr,már csak a talpa nem volt bőr. :)Na és természetesen az illata sem volt a legjobb és a legkivánatosabb.Az is beugrott…..
Náthás vagy? Igyál teát!No de milyent?Adnék náhány tippet!Elsősorban kakukkfüvet ajánlom.Hogy mire jó? Gyógyitja a torokgyulladást,csillapitja az asztát és a lázat,valamint az izomfajdalmat és a görcsöt.Utána következik a homoktövis. Kitünő gyulladáscsökkentő.Kamilla-…..
Mindannyiunk által közkedvelt ital a tea. Még nem találkoztam olyannal aki ne szeretné a teának neveyett italt.Sokan vagyunk sok félék, igy van ez a teával is.Fogyasszuk hidegen,fogyasszuk melegen, ejjel nappal,egészségesen és betegen.A különböző teák teafüvekből vagy más…..
Ide írhatjátok a pozitív tapasztalatokat, élményeket szintén az egészségüggyel, orvosi ellátással, magával az orvostudománnyal kapcsolatban.Azért, hogy teljes legyen a kép, illetve hogy lássuk, mi az, amit érdemes erősíteni, tovább fejleszteni...
Ősidők óta tudták az emberek,hogy a legelhanyagolhatóbbnak  tekinthető kis  nővénykének is jótékony hatása van.Teákat, kenőcsöket, tinktúrákat, pakolásokat készitettek belőlük. Igenám,elkészitették ezeket a "csodaszereket" , de valahogy…..
Gyógyir a Természetből 2007.10.06 18:22:00
Üdvözlet mindenkinek!Elsősorban a blog létrejötte a természet iránti szeretetből és az abban rejlő kincseknek a feltárása,megosztása miatt történt.Reménykedem abban,hogy hasznos dolgokkal szolgálhatok mindazoknak akik eddig kevésbé folyamodtak a természet adta kincsekhez! ..