Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissCsovi

205 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év első megmérettetésére kajakban a hétvégén került sor Miskolcon a VI. Örökmozgó Kupán. A már megszokott 500 méteres távon lehetett indulni. Vagy rövidebb vagy hosszabb lehet jobb lett volna nekem, de úgy voltam vele, hogy egy jó rajt után egy jó utazó sebességet felveszek és majd a végén…..
Szombaton került megrendezésre az idei évi RAW Fekvenyomó Magyar Bajnoksága Vésztőn. Már az indulásom előtt tudtam, hogy nem az eredeti terveimnek megfelelően fog menni a verseny, mert egy bő hónapja átszaladt rajtam egy kis betegség. Tényleg nem volt nagy, mert 3 nap alatt átszaladt rajtam és semmi…..
A jó időnek és vízállásnak köszönhetően nem maradt el idén sem a karácsonyi evezés, majd egy hát edzés, mert kedd a hát napja...
Karácsony ide vagy oda, ha hétfő mell nap van akkor mell nap van. :)..
A facebook emlékeim közt felbukkant egy bejegyzés, melyben Julius Yego kenyai gerelyhajító története olvasható, hogy Youtube videókból tanulta meg a sportot és a 2016-os Olimpián ezüstérmet szerzett. Az én történetem is hasonló, bár az én időmben még a Youtube se létezett, de szerencsére már…..
Nemrégiben Horvátországban, Rogotinban vettem részt kajakos edzőtáborba. A napi kettő evezést minden másnap reggeli futással egészítettük ki. Az egy hetes edzőtábor alatt összesen 172 km-t sikerült leevezni.Végig olyan érzésem volt, hogy nagyon nem fut alattam a hajó. Az utolsó evezésre éreztem,…..
Hétvégén került megrendezésre a Masters Magyar Bajnokság Szolnokon. Én a versenyen csak egyest indultam. Jó korán már 8:25-kor volt az előfutamom. Nem szeretem a korai kezdést, de néztem, hogy csak 6 induló van a futamomban és így kettő versenyzőt kell magam mögött tudnom, hogy biztos továbbjutó…..
Idén 11. alkalommal került megrendezésre a Tisza-tó kupa, melynek Tiszafüred adott otthont. A régi blog olvasóim már jól tudják, hogy régen jártam tájfutó versenyekre. 21 éve kezdtem ezzel a sporttal is foglalkozni és bár sok versenyen nem indultam, de próbálom a Tisza-tó kupákat nem kihagyni. Így…..
A hagyományoknak megfelelően idén is Győrben volt a maraton magyar bajnokság. A hosszú hétvégére esett az időpontja. Egyes számot indultam, így én csak a szombati napon voltam érdekelt. A megszokott pályán a megszokott 10 km-es távon álltam rajthoz. Bár kifejezetten nem készültem erre a versenyre,…..
A hétvégén került megrendezésre a RAW Erőemelő Magyar Bajnokság Cegléden. 3 napon keresztül zajlott a verseny. Vasárnap volt a -83 kg és a -93 kg versenye, ugyebár én a -83-ba voltam benevezve. Nagyon vártam a versenyt, mert egyéni csúcsokat akartam volna felállítani és szerettem volna a "téli"…..
A tegnapi nap folyamán került megrendezésre Tiszaújvárosban egy területi fekvenyomó-felhúzó verseny. Jövőhéten lesz az erőemelő magyar bajnokság melyen indulok, így ez egy jó edzőverseny volt nekem. Bár szívesen guggoltam is volna, de most ez kimaradt. Persze így utólag lehet jobb is volt, hisz…..
Március közepén vettem részt Horvátországban egy edzőtáborban. Fő cél a kilométer gyűjtés volt. Számokban kifejezve: 7 nap napi 2 evezés, napi átlag km: 36, összesen 252 km...
Hosszú évek kihagyása után idén újra indultam fekvenyomó versenyen. Bár tavaly is tervben volt sajnos a kettő egymást követő betegség miatt kihagytam. Idén végre sikerült összehozni, bár formát tekintve tavaly még a betegség után is jobb formában voltam. (Mondjuk lehet csak az első után, mert a…..
2003. március 5.-én Ráckevén volt éltem első fekvenyomó versenye. Kicsit kanyarodjunk még előrébb, hogy is jött ez az egész? Ugye én már 97 óta kajakoztam és 2000-től már konditeremben is ment a téli alapozás. Ekkor voltam olyan 44kg és 45kg volt a maxom fekvenyomásban életem első max felmérésén.…..
Az év első evezése 2023.01.01...
Így Karácsony után mérlegre álltam és 79 kg-ot mutatott a mérleg. Ekkor eszembe jutott, hogy még anno 98-ban készült egy fotó rólam 44 kg-osan, már sportosan! Sportosan, hisz már 3 éve sportoltam és látszott is valami. Ezzel a képpel csináltam egy összehasonlítást 2015-ben, amikor 69 kg voltam és…..
Jó volt az idő és a vízállás is, így nem hagytam ki az idei évben a karácsonyi evezést. :)..
Kis időbe beletelt, de végre elkészült a beígért horvátországi edzőtáboros videó. :)..
A múlthéten volt szerencsém részt venni Rogotinban, Horvátországban egy egyhetes edzőtáborba. Még kajakos pályafutásom alatt ilyenben nem volt részem. Még 25 év után is tud újat mutatni nekem ez a sport: novemberben egy szál rövidnadrágban evezhettem. Szerencsére nagyon jó időt sikerült kifognunk.…..
A napokban zajlott a felnőtt magyar bajnokság kajakban. A masters ob után csalódott voltam, hogy nem sikerült ismét jó pályát mennem. Kisebb lazítást követően újra belevágtam a felkészülésbe a felnőtt magyarra. Csapathajók is szóba kerültek és ez nekem még több motivációt adott. Napi kettő edzést is…..
Még adós vagyok nektek Masters Magyar Bajnokság versenybeszámolójával. Július 17-én vasárnap került megrendezésre Szolnokon. Idén is csak kajak egyes 200-es távon indultam. Bár kifejezetten edzettem reggel, hogy jobban menjen az előfutam, mert valahogy reggel amikor van az előfutam még nem vagyok…..
Első körben az elmúlt időszakról mesélnék nektek hisz el voltam tűnve. Ugye azért ez a vírus helyzet sok mindent megkavart. Az idei évben januárban kezdtem neki a fekvenyomó ob-ra a felkészülést. Jól is ment míg jött az első kovid. Ezt még hamar és enyhén átvészeltem és folytattam a felkészülést bár…..
Tegnap volt 10 éve, hogy elindítottam a blogomat. Nálam ugye adott volt a sportolás, mint téma. 1995-ben kezdtem sportpályafutásomat a karatéval melyet 97-ben kajakra váltottam. Saját zsebpénzemből fizettem a tagdíjakat és a váltás legfőbb oka az volt, hogy míg a karate 500 Ft volt havonta a kajak…..
   Délelőtti pálya Délutáni pálya      Gps képe a délutáni futamról   Eredménylista..