Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MK Szerző

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Fogadjátok sok szeretettel a mai történetet. CÍM: Édes KeserűségCSAPAT: Lázadás csapatKULCS: édes keserűségJOGOK: Minden jog J. K. Rowlingé, én csak eljátszottam kicsit a karakterekkel. ^^MŰFAJ: angst, romantikusFIGYELMEZTETÉS(EK): SLASH történet, ami ráadásul…..
MK Szerző 2012.12.11 20:53:30
Kedves Virginie!
Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett a történetem. Igyekeztem mindent beleadni és igazán örülök, hogyha sikerült magával ragadnia mindannak, amit írtam. Bevallom, kicsit aggódtam, hogy a kulcsnak ez a fajta átvitt értelmezése mennyire nyeri majd el a tetszéseteket, de nagyon örülök, hogy végül érezhető lett mindaz, amit át szerettem volna adni.
A jégpáncélt észre se vettem, de igazad van, most hogy visszaolvastam, valóban sokszor szerepelt. ^^” Valószínűleg azért, mert nem volt időm a beküldés előtt egyben végigolvasni még egyszer az egész történetet, de nagyon köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, máris nekikezdtem a javítgatásnak, csiszolgatásnak. ^^
Az elírásokkal szembeni ellenérzésedet megértem, mégis védelmező szárnyaim alá szeretném venni Drága Bétámat. Ekkora szövegnél szerintem elnézhető néhány hiba feletti átsiklás, hiszen mégiscsak emberből vagyunk, a szószerkezetekkel szembeni kritikáit pedig én vagyok, aki rendre nem fogadja meg, mert számomra így hangzik jól egy-egy mondat. Nagyon sajnálom, ha számodra ez rontotta az olvasási élményt, de a „furcsa szószerkezetek” és „nem túl magyaros szórendű mondatok” ellen aligha tudok tenni a stílusom felülbírálása nélkül. Erre pedig nem hiszem, hogy valaha sor kerül.

Kedves Kyraper!
Nagyon vártam a véleményedet és igazán örülök, hogy ennyire pozitív kicsengést hagyott benned a történet. Tőled dicséretet kapni nagyon sokat jelent számomra. ^^
Sajnálom, ha megríkattalak, bár nem mondhatom, hogy nem ez volt a cél. Lucius és Draco, két különböző döntés, két különböző út, két különböző tragédia, hiszen akár így, akár úgy döntenek, áldozattal jár. Nagyon örülök, ha mindez ilyen mélyen volt képes megérinteni téged, ezek szerint valamit mégiscsak jól csináltam az elmúlt két hónapban. ^^
Egyébként elárulom, én nagyon szeretem Lunát, olyan hálás dolog vele dolgozni. Kicsit bohókás, kicsit különc, de épp ezért olyan aranyos és elfogadó a világgal szemben. Boldog vagyok, ha a hozzá fűződő ellenérzéseid ellenére is megszeretted.
Köszönöm a szép pontokat és az elismerést! *hálás meghajlás*

Kedves Hana Neko!
Köszönöm az elismerő szavaidat. Nagyon örülök, hogy ennyire megérintett a történet és végig élvezted. Az idézetekkel szembeni ellenérzésedet teljesen megértem, én is gyakran érzem feleslegesnek egy-egy történet előtt az idézetet és igyekszek nem beleesni hasonló hibába, így igazán boldoggá tettek a szavaid. ^^
Elárulom, Harrybe én is egészen beleszerettem, miközben írtam, bár ez viszonylag gyakran megesik velem. Egyszerűen túl édesen griffendéles, hogy az ember ne szeresse meg. ^^
Annak is nagyon örülök, hogy a befejezés tetszett, nem akartam nagyon elcsépeltre venni a figurát, először még abban se voltam biztos, hogy az epilógust valóban beletegyem-e. Aztán meggyőzött a Bétám, hogy tegyem bele, ha már megírtam. ^^
Egyszóval, köszönöm a szép pontokat és a véleményt, nagyon örülök, hogy tetszett a történetem!

Kedves Herika!
Hogy őszinte legyek, értetlenül állok a Draco karakterét ért vádakkal szemben és többszöri olvasás után is csak egyetlen kérdés jár a fejemben: Azt vártad vajon, hogy Draco ugyanaz marad egy nyolcvan oldalas regény végére? Véleményem szerint ez régen rossz lett volna, hiszen azt jelentené, hogy a szereplőm semmiféle jellemfejlődésen nem ment keresztül. Márpedig itt ez lett volna a cél.
Az elején Draco nem volt OOC, mint említetted is, csak a végén érezted annak, amiért eldobta a mágiát. Igen, a végére megváltozott és döntött, az elején azonban esze ágában se volt ezt meglépni, dacos volt és büszke, aki ragaszkodik a nevéhez és a vére adományához. A változás teljes egészében Harry hatása volt, mert az életben is arról szól egy kapcsolat, hogy alkalmazkodunk, kompromisszumokat kötünk és összecsiszolódunk. Harry is változott, feladta a griffendélességét és nem kérdezősködött Draco kedvéért, Draco pedig feladta az aranyvérű büszkeségét és szembenézett a félelmeivel. Ez a fejlődés pedig óhatatlanul vonta magával, hogy a végére változzon a személyisége is és OOC legyen, ahogy te fogalmaztál.
Annak viszont nagyon örülök, hogy Lucius tetszett, számomra mindig őt a legnehezebb eltalálni ezért jó érzés, ha vele kapcsolatban pozitív az olvasók véleménye.
Annak is örülök, hogy tetszett a hagyományom, de a cselekménnyel szemben megfogalmazott ellenérzésedet ismét csak nem értem. Ez egy angst történet volt, az elején ki is írtam, vagyis a történet főképp lélektani folyamatokra épített, arra, miként dolgozzák fel a főszereplők az őket ért eseményeket. Sajnálom, ha bizonyos részeket untál, vagy feleslegesnek éreztél, de sajnos, mint író, ezzel a véleményeddel nem tudok azonosulni. Nem vagyok híve a felesleges oldaltöltésnek, ha leírok valamit, annak szinte mindig oka, mondanivalója van és itt is minden jelenetnek megvolt a maga célja, hatása a fiúk lelkében lejátszódó változásokra.
Igen, a történet volt bétázva, mint már korábban említettem, ennek ellenére elképzelhető, hogy maradtak benne hibák, hiszen az egészet mindössze egy éjszaka alatt olvasta el a bétám és sok szószerkezet, mondatszerkezet esetében nem is fogadtam meg a véleményét. Ez teljes mértékben az én felelősségem, mint azt Virginie véleménye kapcsán is elmondtam, ennek ellenére köszönöm, hogy felhívtad az elírásokra a figyelmemet, feltétlenül javítani fogom őket.
És szintén köszönöm a pontokat is, amik minden kritika ellenére igen szépek.
Elnézést, ha válaszom esetleg kicsit kioktatónak tűnt, de valóban értetlenül állok még mindig, több olvasás után is a Dracóval és a cselekménnyel szemben megfogalmazott kételyeid előtt. Mindenesetre ez a te véleményed, amit tiszteletben tartok és remélem, ha legközelebb esetleg olvasol tőlem, akkor jobban élvezed majd a történetet.
Kedves Olvasók! Fogadjátok sok szeretettel a mai történetet. CÍM: Veszíteni tudni kell!CSAPAT: HagyományKULCS: a vesztes diadalaJOGOK: J.K. Rowlingé természetesenMŰFAJ: Romantikus, humorosFIGYELMEZTETÉS(EK): slash, AU, erotikus tartalom, utalás MpregreKORHATÁR:18TARTALOM: Draco Malfoy…..
MK Szerző 2012.12.06 17:41:58
Kedves Virginie*

Köszönöm szépen a véleményezést és a szép pontokat! Jó volt olvasni, hogy mindjárt az elején megértetted, hogy mi is volt az, aminek szántam ezt a történetet :) Egy eszement hagyománnyal fűszerezett, könnyed olvasmánynak. Amúgy eljátszottam Lucius nyerésével, de aztán megkíméltem *vigyorog* Örülök, hogy jól szórakoztál rajta, már ezért megérte megírni :)

Kedves Kyraper!

Neked is köszönöm, hogy ilyen csodás kritikával és véleménnyel ajándékoztál meg! A drarryk nekem is a szívem csücskei :) A hagyománynál, magam is tépelődtem, hogy nem lesz-e túl lázadós, de aztán arra jutottam, hogy mindegy miért, de követik a hagyományt :) Perselust egyszerűen nem bírtam kihagyni *nevet* Lucius bizonyára mégis megtépte volna azt a csodás hajkoronáját, ha mégis nyer :) Ezt pedig nem hagyhattam, nem igaz?:)
A véleményed, - főleg, hogy ilyen pozitív – nagyon sokat jelent nekem! Drarryk esetében Kyrapertől ilyen dicséretet kapni arra ösztönöz, hogy érdemes írnom :)
Köszönöm!

Kedves Katjusha!

Sajnálom, hogy a történetem nem tetszett jobban. Mint azt már előbb is kifejtettem, én is morfondíroztam azon, hogy nem lesz-e a történet túl lázadós :)
A cselekménynél leírt véleményednél számon kéred tőlem, hogy miért vívják tét nélkül a harcot? :) Te még nem találkoztál olyan hagyománnyal, ami idejétmúlt, de a család továbbra is ragaszkodik hozzá? Amikor írtam úgy gondoltam azt emelem ki, hogy ez a régi hagyomány, milyen viccesen hat a jelenben. Sajnálom, hogy nagy dolgokat vártál itt. Én egy könnyed, vicces törinek írtam, ha a Merengőre tenném WW lenne a kategóriája. Annyi volt a célom, hogy mulattassak a történettel.
Köszönöm a véleményedet.
Kedves Olvasók! Fogadjátok sok szeretettel a mai történetet. CÍM: Apa és fiaCSAPAT: HagyományKULCS: Édes keserűségJOGOK: RowlingMŰFAJ: általános, romantikus, visszaemlékezősFIGYELMEZTETÉS(EK): szerintem nem OOC szereplők, de kis változás van rajtuk (mert az idő elteltével…..
MK Szerző 2012.12.04 20:07:19
Kedves Virgine*!

Örülök, hogy tetszett a hagyományom, annak meg pláne, hogy a kulcs felhasználása is elnyerte tetszésedet. Luciusról annyit, hogy szerintem nagyon megváltoztatja őt a háború, valamint nekem a családjával szemben sosem olyan rideg, mint a külvilág felé. Dracóról talán tényleg kevesebbet írtam, de úgy éreztem, ő róla elég ennyi is. A stílus tényleg hasonló, de hát madarat tolláról, fiút…
Narcissa múltja nekem is nagyon tetszett, sehol nem olvastam még hasonlót sem, gondoltam, kipróbálom, miért ne. Örülök, hogy nem nyúltam vele mellé. A piknikről úgy gondoltam, inkább felvillantok egyet-egyet, így talán jobban bele tudtam építeni, mintha az épp aktuálisat írtam volna le elejétől a végéig.
Sajnos igazad van, néhol én is úgy éreztem, hogy erőltetett, de máshogy nem tudtam volna megoldani, amit szerettem volna. Lehet, hogy egyszer még nekiülök is kicsit átírom.
Köszönöm a vélemény és a pontokat, a Szerző.

Kedves Lana Devon!

Neked is csak azt tudom mondani, mint Virgine-nek a visszaemlékezésről és a piknik(ek)ről, karakterekről, illetve a házasságról. Olyan jó, hogy nyitottak vagytok az ötletre, nagyon féltem tőle, hogy emiatt lesz lehúzva a történet.
Köszönöm szépen, hogy írtál, a Szerző.

Kedves Kyraper!

Nekem pedig mindig öröm olvasni a kritikáidat. Nem tudom, nekem valahogy könnyebben megy az E/1, mint az E/3, de talán azért, mert jobban szeretek így írni. Mikor először olvastam Luciusról való soraidat a kritikában, hangosan felkiáltottam, hogy végre, illetve a köszönöm szavakat. Végre valaki szintén úgy gondolta, hogy ő is változhat. Mert szerintem nagyon is sokat változik az ember idős korára.
Örülök, hogy tetszett, és ismerem az érzést, mikor még úgy olvasnám én is tovább a történetet… Sajnos ez most csak ennyi lett. Az utolsó megjegyzés pedig az én szívembe lopta be magát. Nagyon szépen köszönöm! A Szerző.

Kedves Hana Neko!

Nagyon boldog vagyok a szavaidtól! Én sajnos nem hiszem, hogy csodásan írnék, inkább csak sokat fejlődtem, mióta elkezdtem. Örülök, hogy tetszettek a kulcs megoldásaim és a karaktereim is. Sajnos csak most hogy mondod, tűnik fel, hogy Astoriát tényleg nem fejtettem ki annyira, de ki tudja, hogy lehet, hogy egyszer kibővítem, akkor biztosan bele fogom írni! És szerintem megfogadom az ötleted, s megírom a múltat, mert annyira szerettem az ötleted, és szerencsére nektek, olvasóknak is tetszik.
A hiányérzet talán a mozgalmasság hiánya miatt maradt benned. Bevallom, szerintem sem tökéletesek a befejezések, de hirtelen nem jutott eszembe semmi jó, így inkább próbáltam a tanulságokkal
Máskor jobban ügyelek a szemszögváltásra, s örülök, hogy megemlítetted ezt is.
Köszönöm a szép pontokat, a Szerző
Kedves Olvasók! Fogadjátok sok szeretettel a mai történetet. CÍM: Sosem tudhatod…CSAPAT: Lázadás csapatKULCS: szomorú tréfaJOGOK: Elsősorban J. K. Rowlingot illetik, ám saját szereplőimre én is igényt tartok. ;)MŰFAJ: iskolai élet, barátság, kaland, kis szerelem,…..
MK Szerző 2012.12.03 19:06:30
Kedves Pontozók!

Elöljáróban szeretném megköszönni mindegyikőtöknek a pontokat és a mellékelt kritikát is! :) Igazán jólesett, hogy ilyen sokan írtatok, s az is, hogy tulajdonképpen minden negatívummal egyetértek. De lássuk egyenként is.

Lana Devon:
Mint első pontozóm, külön is köszönöm Neked, hogy írtál! :) Nagyon örültem, hogy aránylag meg voltál elégedve a Malfoy családdal, igyekeztem. Az is nagyon boldoggá tett, hogy Martint megkedveltem, féltem, hogy sokaknak nem fog tetszeni. Köszönöm a pontokat még egyszer! :)

kyraper:
Igazán örültem, hogy meg voltál elégedve a leíró részek és a párbeszédek arányával, mert én magam úgy éreztem, kicsit utóbbi felé billent a mérce, amit nem szeretek. :S A szereplők esetében megnyugodtam a véleményedtől, köszönöm. Szeretek új szereplőket behozni, s ezt csak Scorpiusszal tehetem meg. Igazság szerint én mindig úgy gondoltam, hogy ez a generáció már sokkal nyugodtabb és sokkal kevésbé uszítják őket a szülők is egymás ellen. Az én képzeletemben Scorpius mindig jófiú, ami valószínűleg sokaknak nem jön be, ezért örülök, hogy azért megbarátkoztál vele. :) Köszönöm még egyszer a magas pontokat!

Hana Neko:
A kulcsokhoz írt kritikád nagyon igaz, egyáltalán nem bánom, hogy felhoztad a hiányérzetedet velük kapcsolatban. Egyetértek! Azt a részt, ahol Lucius elmondja a fiúnak, mit is várnak tőle, háromszor írtam át, annyira gyenge volt, nulla hatás, még én is elaludtam rajta. Szóval megértem, ha hiányoltad a katarzist. A kihívás végén talán átírom a sztorit egy kicsit.
Ami a karaktereket illeti, Te vagy a második ember, aki megemlítette Narcissát, nagyon örülök, hogy tetszett. :) Scorpiusszal kapcsolatban: hát igen, én sosem tudom olyan kis görénynek elképzelni őt, biztos velem van a baj, de én nyugodt gyereknek gondoltam mindig. :P Köszönöm a magas pontokat és kívánok neked jó élményeket a jövőbeli scorpiuszos olvasmányaidhoz! :)

Herika+:
Köszönöm, hogy írtál, s annak is, hogy nem kaptam max. pontot semmire, én sem éreztem olyan kimagaslónak a művemet. :) S valóban, említettem is a barátnőmnek, hogy tuti gondok lesznek a hagyománnyal, erősebbre akartam, ha már így beharangoztam, de végül csak nem sikerült, én is érzem. Úgyhogy köszönöm még egyszer, hogy ennek ellenére szép pontokat adtál! :)

Dragda O'Rilay:
Te vagy az első, aki megemlítetted Neville-t, nagy örömet okoztál vele, köszönöm. :) A többi észrevételedtől is boldog voltam, igyekeztem olyan dolgokat belevinni a sztoriba, amitől legalább picit is érződik, hogy mikor is játszódik. Köszönöm a magas pontokat és további jó olvasást kívánok a kihíváson! :)

Virginie:
Na, most mit mondjak... Köszönöm a pontjaidat, hiszen ahhoz képest, mennyire nem tetszett, végül is közepest kaptam, ami nem rossz!
A kulcsok: már vártam, ki fogja kifogásolni őket (bár már többen is megtették), s egyetértek veled, valóban nem dolgoztam velük túl jól.
A szereplők: meglepődtem, hogy Te vagy az első, aki utálja Amyt, azt hittem, mindenkitől ezt kapom majd meg először. Még egy női karakterem se sikerült úgy, hogy bárki is szerette volna. Szóval nem leptél meg, van még hova fejlődni. :) Azt azért elmondanám, hogy (tudom, én nem fejtettem ki eléggé, ez most csak utólagos magyarázat) azért akartam őt ilyen ingadozónak alkotni, mert vívódott magában. A Mary Sue-sága meg csak a felszínnek szólt, képmutatás volt, azt hittem, legalább ez átjön, de ezek szerint nem. :( Ami Scorpiust illeti: hát sajnálom... Nem kötök bele a kritikádba, így sikerült, legközelebb jobban igyekszem majd, nem lesz ilyen tutyi-mutyi. ;)
A cselekmény: ezzel is egyet kell értsek (sajnos?), először minden évből szerettem volna valami kisebb kalandot hozni, aztán rájöttem, hogy kicsúsztam az időből. :S Szóval megértem, ha zavarosnak tűnt. A tusán mondjuk direkt nem voltak ügyesek, nem akartam túlságosan dicsőíteni őket. A hagyomány (már írtam fentebb máshoz is) tényleg nem sikerült túl erősre, a kihívás után szerintem átírom a végét, én is érzem, hogy nem lett egy nagy leleplezés.
Összességében azt kell mondjam, Te voltál az az ember, aki az összes olyan negatívumot felhozta, amire számítottam már előre, így végül is örültem is neki, legalább látom a gyengepontokat, van honnan elindulni. Köszönöm, hogy nemtetszésed ellenére is végigrágtad magad rajta. További jó olvasást kívánok Neked a kihíváson.
Malfoy Kihívás 23. nap 2011.11.08 19:00:00
Draco mindig azt kapja, amit megérdemel?CÍM: Szerelmi leckékCSAPAT: DracoKULCS: Két szoba közt a csend, de végtelen nagy távolság.(Cserháti: Boldogság, gyere haza)JOGOK: JKR írónőt illet minden jog.MŰFAJ: Dramione, Romantikus, HumorosFIGYELMEZTETÉSEK: Erotikus tartalom, nyomokban…..
MK Szerző 2011.11.11 16:06:46
Kedves sevsnape78!

Valóban ez volt az első ilyen jellegű írásom, persze ez nem jelenti azt, hogy más kategóriában nem alkottam ezelőtt. : ) Látom, hogy tényleg nem nagyon kedveled ezt a párosítást, de ettől függetlenül elolvastad, és nagyon kedveseket írtál. Bevallom én sem rajongok értük, de nem nagyon volt más ötletem a versenyre. Írtad, hogy nem mindig tudtál elvonatkoztatni attól, hogy a szereplők OOC-k. Nos a történet már alapból nem könyv-hű, mivel, mint említetted ez a két szereplő ki nem állhatta egymást. Én úgy gondoltam, hogy Draco nagyon sokat változott az évek során, így mikor találkoztak kicsit olyan volt, mintha soha nem látták volna egymást azelőtt. Lehet, hogy néhol kicsit elsiettem, de szűkös volt a határidő... Azért ezt nem ítélted meg olyan nagy hibának. : ) a kulcs felhasználása valóban nem volt 100%-os, mások sokkal jobban megoldották ezt, de a történet hangulata nem kívánta meg tőlem, hogy erre építsem fel az eseményeket. Bár az is lehet, hogy rosszul gondolom.
Említetted, hogy egyes jelenetek hasonlóak voltak bizonyos filmekhez, ezt nem tudom kivédeni, mivel sok romantikus filmet láttam, de nem volt benne semmi szándékosság. Arabellát nem a Dr. Szösziből vettem, csupán egy meglehetősen beképzelt és unszimpatikus karaktert akartam írni. A hasonlóság a véletlen műve. : ) Végezetül meg szeretném köszönni, hogy időt szántál a történetemre, és hogy végeredményben jól szórakoztál olvasás közben.

Üdv: MK szerző
Malfoy Kihívás 15. nap 2011.10.28 19:00:00
Scorpiusnak a Roxfortban meggyűlik a baja a szerelemmel - is...CÍM: Törékeny álmokCSAPAT: ScorpiusKULCS: "Kicsit korábban ébredek, csak úgy magamtólS egyre ritkábban beszélek az álmaimról"(Zorán: Számíthatsz rám)JOGOK: Természetesen J.K. Rowlingot illetik, no meg engem is…..
MK Szerző 2011.11.11 15:59:16
Kedves kritikaírók!

Először is szeretném megköszönni Nektek, hogy véleményt írtatok a történetemről. Összességében jó pontokat kaptam, szóval nem panaszkodhatok. :) Néhány dologra azonban reagálni szeretnék. Pontosabban megosztani veletek, mi volt a szándékom Scorpius jellemét illetően, mert már nagyon is látom, hogy nem sikerült megvalósítanom, hiszen senki sem vette észre. Szóval, tudom, ez az én hibám! S ha véget ér a kihívás, valószínűleg át is fogom írni kicsit a sztorit, hátha jobban sikerül ezúttal. Nos tehát, mindenkinek az szúrt szemet, hogy Scorp egy bamba hülyegyerek, akinek semmi sem tűnik föl. Igen, itt nagyot hibáztam, én ugyanis azt szerettem volna, ha nem így látjátok. Az én elképzelésemben ő egy olyan fiú, aki még nem elég érett rá, hogy szembeszálljon családja, főleg nagyapja elvárásaival, ezért a külvilágnak alig mutat valamit igazi énjéből, s Markon kívül nem is tudja senki, mi szeretne lenni. Nem malfoyos, nem nőcsábász, nem szemétkedő, mert őt sokkal jobban foglalkoztatja, hogy fenntartsa álcáját, s közben töretlenül haladjon saját célja felé (csak megjegyzem, szerintem nem is kell olyannak lennie, mint felmenői, minden ember, minden generáció más). Ezért nem figyel a körülötte élőkre, egyszerűen nem érdekli senki és semmi. Önző. Nem azért nem tűnik fel neki, hogy Joe lány, mert ilyen buta, bamba, hanem mert nem veszi a fáradságot, hogy jobban szemügyre vegye. Lilcsynek üzenem, nem logikai hiba, hogy csak hatodik előtt kapják meg a levelet, előtte szoknyában járt Joe is. Scorpot viszont annyira nem érdekelte, hogy végig se nézett rajta rendesen. Mit érdekli őt egy kis senki? Neki fontosabb dolgai vannak. S hiába látta már korábban, pl. elsőben, nem véste az emlékezetébe. Tudom, a történetben ezt nem sikerült kifejtenem, elhamarkodtam a dolgokat, elnézést érte! Nem is vetem senki szemére, hogy nem értette meg, amit akartam, hiszen valóban csak a fejemben létezik ez a Scorp, átadni nem sikerült őt. Csak szerettem volna, ha tudjátok, mi lett volna a célom. :)
Szóval, köszönöm mindenkinek a kritikákat, egyetértek szinte mindenben, s köszönöm, hogy ennek ellenére jó pontokat kaptam. :)
További jó kritikaírást!
Malfoy Kihívás 17. nap 2011.11.02 19:00:00
Akinek a szíve ma a kezünkben van: Draco Malfoy!Cím: Egy hét a világCsapat: DracoKulcs: „Ő a dal, mit suttognak a fák,              A csend, a meghitt…..
MK Szerző 2011.11.11 15:56:39
Kedves Rosemalfoy!

A történet mellé nem véletlenül csatoltam a dal linkjét, bíztam abban, hogy lesz olyan, aki meghallgatja. A történetem nem kimondottan a dalból kiemelt kulcsra íródott, folyamatosan hallgattam a dalt írás közben, és hagytam, hogy a hangulata hasson rám. Köszönöm, hogy meghallgattad a dalt!

No, igen, az a fránya OOC figyelmeztetés. Sokan szeretünk elbújni mögé ahelyett, hogy inkább igyekeznénk azon dolgozni, hogy minél IC-bb karaktereket alkossunk. Nekem is ez a célom, de ez most sem sikerült tökéletesen, így kelletlenül bár, de odabiggyesztettem a figyelmeztetések közé.
Blaise-t nem amiatt választottam Draco mellé, hogy könnyebb dolgom legyen, mert nem sokat tudunk róla. nagy Blaise rajongó vagyok, szeretek róla írni, és ebben a történetben sikerült Őt olyannak írnom, amilyennek látni szeretem. Boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésed.

A cselekménnyel, bevallom, nem vagyok annyira megelégedve, ahogy Te . Sokkal kalandosabban, cselekményesebben meg lehetett volna írni azt az egy hetet, de sajnos több figyelmet fordítottam az érzelmeik bemutatására, így kicsit háttérbe szorultak a tényleges események. Én is szeretem a fluffyt, és nem is igazán tudom elkerülni a történeteimben. Tudom, valakinek már ennyi is sok lesz, de azért remélem, senki nem kap cukorbetegséget a ficemtől! *nevet*

Köszönöm ezeket a gyönyörű pontokat és a tartalmas kritikát! Hálás vagyok minden szavadért!

Pusz,
az Író

~ * ~

Kedves sevsnape!

Örömömben könnybe lábadt a szemem a kritikádtól! Engem nagyon könnyű meghatni, de mivel nem számítottam arra, hogy Neked ennyire tetszeni fog az írásom, nagyon meglepődtem. Boldog vagyok, hogy pont egy olyan hangulatban talált Rád a ficem, amikor vevő voltál rá, bár azt nagyon sajnálom, hogy egy borzasztóan rossz nap állt Mögötted! 

Sajnos nálam nem létezik fic fluff nélkül, bár már egyre inkább igyekszem odafigyelni arra, hogy megtaláljam az arányt a fluff, az akció és a kicsit borongós, szomorkás hangulat között.

Jaj, nagyon örülök, hogy szexinek találtad Blaise-t, ez lett volna az egyik célom . Szerettem volna olyannak mutatni, amilyennek én látom: egy édes, szexi, imádnivaló pasiként. Dracón azért még bőven van mit gyúrnom, hogy az igazi önmaga legyen, de ha Te tökéletesnek találtad, ki vagyok én, hogy vitatkozzam Veled? 

A visszaemlékezéseket szerettem a leginkább írni az egész ficben, ott tudtam a leginkább azt a melankolikus, szomorkás hangulatot hozni, amit nagyon szeretek. Nagy öröm számomra, hogy megszeretted ezt a ficet, és boldog vagyok, hogy felvidítottalak vele egy kicsit. Mindenképpen javaslom, hogy nézz körül, mert bizony találsz ezzel a párossal nagyon édes és szórakoztató írásokat! *Ez itt a reklám helye: Heteira és Luna_L írtak közösen ficeket a párossal ;)*

Hálásan köszönöm Neked ezt a kedves kritikát, és a szép pontokat! Sok jelentenek számomra a szavaid!

Pusz,
az Író

~ * ~

Kedves Ancsa!

Nagyon imádom a kulcsot, amit megszereztem magamnak, az első – na, jó a második- pillanatban tudtam, hogy pontosan erre van szükségem. Egyből rávetettem magam, és amikor eldőlt, hogy ténylegesen az enyém, akkor egész este csak ezt a dalt hallgattam, és azonnal megszületett ennek a ficnek az ötlete.

AZ OOC figyelmeztetés… a véleményem erről az, hogy nekünk, ficelőknek törekednünk kell arra, hogy minél inkább megtartsuk a JKR által teremtett karakterek eredeti jellemét, személyiségét, és nem szabad az OOC figyelmeztetés mögé bújnunk. Sajnos, nekem még nem sikerült ezt elérnem, de igyekszem, ez az egyik célom.

Bár hajlamos vagyok a depi endre, soha nem vagyok képes azt hozni, és ámulva nézem azokat az Író társaimat, akik mesterfokon űzik az angstot, tökéletesen teremtenek komor, sötét hangulatot. Nekem ez még nem megy, így inkább fluffyba fojtom a szereplőimet, és romantikus írásokat alkotok.  Örülök, hogy ez Neked bejön, annak ellenére, hogy a páros nem igazán a kedvenced. Én nagyon szeretem Őket együtt és külön-külön is, nem volt bajom azzal, hogy most eljátsszam velük, és összehozzam Őket. Szerintem egy igazán összeillő és tökéletes pár, nézd csak meg a képet! Hát nem gyönyörűek? 

Neked is nagyon szépen köszönöm ezeket a magas pontokat, és ezt a kedves kritikát! Sokat jelent nekem, hogy ennyire szeretted a történetem!

Pusz,
az Író
~ * ~

Kedves Rosebimb!

Bár ez egy Malfoy kihívás, ahol az volt a dolgom, hogy Dracót minél karakter hűbben mutassam be, számomra mégis hatalmas dicsérettel bír, hogy szeretted a Harrymet! Tudom, hogy nem igazán lett olyan, amilyennek a könyvekből ismerjük, de mégis örülök annak, hogy szeretted Őt olyannak látni, amilyennek mutattam. Köszönöm Neked, ahogy a többi dicséretet is, komolyan, szerintem meg sem érdemlem!

Szerintem Te sem tudod, hogy mennyire várjuk a véleményeiteket, nagyon sokat jelent nekünk, Íróknak, hogy minden este jöttök és véleményezitek az írásainkat! Köszönöm, hogy kitartasz, dicsérsz minket, olvasol és véleményezel!

Pusz,
az Író