Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hompakker

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4-es számú üvöltő tunyacsáp mekkora?!..
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
hompakker 2011.10.18 07:17:58
@chipshop: A Martyr utolsó fél órája azért borított ki, *SPOILER* mert végig azt hittem, hogy a csaj ki fog tudni szabadulni és nem fogják tudni megtörni. A tehetetlensége zavart, az hogy lassan, szisztematikusan törték be különféle kínzásokkal, miközben azt vártam, hogy mikor fordul a kocka és tépi ki a melák agyát az orrán keresztül. Szívesen ott lettem volna egy pusztakezes belezésre...

A The Children-re a tippet kösz, én már a gyerek kérdést abszolváltam, gondolom minden-mindegy alapon megnézhetem. :)
hompakker 2011.10.15 21:50:43
@rexter: Azért szerintem van pár jó Stephen King adaptáció: a Remény rabjai máig a kedvenc filmem, és a Halálsoron is abszolút nézhető (nekem főleg Sam Rockwell miatt), de a Tortúra is remek, sőt az Eminens is egyszer nézhető darab. A Ködtől vártam sokkal többet, bár a legvége jó lett, abban az értelemben, hogy nem ilyen befejezésre számítottam.

Kéne csinálni egy Top 10 Leginkább Alulértékelt Filmek listát is...