Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bauerina (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méltatlanul hanyagoltuk eddig a ma 69 éves Chuck Norris egyetlen evilági ellenfeleként sikerrel bevethető Jack Bauer hetedik (kurvaszar) napját, de ami késik, nem múlik - a kép után spoileresen értékeljük az első tizenkét órát. (Ez az írás a tegnapi, 13. epizód megtekintése…..
Faster, Pussycat! Kill! Kill (1965) Írta: Jack Moran, Russ Meyer Rendezte: Russ Meyer Bekövetkezett a várva várt esemény, Russ Meyer megannyi ostorozás után végre kicsit összekapta magát és lerakott az asztalra egy alapvetést. A különbség az első néhány film és a Faster,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.21 09:00:00
Tegnap Obamásítva volt a tévé az USA-ban, nem sok sorozat jelentkezett új részekkel. Amikor ezeket a sorokat írom (reggel 5 óra), az USA 44. elnöke egy bálon ropja kis feleségével a nyitótáncot, a CNN műsorvezetője pedig megjegyzi, higy még négy ilyen bálra kell menniük. Nem…..
bauerina (törölt) 2009.01.21 11:54:25
comment:com Malaccal teljes 2009.01.03 16:30:00
Ma kezdődik a Viasat3-on a Psych - Dilis detektívek (18:05) című krimi sorozat, amiben a jóképű James Roday felülmúlhatatlan megfigyelőképességét a rendőrség munkájának megkönnyítésére ajánlja fel, állítólag nagyon vicces, csekkoljuk le. Ami viszont biztos nagyon vicces az a…..
Chuck Lorre, a The Big Bang Theory és a Two and a Half Men készítője ezzel a viccesnek szánt képpel kívánt kellemes ünnepeket minden barátjának. ..
bauerina (törölt) 2008.12.31 11:27:32
Rendes sorozatfüggőknek nem újdonság, de vannak még ebben az országban olyan akciósorozat-rajongók is, akiknek nincs Jim bácsijuk Iowában, aki szépen elküldi nekik a részeket DVD-n, így nekik örömhírünk van: a Cool TV műsorán hétfőn este 23:35-től visszatér a…..
Imádunk listákat olvasni meg böngészni, így mi is készítettünk egy nagyon szubjektívet a legtökösebb tévés fazonokról. Felkerült rá sorozatgyilkostól, sittes drogoson át jól szituált maffiózóig mindenki, jó szórakozást hozzá! A számozás nem sorrendet jelöl, ennek…..
A 24 hetedik évada már itt a kanyarban, januárig ugye lesz még egy film is és most itt egy friss, ropogós trailer is, de csak az ugrás után, mert spoileres. Előtte van egy Grace klinika-bemutatónk, utána pedig betekintünk a Hősök nyolcadik epizódjába, egy rövid jelenettel…..
bauerina (törölt) 2008.10.30 17:16:32
comment:com Hírek kávé mellé 2008.10.21 09:05:00
Az NBC berendelte a Knight Ridert teljes évadra, megáll az ész. Chevy Chase kivételével mindenhol azt olvasni, hogy Sarah Palinnek nagyon jót tett az SNL-hakni, nekünk is bejött, különösen a Weekend Update-ben az Amy Poehler-rapre való mozgása. Hoppácsak, úgy tűnik, hogy a…..
bauerina (törölt) 2008.10.21 21:59:56
(A címben nem kérdést fogalmaztunk meg, csak a sorozatnak ez a címe, írásjellel együtt.) Christina Applegate, akit itthon leginkább csak mint Kelly Bundy-t ismer a tévénéző, nyáron átesett egy elég kemény műtéten (mindkét mellét eltávolították, mert rákos daganatot találtak…..
bauerina (törölt) 2008.10.14 14:44:23
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
comment:com Elment Conor, a kelta 2008.01.23 07:43:00
Életének 28. évében elhunyt Heath Ledger filmszínész, akit leginkább filmszerepeiről ismerhetünk (Túl a barátságon, Lovagregény, A sötét lovag - bemutatás előtt), de 1997-ben egy rövid életű FOX-sorozatban is főszerepet kapott. A Roar címre hallgató szériával elég…..
bauerina (törölt) 2008.01.23 09:36:44
Kezdjük a vasárnapot egy premierrel: 17:35-től az RTL megkezdi az angol Primeval című sorozat vetítését, Őslények kalandorai címmel, könnyed kis szórakozásnak ígérkezik a hatrészes darab, amiben őslények járnak át valami dimenzió vagy időkapun hozzánk, és ezzel ugye tenni…..
A webkettes blogvilágban az a jó, hogy egy poszthoz a kommetelők pöpec videólinkeket tolnak, mi meg szépen kiemeljük őket külön posztba, hogy mindenki láthassa őket és röhögjön önfeledten, miközben a kávét szürcsölgeti az irodában. Ma reggeli darabunkat etiop néven…..
bauerina (törölt) 2008.01.07 10:24:28
comment:com Az élet nem habostorta 2008.01.05 15:45:00
A ma esti ajánlót egy kalsszikussal kezdjük, amit ugyan már mindenki látott ezerszer, és megvette DVD-n is, de akkor is: Bacsó Péter A tanú című filmjét nem lehet kihagyni egy tévéajánlóból. Kállai Ferenc és Őze Lajos felejtheteten alakítása, no meg az azóta a köznyelvbe is…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Meg kell mondjam, a mai nap sem akarja senki rajtunk kívül, hogy a tévé előtt töltsük az időnket. de talán sikerülhet kivitelezni a dolgot, ha nagyon ügyesek vagy viszonylag igénytelenek vagyunk. Utóbbiak oldják meg egyedül, többieknek segédlet itt. Ébredés után az előttünk…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.21 09:28:56
David Hasselhoff állítólag visszatér a Knight Rider újrába, most tessék örülni vagy sírni. Innentől kezdve tuti, hogy megnézzük, az év vígjátékának ígérkezik a project. Szerepet kap még a backdoor pilotban Deanna Russo is, aki az egyik legfaszább szappanoperában domborít…..