Regisztráció Blogot indítok
Adatok
overcooler91

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, egy ideje nem jelentkeztem végigjátszással a vizsgaidőszakom miatt, de most találtam egy kis szabadidőt, így nekiestem egy régi kedvencemnek, a Felix the Cat-nek za társaságában. Jó szórakozást!…..
Sziasztok, ismét egy kicsomagolós videóban jelentkezem, melyben az L-től vett MyCinema P7131-et csomagoltam és próbáltam ki. A youtube valamiért szarakodik a videó feldolgozásával, nekem 480p-ben kiakadt a videó, de 720p-ben működött, szóval javaslom, ha tehetitek, abban nézzétek!…..
Hosszú ideje nem volt már normális játékkal kapcsolatos videóm, szóval gondoltam egyet és csináltam egy nem normális játékkal kapcsolatos videót. Konkrétan Pro-val baromkodunk, ezt megzavarandó Fifa 99-cel játszottam. ..
No. OC PS1-e új életre kel! 2012.02.09 21:57:00
Sziasztok!Megérkeztek a Konzolok Szervizétől rendelt olvasófejek, melyeket nem csak kicsomagoltam, hanem azonnal be is szereltem a PS1-embe. :D Jó szórakozást! ..
Sziasztok! Végre felkerült a Tony Hawk's Pro Skater 2 N64-es végigjátszásom összes része, így gondoltam ezeket itt is kiposztolom. Vendégszereplőim, Prodigy és Edward később kapcsolódtak be. Hamarosan a Tony Hawk's Pro Skater 3-ra is sor kerül, de már nem N64-en, hanem…..
Sziasztok, Prodigyvel közösen felvettünk gyakorlatilag csak teszt jelleggel némi Saints Row 2 co-op multiplayer eksönt és egész jól sült el, szóval gondoltam Multiplayer Állatkert résszé nylívánítom és feltöltöm! :D Viszont nem a DLDAcoustics, hanem az overcooler91…..
Eddigi legnagyobb játékkal kapcsolatos kicsomagolós videómat tekinthetitek itt meg!..