Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Debreceni Nagy

80 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 perc blog Az Angyalok kastélya. 2014.12.23 16:22:51
    „Ha sokat bámuljuk az eget a mindenség egyszer csak megnyílik előttünk, és utána minden nagyon egyszerűvé válik.” – mondta egyszer Nagyapám, aki szőlőkötözés közben gyakran felnézett az égre. Nem igazán értettem akkor, mit is keres ott, de ezt a szokását hamar…..
Épp hogy felgyógyultnak tekinthető volt a kokain függőségéből, most elszólította tőlünk, az évszázad legjobb torkú énekesnőjét. Whitney nem énekel nekünk többé, adózzunk mély tisztelettel munkássága előtt! Negyvennyolc, csak 48 éves volt, de egy teljes életpályát…..
Mielőtt valaki anarchistának állítana be, kicsit pontosítanom kell a címben foglaltakat. Hírt kaptam, hogy a kormánypárt által anno alapított Demokratikus Hír TV-n riportfilmet sugároznak este nyolc órától.Itt kell megjegyeznem, hogy soha, de soha nem nézek tévét, a tévé…..
12:00 A menet Heves megye határát lépte éppen át, újabb csatlakozókkal a létszám 25 fő, beérte a menetet az a pár ember, aki az előző esti hólapátolás bérét és a kenyereket szétosztotta Mezőkövesden a rászorulóknak.."Pihenünk Szihalomban. Kedves emberek látnak minket…..
Friss hír Megyától, az egyik menetelőtől: indulás előtt 11-en a menetből elmentek a mezőkövesdi munkaügyi központ elé... ott egy lélek sincs, viszont vannak kommandós-ruhás rendőrök.....
A tegnapi nyilatkozatra FELHÍVÁS A MUNKASZERETŐ EMBEREKNEK! mintegy 30-an állnak sorba munkára várva. Munka persze nincs!"Most beszéltem Megyával, a tegnap stikliben alkoholos teával megitatott menetelővel telón. Kialudta magát, rendben van, most csomagolnak az indulásra a menet…..
Tegnap 3 fő felvette a cinikus módon felajánlott hóhányást, egy fő aki ivott a munkaadók alkohol tartalmú teájából, az nem tudta elkezdeni a munkát, mivel a szonda azt kimutatta. Itt kell megjegyeznünk, hogy ez a feladat amugy már ki volt adva az egyik kövesdi cégnek. Az este…..
Van minden állampolgárnak munka, csak az emberek nem akarnak dolgozni! Monda el a borsodi, Munkát Kenyeret Menet résztvevőinek Tállai András FIDESZ képviselő, államtitkár ma, Mezőkövesden! Továbbá elmondta, hogy ha holnap az országban bárhol, bárki a településén a városban ahol…..
Nem semmi a cinizmus, amit ma elkövettetek a Munkát, Kenyeret menet ellen, kedves kormánypártiak! Ha le akartátok járatni az abban résztvevőket, akkor most visszanyalt a fagyi rendesen, ezzel az ingyenreklámmal, egy csomó fáradtságtól megkíméltétek őket, és már bizonyítaniuk sem…..
A Borsodból érkező alkalmi munkavállalók, 4200 Ft bért és kenyeret kapnak az éjfélig tartó munkáért.Viszont a kenyeret ők felajánlják a rászorulóknak,Páran társadalmi munkában, néhányan pedig fölvették a munkát, komoly munkaalkalmassági vizsgálat után.TB-kártya,…..
Ma már hírt adtunk arról, hogy a kormánypért képviselői munkával és kenyérrel várják a Kövesdre érkező menetet. Mit is tehetnének? Munkát akartak - kaptak. A kissé cinikus munka felajánlás egyben a civil szerveződés megalázása és a céljuktól való eltántorítás egyben.…..
2012. 02. 06. – 13.6. (hétfő)     09.00    Indulás Miskolc, ITC parkoló        13.30    Érkezés Mályi (14,0 km) Továbbindulás: 14.00        15.20    Érkezés Nyékládháza (4,0 km) Továbbindulás: 15.30        18.00    Érkezés Emőd 24 km (8,0…..
Az elmúlt percekben mintegy két tucat levelet kapott a blogunk, de mind egyről szól.Ha a Kormány ily hamar tud reagálni a felhívásra és már a második nap szó szerint munkát és kenyeret is tud biztosítani akkor csatlakoznának a menethez, talán a még hátra lévő állomás pontokon…..
A cinizmusból nem tud kifogyni a kormány politikája: Munkával és kenyérrel várják éhségmenetet Mezőkövesden.A felállított sátrukban kenyeret és alkalmi munkát kínálnak a csoport tagjainak. Egy kis hólapátolást.Igen csak sokakban felmerül a kérdés, hogy alkalmi munkára…..
Pár perccel ez előtt érkezett a hír, hogy a csoport elhaladt Mezőnyárád mellett, ahol a  The Associated Press (AP) munkatársainak feltett kérdésekre válaszoltak.  Immár nemzetközi hírcsatornákon is megjelent a Borsodi Éhségmenet!A menetet előlről és hátulról is rendőrök…..
A korábbiaktól eltérően a csoport Mezőkövesden lett elszállásolva. A csoport tagjait kisbusszal szállították a tegnapi végpontra 10 a tegnapi távot teljesítőt a többiek saját otthonukban töltötték az éjszakát. A reggel 9 órai induláshoz 10 fő ózdi bányász csatlakozott.A…..
Egy fél ország figyeli, kutatja aggódik és drukkol annak a két tucatnyi elkeseredett Borsodinak, akik tegnap indultak el Miskolcról és délután értek el az első nap végállomására Emődre. A mai cél Mezőkövesd. Gúr Nándor  ( MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke) csapatát…..
Mint arról korábban beszámoltunk, a "MUNKÁT KENYERET" szlogennel ma reggel 9-kor elindult a Miskolci helyszínről. A 25 fős csoport dél körül elérte NYÉKLÁDHÁZÁT. A menetet támogató autósok dudálással adtak hangot a szoridaritásuknak. A programhoz tegnapi nap folyamán többen is…..
20 perc blog A nap képe [2012.2.6] 2012.02.06 00:20:00
Unatkozó újságíróink és rémtörténetgyáros barátaink meglepődtek, hogy tél van. Hát igen, ez így februárban talán nem meglepő, de a langymeleg december és január után hirtelen elfelejtették, hogy tavaly és azelőtt szinte egész télen vagy szakadt a hó, vagy alig volt nulla…..
20 perc blog A nap képe [2012.2.5] 2012.02.05 00:20:00