Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jennym

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malfoy Kihívás 3. nap 2011.10.16 19:00:00
Scorpiusnak a szerelemhez a bosszún keresztül vezet...Cím: A Malfoy Asszertivitás ElméletCsapat: ScorpiusKulcs: “Megkapsz mindent, amit kérsz, szolgám leszel, amíg élsz” (Flop: Saras kezemmel)Jogok: Minden jog J. K. RowlingéMűfaj: RomantikusFigyelmeztetések: erotikus…..
Jennym 2011.10.16 23:59:05
Kedves Író!

Nos, kellemes meglepetés volt ez a történet. Még sosem olvastam nextgen-es történeteket, nem is tudom miért. De ha az összes ilyen lenne, csak azt olvasnék. :D Sikerült megszeretteted velem a szereplőket.

Kulcs: 3
Sajnos nem éreztem azt, hogy ez a történet fő mozgatórugója, sokkal inkább éreztem annak a bosszút és az utálatot, de semmi képen nem a szolgaságot. Az előző két történethez képest sajnos erre csak ennyit tudok adni. DE! Ez nem vont le semmit az élvezhetőségéből.

Karakter: 5
Szerintem itt nem volt olyan nehéz feladatod, mint az előző két írónak, főleg azért, mert ezeket a szereplőket nem ismerjük, szinte teljesen saját kényed-kedved szerint alakíthattad a tulajdonságokat, jellemvonásokat, amit Te jól ki is használtál. Teljesen szerethető, szimpatikus kis szereplőket kreáltál a történetbe :)

Cselekmény:5
Ezen nincs mit magyarázni, gördülékeny, könnyed, jól követhető cselekmény-szál, és nem hiszem, hogy komolyabb hangvételt igényelt volna, jó volt ez a fluff-os beütés.

Történet:4
Csak a történt végi diskurzus miatt vonok le egy pontot. Nagyon nem szeretem, ha egy párbeszédnél belekavarodok, hogy éppen ki is beszél, és ezt a pattogós stílust sem. Amilyen jól mutat a filmekben, olyan rosszul az írásokban. De persze, ez csak egyéni vélemény. A történetről még annyit, hogy mikor Scor elkezdte átalakítani Al-t, kicsit Neveletlen Hercegnő feeling fogott el XD Amivel nincsen semmi baj, mert imádom azt a filmet. Összességében egy jól felépített történet volt, amennyit megtudhattunk Draco-ról és Lucius-ról, az karakter hű volt.

További szép estét mindenkinek!
Jenny
Malfoy Kihívás 2. nap 2011.10.15 19:00:00
Amikor Draco megkapja, ami/aki jár neki...Cím: Elárulva?Csapat: DracoKulcs: „Megkapsz mindent, mit kérsz,               Szolgám leszel, amíg…..
Jennym 2011.10.16 18:32:38
Üdv, titokzatos második író!

Nos, először a pontokat írnám le, utána véleményezek.

Kulcs:4
Karakterek:2
Cselekmény:1
Történet:2

Szóval, először is a kulcs. Nagyon jól felhasználtad, arra építetted az egész történetet. De a történet folyamán, szerintem túlságosan sokszor és agresszívan hangsúlyoztad, az egy kissé szúrta a szemem. De semmi más kivetni valót nem találtam.

Karakterek. Szeretem a slash történeteket, de én is kissé lányosnak találtam őket. És nem voltak teljes egészében felépítve, hiányzott egy-egy miért a történetből. Igaz, írtad, hogy OOC karakterek lesznek benne, amivel nem is volt baj, csak éppen számomra az maradt ki, hogy mi változtatta meg őket ennyire.

Cselekmény: Alapból nem szeretem, ha egy történetet két különböző szemszögből írják, maximum akkor, ha terjedelmesebb fejezetként váltanak szemszöget. Itt minden váltás túl hamar történt, számomra nem volt mindig egyértelmű, hogy kinek a szemszögéből van, és mielőtt kibontakozhatott volna valami, máris valaki más bőrében találtam magam. Káosz volt az egész.

Történet: Bevallom, én is csak a tartalom miatt adtam plusz 1 pontot rá, mert azzal tényleg nagyon felkeltetted az érdeklődésemet. Sajnos csak az volt ilyen fényes, de szerintem, ha lett volna rá időd, jobban megírod. Időre nagyon nehéz írni, és lehet, hogy nem is voltál a legjobb passzban, szóval azt javaslom, mivel az alapötlet nagyon jó, ülj le még egyszer és mindenféle nyomás nélkül írd meg újra, részletesebben, kidolgozottabban és hosszabban.

Remélem, nem bántottam meg senkit, és hidd el, én is csak segíteni akarok neked ezzel a kritikával, kedves író :)
Jenny
Malfoy Kihívás 1. nap 2011.10.14 19:00:00
Ezennel megkezdődik a kihívás, és rögtön az első történetben Lucius szíve (egyéb testrészei mellett) veszélybe kerül!Technikai okokból a hármas kulccsal kezdjük a kihívást.CÍM: Prima OminaCSAPAT: LuciusKULCS:         „Megkapsz…..