Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snowheart

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Görögország hat éve szenved a recessziótól, a nemzetközi (EU/IMF) hitelprogramok pedig csak mélyebbre taszították az országot. A német választások után elérkezhet az idő a csőd bejelentésére.Görögország államadóssága ma mintegy 320 milliárd euróra rúg, miközben az…..
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Örülünk, Vincent? Legyen meg 2013.03.09 22:04:58
       Mindent megtesznek, hogy rendőrök vigyék el őket, hogy az ellentüntetők homofób és rasszista megjegyzéseket tegyenek rájuk.  (Szolomajer Balázs, Konzervatorium)         Ez egy olyan ország, ahol nem elég tehetségtelen senkinek…..
Snowheart 2013.03.11 12:07:53
@susu64:

Aki feketét lát nem feltétlen vak, lehet, hogy tényleg sötétedik a feje fölött az ég.
Látom hogy te nem érzékeled, de azt hiszem a többség igen.
És mi nem azért vagyunk itt, mert nem szeretjük a Hazánkat, hanem azért, mert utáljuk azokat akik magukat a Haza embereinek nevezik. Narancsköpönyegük mögött meg erkölcstelen suhancok.
Apropó kiváncsi vagyok a mai alkotmánymódosításra.

Az meg szintén nem mentség, hogy hányszor módosult az alkotmány eddig kedves @susu64 ! Ez kb olyan, mint hogy 5 évente elmész az állatkertbe, majd ötödik alkalommal fel is gyújtod. Na ugye, nem mentség, hogy már voltál ott ezelőtt négyszer.
Gondolkodj ésszerüen mielőtt irsz. Józanul. Tudod.

Válasz erre:
@Snowheart: Azért ne essünk túlzásba, aki feketét akar látni, meg eléggé vak is, az mindig sötétben botorkál. Öléggé rossz lehet néki, én ezt nem érzékelem.
"5. A 3. pont szerint elfogadott Magyarország Alaptörvényének átmeneti rendelkezései (2011. december 31.) az Alaptörvény részét képezi. "    (Magyarország Alaptörvénye Záró Rendelkezés)          "Mindebből az következik, hogy az Ár.…..
Snowheart 2012.12.29 20:34:50
@trin9: Paragrafus mellett hadd válaszoljak egy linkkel
@paragrafus: felvetésének megerősítésére.

pk10.nolblog.hu/archives/2011/06/10/Nincs_Uj_Alkotmanyunk/

Egyértelmü. NINCS ÚJ Alkotmányunk. Az Alaptörvény alatta áll, de a linken mindent megtaláltok.
Snowheart 2012.12.30 15:09:51
@félázsiai 2llkedő: Nem vagyok ilyen mértékben jogi szakértő, de végigolvasván kettőtök vitatkozását, elfogulatlanul azt kell hogy mondjam, paragrafusnak van igaza.
Felsorolhatnék sok-sok mindent, ami engem meggyőzött, és amit téged nem, de egyetlen dolgot hadd emeljek ki.
Ha _valóban_ új alkotmányunk van, akkor _valóban_ új kormányt kell alakítani. Új alkotmány nem létezhet új _legitim_ kormány nélkül.
A kételkedés soha nem árt, sőt jó is, de van egy pont ahol be kell látni a másik igazát.
A Reuters értesülései szerint a német, az osztrák, és a svájci magánbefektetők körében óriási népszerűségnek örvend a svájci Valcambi legújabb terméke. A bankártya méretű 50 grammos befektetési aranyból öntött lap, a bemetszések mentén viszonylag egyszerűen 1 grammos…..
Snowheart 2012.12.25 11:12:55
@ggaborx: Mert aztán a papirpénz mivel ér többet...? Az is csak egy megállapodás, hogy oké ez most ér ennyit. Az arany is kb ennyi, annyi plusszal, hogy nincs belőle végtelen.
Snowheart 2012.12.25 16:00:39
@#szájbergyerek#: Jól látod. Bár ha tördelgetni kell az aranyat, mert azzal fizetsz, nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy a sarki közértben áfával számolgass, akár veszed akár adnád.

@ggaborx: Nem mondtad. Akkor mégis mire alapozod a "társadalmi érték"edet? Egyébként ez a megfogalmazás kicsit zavaros is igy.