Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piszkos fred

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A polgármester Pálffy Károly  FIDESZ-KDNP Máté János Szilárd FIDESZ-KDNP  Iványi Ferenc Tivadarné FIDESZ-KDNP  Németh Tibor FIDESZ-KDNP Sulyokné Guba Judit FIDESZ-KDNP   Bárányos József FIDESZ-KDNP  Bálint Istvánné FIDESZ-KDNP  Szabó Attila FIDESZ-KDNP  Ivanics…..
piszkos fred 2014.10.17 19:39:25
@totopad: Képviselők számában valóban nem erősödött. Viszon,ha utána nézel és összehasonlítod a 2010.-es választási eredményekkel meg fogsz lepődni. Minden körzetben erősödött, sőt voltak olyan körzetek is ahol duplájára emelkedett a támogatottságuk. Végezetül a jövőt nem lehet megállítani.
Értesülésünk szerint lemondott a Bicskei Gazdasági Szervezet igazgatója, Gótzy Kornélia. Egyes szakmai vélemények szerint a városgazda szervezet anyagi és eszközi lehetőségei között a lehető legjobb teljesítményt nyújtotta vezetése idején. Nevükhöz kötődik a…..
Kezdeti bürokrata akadékoskodás után már teljesen a Bicske szíve park ügye mellé áll a városvezetés, aminek gondolata - ahogyan azt lapunk már régen megírta -, vagy negyedszázaddal ezelőtt megfogalmazott lakossági kezdeményezés volt. Ez néhány éve bekerült a városrendezési…..
Olvasónk javasolta közzétételét a miheztartás végett.   1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben. Nemzeti vagyonkezelő3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h.…..
Ma déltájban történt. Egy három gyermekével Bicskei Tanuszodába érkezett apuka a pezsgőfürdőben rálépett valamire. Fölvette és egy aranygyűrűnek "látszó tárgyat" csodált. Egy úszóvendéghez, a legközelebbihez ment vele a szaunába és megkérdezte, nem az…..