Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rinti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a nyár, és beindul(t) a belvárosi szórakozó és szórakoztató világ. Kinek az Opera, kinek az Operett, kinek a romkocsma, vagy egy-egy nívósabb étterem adja a lazítás esélyét. Meg a hibázásét is, ha rosszul parkol. És akkor bizony megbüntetik, és ez a csekk keserédessé…..
Sandacica Az újabb vereség napja 2013.05.09 23:30:26
Lassan már sajnálni kell szegény sirályosokat, mert egészen egyszerűen nem tudnak hol megszabadulni guanójuktól. Zajosan ugyan, de csak eljöttek a jogszerűtlenül bitorolt Király utcai épületből. Az index.hu olyan részletesen tudósított róla, mintha Obama látogatott…..
Úgy tűnik a májusban Budapesten tartandó zsidó világkongresszusig a Király utcai Sirály ügye lesz a folyamatos téma. És szép lassan ki fog derülni, hogy miért is egyenlőbbek ők az egyenlőknél. Csak. Mert. Mások. És nekik. Mindent. Szabad/lehet/kell. Most éppen az egykor…..
Van az úgy, hogy az ember nem kap engedélyt valaminek a működtetésére. Ennek ellenére működteti. Felszólítják, hogy hagyja abba, állapodjanak meg. Füle botját sem mozdítja. Folytatja az engedély nélküli tevékenységet. Megint felszólítják. És ez így megy sokáig. Akkor az…..
Akik nem követik nyomon egy picit sem a lakberendezési trendeket, de egyszerűen csak olvasói az ÁAT-nek, még azok is bizonyára érzékelték, hogy manapság mennyire divatos lett a kreatívan átalakított, újrafelhasznált bútor, kiegészítő. Műanyag kanalakból és ásványvizes…..
Ezen a héten 1.292 millió Ft-ot lehet nyerni az ötöslottón, jól veszek is majd egy szelvényt (mindig csak eggyel és ugyanazokkal a számokkal játszom :). A barátaimmal nagyon profin tudunk lottónyeremény-álmodozni: itt vennék egy apartmant, amott egy tengerparti házat... stb.…..