Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hugika8

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városi logisztika egyre bonyolultabb problémákat vet fel a közutak mind nagyobb fokú leterheltsége, a városi dugók miatt. Mit gondol: ki kellene telepíteni a pl. Csarnokot, és a hasonló logisztika-igényes létesítményeket a városközpontból? Vagy mi a…..
 Mire használja ill. tartja használhatónak Facebookot ill. a Wikipediát az egyetemi tanulmányaiban, a tudása megosztásában és a kapcsolatai építésében és ápolásában? Miért lehetnek előremutatóak, és milyen hátrányai lehetnek e…..
 Mit gondol, hogyan lehet értékes és kapós munkavállalóvá válni az egyetemi évek során? A tanulmányokra vagy a vállatoknál megszerezhető gyakorlati tapasztalatok megszerzésére kell-e koncentrálni? Hazai vagy külföldi elhelyezkedési lehetőséget érdemes-e elsősorban szem…..
Hogyan határozná meg a BKV termékét? Mi jellemzi a BKV értékláncát? Fogyasztóként hol lát javítási lehetőséget az értéklánc tevékenységeiben?Inspirációként: http://hvg.hu/itthon/20111004_bkv_kormany_finanszirozas; http://www.youtube.com/watch?v=31C7OvtNRTg Kedves…..
hugika8 2011.10.14 00:17:40
Egyértelműen a BKV terméke a személyszállítás.
Budapesten megkönnyíti a közlekedést, főleg azok számára, akik nem tudnak autóval utazni, és gondoljunk bele, hogy így is a fővárosban milyen nehéz a közlekedés a reggel 8 körüli és délutáni órákban.
Az nyilvánvaló dolog, hogy a BKV-ra szükség van. Nem termel profitot, ezért is van állami tulajdonban. De úgy gondolom, hogy a vezetésben is problémák vannak. Én nem vagyok budapesti lakos, de amikor meghallom a tévében, hogy milyen botrányok voltak, és hogy milyen végkielégítés kaptak, vagy akartak kapni a vezetők, elborzaszt.Szerintem ilyenkor mindenki fejében az van, hogy arra a pár villamos megállóra minek vegyen jegyet. Mert úgyse azokhoz jut el a pénz, akik tényleg megérdemelnék. Szerintem nagyon fontos lenne a BKV szempontjából, hogy az emberek kezdjenek el bízni benne. Higgyék el, hogy a pénzükért tényleg megkapják azt a szolgáltatást, amire annyit kifizettek.
A menetrendet tartani kéne, mert néha bosszantó, ha az embernek 10-15 percet kell ácsorognia a megállóban, persze ezt azért nehéz kivitelezni a forgalom miatt.
A buszok,trolik, villamosok, metrók tisztaságára is figyelni kéne.
Az embereknek nagyon fontos, egy alapvető szükségletük a biztonság. Ezt is figyelembe kéne venni.(Az embereket megrémiszti, amikor a híradóban azt hallják, hogy egy idős néni esett ki egy mozgó buszból.)
Marketing szempontjából szerintem is jó ötlet a minél több reklám, plakát, poszter a járműveken.
Összefoglalva: biztonság, reklám, bizalom, környezetbarát járművek, pontosság.
Milyen információkat tartana fontosnak megismerni állásra pályázóként a munkaadó vállalat küldetéséből és stratégiájából? Miért lenne célszerű ezekről tájékozódnia?   Inspirációként:…..