Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vandras

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Él ilyen team 4. nap: Tanger 2015.01.20 01:01:46
50 órás kompozás után megérkeztünk Marokkóba!Ez már Afrika! Reggel a hajón: Spanyolország Útvonaltervez(get)és Gibraltár Az már ott Afrika! Tanger, kikötő A hajón lehetett kapni ugyan wifit, de 10 EUR-ért 2 óra alatt tegnap csak a szöveg ment fel(...), képet…..
Vandras 2015.01.26 20:02:21
Fotó: Kalló Bea Hiába bukik meg a Fidesz hajléktalanpolitikája mind az emberség, mind a jog minden szintjén, az erőszakra és szigorításra épülő, az emberi jogokat semmibe vevő, az együttélés szabályainak hamis mítosza mögé bújó kormánypárti…..
Vandras 2012.04.09 08:55:59
@Pong: Nagyon bosszantó volt Nemzeti ünnepünk alkalmából(márc.15.) Mártélyon, az üdülő területen, ami Hódmezővásárhelyhez tartozik, közmunkások dolgozta. Nem csak 15.-én, hanem a következő munkaszüneti napokon is. Hol élünk, ha EMBEREKnek nincs joguk ünnepelni?! A munka amit végeztek hasznos, szebbé teszi környezetünk, de miért munkaszüneti napokon? Az a falevél, hulladék bármikor összegyüjthető. Ök is emberek, vagy egyesek, akik kiküldik, azok szemébe nem emberek? Hát én ezeket a munkákat szervezőket, kitalálókat küldeném kin, de nem falevelet gyüjteni.
A Nemzetközi Energia Ügynökség (International Energy Agency – IEA) felmérte a hazai energiapolitika fő irányait. A nemrég megjelent kiadványban szép számmal akadnak megfontolásra javasolt ajánlások is Magyarország számára: Tartsa fenn vezető régiós energiapiaci szerepét,…..