Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HOGZorba

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télen, nem sokkal azután, hogy hozzám került Már meséltem róla, tavaly vettem egy Kawasaki Z1000P-t. Egy leszerelt rendőrmotort. Nem volt rá szükségem, de kellett. Az egyetlen magyar rendőrségi KZ1000P-t, egy olyan motort, amilyet leginkább az amerikai rendőrök használtak. Volt,…..
HOGZorba 2012.08.20 15:56:46
@streetsta: Van több rendőrségi Harley-m. Két éve hozattam a fiatalabbikhoz eredeti Wheelen cuccokat (használt de hibátlan állapotban, az újakat horrorárban mérik). Jött két sziréna, az egyiket felhasználtam a motorra, a másik a polcon áll. Nincs hozzá erősítő, de ez könnyen pótolható. Nem tudom itthon milyet használtak a motoron, de gyanítom ugyanazt, mint az USA-ban...
Van néhány kontaktom az USA-ban akik rendőrségi motorokat bontanak. Minden van, csak egy kevés pénz kell hozzá. Legutóbb egy Motorola rádiót sikerült szereznem a 70-es évek elejéről az utolsó legyártott Police Servicarhoz. Ha tudok segítek Neked is bármiben. Privát mailcímem látod?
HOGZorba 2012.08.21 08:37:41
@geegee: Én is így gondoltam amíg bele nem futottam egy ügybuzgó rendőrbe. Nem használtam a fényből/hangból semmit, mégis sokba fájt. Azóta nem csinálom...
DarkBlog Vissza a kőkorszakba 2012.04.23 17:14:00
Már régóta gondolkozom azon, hogy Orbán Viktor (vagy inkább az egész FIDESZ-frakció) nem is miniszterelnökként, politikusként törődik az országgal, hanem afféle második édesapaként üt rá a kezünkre, ha rossz fát teszünk a tűzre. Az indexes riport végén egy számomra…..
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
HOGZorba 2011.11.18 08:21:55
@The Beast: De jobban élünk ma, mint holnap fogunk. Csak optimistán kell hozzáállni...
HOGZorba 2011.11.18 09:25:07
@newtehen: :)))) Nem magamról beszéltem, hanem az emberekről.
Én speciel beleszarok a manyupba, még a fáradtságot sem vettem, hogy felemeljem a seggem. De nem mindenki volt az én, vagy a Te helyzetedben. Köszönöm, hogy aggódsz miattam, de nincs szükség rá...
HOGZorba 2011.11.18 08:17:49
@Motherhacker: Az egyik legszebb magyar tulajdonság másra mutogatni és másban keresni a hibát. Ezt kellene levetkőzni a mai magyar közpolitikában. A gondok tényleges megoldásával és az ország kormányzásával kellene foglalkozni. E helyett megy a sárdobálás, a KDNP akire meg senki nem szavazott (senki azt jelenti, hogy százalékos arányban elhanyagolható), hanem a FIDESZ farvizén kecmergett be a Parlamentbe és a kormányba (!?!OMG), olyan törvényeket fogalmaz meg, hogy a gyereknek szót kell fogadnia a szüleinek... Gratulálok.
Nyilván a legfontosabb dolgokkal kell kezdeni.:)
Az elmúlt 1,5 év balfaszoskodását pedig még akkor is idióta dolog az azt megelőző 8 évre fogni, ha a megelőző 8 évben tényleg sokminden el lett baszva. Mert el lett. De ha Matolcsybácsi nem lenne dilettáns és a főnöke inkompetens (egész egyszerűen mert hagyta azt csinálni amit csinált), akkor nem itt tartanánk, vagy ha itt is tartanánk az embereknek lehetne legalább magánnyugdíjpénztáruk. Jobban örülnének neki, mint a MOLnak szerintem.