Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbdanirl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy paradoxon megoldása: az Alkotmányozó NemzetgyűlésNagyon sokan érzik úgy, hogy Magyarország rossz úton jár, ezért a következő választások után új erőknek kellene vezetni az országot. Ám a kormányváltás kevés: az ország új alkotmánya, továbbá több kétharmados…..
  Egymást érik itthon a forradalmak: a 2006-os felkelés és a 2010-es fülkeforradalom után most világforradalom készül október 15-re, olyan célkitűzéssel, hogy a lehető legjobb világot tervezzék és építsék fel, ami emberközpontú, részvételi demokrácia van benne,…..
kbdanirl 2011.10.13 13:46:45
Nos, a fenti cikk annyira szar lett hogy még a kritikát sem éri meg. Legközelebb ajánlom témának Az eszkimók közti néger kissebség problémáinkak feszegetését, mert kábé annyira olvasott az október 15.-ei események után, mint amennyit sikerült bemásolnia a fenti cikknek nem nevezhető cinikus szarba.

A hozzászólok véleményét tiszteletben tartom, de mivel a "cikk" félretájékoztat, nem csodálom hogy keresik a komcsik és a rendezők közötti kapcsolatokat.

Az októbert 15.-dátum nemzetközi, nem kapcsolódik semmilyen magyar történelmi eseményre. Már nincs olyan nap a naptárban amikor nem követtek el tömeges kivégzést, vagy bármiféle szarságot, úgyhogy sajnálom.

Politikai, vallási vagy bármilyen szervezet NEM áll a rendezvény mögött. Csak és kizárólag magánszemélyek, akik 3-5000 forintokkal járultak hozzá a költségekhez, és a feladatokat önként végzik bármiféle juttatás, előnyszerzés nélkül.

Ha nektek jobban bejön a magyar gárdás bajuszpödrő könygázparti, vagy esetleg a komcsi fecós majális, esetleg poénosabb Viktor tűzoltási kísérlete a nemzeközi pénzpiacok és az euró leseggelése közben, akkor mi azt elfogadjuk, hiszen a ti döntésetek.

Mi csupán szeretnék valami jobbat hagyni azoknak az unokáinknak, akiktől kölcsönkaptuk ezt a földet, és roppant boldogok lennénk ha nem kellene minden megdolgozott forintunkból kettőt befizetni valmailyen jogcímen a bankoknak, bürokratáknak. Nem akarunk háborúkat finanszírozni közvetve, és haláunkat követően szeretnénk elrohadni alaposan, mert attól a szartól amit a boltban kajának árulnak már a hullák sem bomlanak rendesen.

Mindenkit várunk szeretettel, a "cikk" írója pedig keressen engem, és két fröccs közben megvitatjuk a számára homályos pontokat.

Dániel
kbdanirl 2011.10.13 14:34:34
@Várúr: ez egy kicsit erős volt nem? :-)