Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silin

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valahova tartozás miatt. Egy nő attól érzi magát igazán nőnek, ha van mellette egy társ, egy biztos pont. "Hogyan higgyem el magamról, hogy jó vagyok,ha ezt senki nem erősíti meg?" Ismerősen hangzik ez a mondat? Valószínűleg már mindannyiunk száját elhagyta ... egyszer.…..
Silin 2013.09.02 12:23:35
@Sárga Király: Nahát, ki hallott még olyat, hogy egy nő nem azt tűzi ki maga elé fő célnak, hogy férjhez menjen és gyereket szüljön? Ez teljes képtelenség, critical error!
Mindenki tudja, hogy a nő, mint önálló lény képtelen létezni, és örök boldogtalanságra van kárhoztatva. Ez egy olyan dolog, amit hiába is cáfolnak ezek a buta szüfrazsettek, hiszen genetikailag beléjük van kódolva.

Na de most komolyan, minden szarkazmus nélkül; mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, nemtől függetlenül. Különbözőek vagyunk, akárcsak a felfogásunk és a céljaink -az lenne a legjobb, ha ezt tiszteletben tudnánk tartani.
Horror-Mirror The Walking Dead 3x15 2013.03.26 21:20:02
Hoppá! A kezdés elég meredek: Marlboro Man mégis beszopja a Kormányzó ajánlatát és simán odavetné neki Afro Ninját. Ezen kívül még nagyon sok fontos változás történt ebben az epizódban, melynek keretében méltó búcsút  vehettünk az egyik szereplőtől. Tehát:…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x10 2013.02.19 20:16:00
Nagyon úgy tűnik, hogy kár volt ennyit várnunk az új részekre, mert míg a legutóbbi idegesített, addig ez csak simán unalmas volt. Vélhetően majd az utolsó epizódban megint kapunk valami adrenalin bombát, aztán várhatunk félé évet... No de ne szaladjunk ennyire…..
Azaz az Eleven testeknek. Április 11-én a hazai mozikba is becsoszog a szerelmes zombi. Forgalmazza a ProVideo. (És csak kívánni kellett!) Várjuk! Az AeonFlux-tól loptuk...
Horror-Mirror The Walking Dead 3x11 2013.02.26 20:37:51
Már kezdtem kétségbe esni, hogy a sorozat kifullad az évad végére, de szerencsére a mai rész, ha nem is volt tökéletes, de izgalmakkal telire sikeredett. Főleg úgy, hogy akciót csak elvétve láthattunk, a lényeg most nem is ezen, hanem a dialógusokon volt. Ugyanis megtörtént egy…..
A Fórum Hungary-nak köszönhetően nem csak két szerencsés olvasónk, hanem én is ingyen megtekinthettem a filmet. Hogy a várakozásaimat felülmúlta-e, vagy éppen hogy alul, az mindjárt kiderül. Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D - Silent Hill: Revelation 3D (2012) Rendezte: Michael…..
Megkeresett minket egy bizonyos Ködmön Gergely, hogy ha lennénk oly szívesek, reklámozhatnánk a horror könyvét. Mi ennek szívesen eleget teszünk, mindig is támogattuk a hazai szárnypróbálgatókat. Innentől átadom a szót az írónak. Aki az alábbi ismertetőt küldte művével…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x05 2012.11.13 13:30:00
Marlboro Man bekattant, az újszülött éhezik, Afro Ninja kutakodik, a Kormányzó meg még mindig geci. Nagyjából így lehetne összefoglalni a mai epizódot. Nem volt túl erős, de azért történt egy és más. A nyitóképben fény derül arra, hogy a derék Kormányzó nem csak egy…..
Publius Ki lesz a magyar Romney? 2012.10.07 16:06:40
Érdekes magyar szemmel figyelni az amerikai elnökválasztást. Láthatjuk, hogy Obama még a mai napig népszerű hazánkban és a világban is. Sokan kérdezgették négy éve, hogy miért nincsenek nekünk olyan politikusunk, mint ő, aki a remény jelszavával, szinte a megváltás…..
Silin 2012.10.07 19:44:29
Mondom én, hogy lassan minden országnak meglesz a maga Paranormal Activity-je... A sztori abszolút ugyanaz, csak itt szellemek (démonok?) helyett dzsinnek lesznek, akikről a Halálosztó/Halálmester óta tudjuk, hogy igazi gecik. A másik nagy különbség, hogy ez már most félelmetesebbnek…..
Silin 2012.07.19 11:30:59
Odaát dübörög a Comic-Con, és mi az ilyen videókért csak hálásak lehetünk. Gyerekek, ez az évad kurva jónak ígérkezik! ..
Horror-Mirror V/H/S előzetes 2012.06.19 12:01:00
A poszter után nézzük meg a V/H/S előzetesét.  Adunk az antológiának egy esélyt vagy felejtős? ..
Valamiért a múlt héten teljesen kiment a fejemből a szombati matinézás, úgy hogy kárpótlásul itt van kettő. Szerencsére most se kértétek tőlem számon, ezt köszönöm is:) Jómagam az első részt meglehetősen túlértékeltnek tartom, de azért egyszer érdemes megnézni. A…..
Korábban már volt arról szó, hogy feldolgozzák a Maniac-ot, még hozzá Elijah Wooddal (Frodó) az élen. Nem kicsit voltam szkeptikus ennek a létjogosultságát illetően, de ez az előzetes megnyugtatott és felkeltette az érdeklődésemet. Az igaz, hogy a videón látszik a sietség, de a…..
Magyarországon 2011 decemberétől 150.000 forintba vagy elzárásba kerül az életvitelszerű tartózkodás közterületen. Az utcán alvást köztudottan azért választják az emberek, mert az kényelmes, meleg és biztonságos, és amúgy is lenne bőven lehetőségük máshova menni. Ahogy…..
Silin 2012.05.16 13:02:32
@xunilo: elég kiszámíthatatlanok ám az emberi kapcsolatok. az én anyám sem tudhatta előre, hogy apám lesz az aki ami miatt minket is majdnem kilakoltattak. és a legjobb barátnőm se hitte szerintem, hogy úgy megy majd állami gondozásba, hogy van anyja csak éppenséggel szarik rá. nem mindenkinek jár a megbízható rokonság sajnos.
Silin 2012.05.16 13:25:58
@xunilo: nem úgy megy az, hogy odaállítok az unokatestvéremhez azzal hogy nincs semmim és pénz kéne, meg kaja, meg fedél a fejem felé. mert persze van olyan aki eladja a lakását azért, hogy a testvére adósságait fedezze (true story), de olyan is van, hogy a báty egy fillérnyi segítséget is évekig emleget és levegőnek nézi a rokonságát (szintén true story).
a már fentebb említett barátnőmet megpróbálta anyám örökbefogadni de sajnos nem jött össze. így azon kívül, hogy időnként nálunk töltötte a szünetet, vittünk neki kaját és megkapta a kinőtt ruháimat nem tudtunk többet tenni. aztán már ennyit sem, mert elkerült a világ másik végére egy otthonba.
Silin 2012.05.16 13:37:13
@xunilo: erre még mindig csak azt tudom mondani, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. lehet csak az én rokonságom ilyen elbaszott, vagy a vidék ahol élek de az én tapasztalataim szerint (meg az alapján amit másoktól hallottam) a vér szerinti kapcsolat nem jelent automatikusan jó kapcsolatot, sokszor akkor sem ha igyekszel. mellesleg, ha csak az az egy darab unokatestvérem van, aki ráadásul utál is hiába küldtem neki képeslapokat és hívtam meg a vasárnapi ebédre; akkor bizony szarban vagyok.
Az utóbbi idők legjobb horrorja a Horror-Mirror blog atyja szerint a Grave Encounters volt, és mivel rajta kívül még sokan kedvelték a produkciót el fog készülni a folytatás, amihez máris kidobtak egy posztert. Az első felvonást ledirigáló Vicious fivérek csak a forgatókönyvet…..
Horror-Mirror Penumbra előzetes 2012.04.01 19:54:00
Argentína felől érkezik a Penumbra horror. A Bogliano fivérek dirigálták a produkciót, van már mögöttük egy rakat rövidfilm és mozis alkotás, többek között ők készítették a 36 pasos-t és No moriré sola-t, de egyik se jutott el felénk. A történet szerint egy nő Buenos…..
A múltkori egy órányi szenvedés után kapunk egy kifejezetten jó részt. Ugyan erre nem szoktak kitérni, de most direkt szólok, hogy csak az olvasson tovább, aki már látta az epizódot, vagy akit a sorozat nem, de a hogyvolt nagyon is érdekel. Ugyanis most több meglepő dolog is…..
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
Egyre több és több found footage, áldokumentumfilm-jellegű horror érkezik, Amerikában legutóbb a Paranormal Activity 3 hódított, előtte az Apollo 18 alkotáson retteghetett a közönség és nem olyan régen esett szó a Grave Encountersről.Közeleg a Levenger Tapes, a rendező Mark…..
Silin 2011.11.01 13:22:46
Horror-Mirror Beszéljük meg 2011.10.13 07:00:00
Hajt a kíváncsiság, érdekel, mit gondoltok erről. Tegnap egy szócikket olvastam a wikin. És erre akadtam (kattintsatok rá, hogy teljesen láthatóvá váljon):   Na jó, lehet nevetni azon, hogy keveredtem a leíráshoz:P Esetleg elmélkedni, találgatni, de a lényeg nem ez. Hanem:…..