Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h_NyokeeZsoltTinKA

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Művésznevei (aliases): Daniella Rose, Jenny, Julie, Daniela Rose Nemzetisége (nationality): magyar (Hungarian) Képek száma (number of pics): 15..
h_NyokeeZsoltTinKA 2014.09.02 18:34:01
Elég sok idő eltelt az előző post írása óta. Ezt nézzétek el nekem. Nem könnyű összeszedni a lelkierőmet, és visszaemlékezni a borzalmakra. Így ez most hosszabb is lett tartalomban, és időben is. 2013.márciusAz előző post végén nyugalomról írtam. Az is jött kb két hétre.…..
Az anyagi helyzet romlása sajnos nem állt meg.2012 decemberében Vivi iskola helyett elment diákmunkában dolgozni. Borítékolási munkát talált magának, amivel úgy gondolta, hogy megpróbál segíteni, ha nem is a helyzeten, de legalábbis magán. Kapott érte összesen kb. 30 ezer…..
2010-et írunk. Sikeres érettségi után felvételt nyertem média szakon belül egy OKJ-s rádióműsor-vezetői képzésre. Elég sokan indultunk, voltunk vagy 60-an az osztályban. Az első pár hétben nem nagyon barátkoztam. Az érettségiző osztályom eléggé elvette tőle a kedvem, így…..
Zsolti vagyok, 25 éves fiatalember. Szeretek társaságba járni, új embereket megismerni, és a barátaimmal találkozni. Hálózatépítő végzettség után leérettségiztem, majd rádiózást tanultam. Ez utóbbit még nem sikerült befejezni. Több baráti társaságom is van, akik…..