Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barackszilva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár hazánk növény- és állatvilágát védelmező, felfegyverzett természetőröket, rangereket ígért, akik hathatósan képesek fellépén a terepjárós és vadászbűnözőkkel szemben. Akik nemcsak a védett növény- és állatfajokat, de adott…..
barackszilva 2011.10.13 01:19:53
@az újdonság garázsa:
Hát ez a baj, hogy a sok hülye birkának csak arra van esze ami kötelező. Ivartalanítani se kötelező, pedig akkor nem lenne ennyi szanaszét lődörgő kutya/macska akik az emberek miatt szaporodtak el.
Úgyhogy ez nem mentség a barátodra nézve, sőőőőt....

Ja, állatot tartani se kötelező, ha valaki hülye hozzá :@
barackszilva 2011.10.13 01:31:01
@az újdonság garázsa:
"macska meg a gyerek ugyanazt az értéket képviseli"
Ha nem élezed ki arra hogy gyerek, hanem maradunk simán az embernél, akkor azt kell mondanom, hogy nincs igazad, mert a macska nálam előrébb van! :P Ha konkrétan gyerek, akkor még talán nem... De szerencsére szülni sem kötelező -kímélj meg a "hátteneisszülj" frázisoktól- így én nem fogok. Amivel nem azt mondom, hogy senki ne tegye.
De ugyanígy, aki nem tudja, hogy kell bánni egy kutyával, macskával, hogy azt bizony nem csak etetni kell, hanem oltani, urambocsá' orvoshoz vinni, ha beteg (mert a baromarcú gazdi nem oltatta pl. parvó ellen, mert az nem kötelező) annak nem kell állatot tartani! Mindenkinek jobb lenne így!
barackszilva 2011.10.13 01:33:21
@az újdonság garázsa:
"És gondolom, ő is úgy volt vele, mint itt gruftipunk olvtársunk, aki szerint ilyen nincs."
Ja, a butaság és tudatlanság sem mentség... Végsősoron a barátod hibája, hogy a gyerekére támadt a veszett macskája.