Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sikervadász

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Meg szeretnék osztani veletek pár videót a kedvenceim közül, melyeknek mindig sikerül felvidítaniuk, ha nem érezném jól magam. Továbbá olvasás, tanulás előtt is meg szoktam nézni egyet-kettőt közülük, mivel így jobban rá tudok hangolódni az olvasásra.  …..
Sziasztok! Karácsony este számomra mindig is többet jelentett, mint egy finom vacsora, vagy akár az ajándékozás. Természetesen örülök, hogy együtt van a család (most kivételesen is igaz, hiszen a megszokottnál nagyobb létszámban sikerült összegyűlnünk :-) ), azonban ilyenkor…..
Kellemes és boldogan eltöltött karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasónknak! ..
Sikervadász napló Restart 2011.11.25 14:38:00
Üdvözlök mindenkit!Bizonyára észrevettétek, hogy majd egy hónapja szünetel az oldal. Sajnos ez a kényszerpihenő váratlanul ért, valamint a szerkesztőtársakra sem számíthattam, ugyanis feloszlott az egykori csapat. Egyedül maradtam tehát.A probléma viszont megoldódni látszik,…..
A következő részlet a Férfibecsület (Men of Honor) című filmből származik. A fiatalember példázza, hogyan kell szívósan kitartónak lenni, ha van egy célod az életben. Képes lennél ekkora áldozatra, hogy elérd, amit szeretnél?    ..
1. Tökéletesítsd az anyanyelved - Tudom, első olvasásra talán furcsa, de tényleg működik. Az idegen nyelv tanulása közben a saját anyanyelved is fejlesztheted. Aki csak egy nyelvet beszél, nincs viszonyítási alapja másokhoz képest. Minden amit tudsz magyarul van. Ugyanazon gondolat…..
Napjainkban annyi az olvasnivaló, mint még soha.  A hagyományos és a társadalmi híroldalak tömve vannak a legújabb hírekkel, szenzációkkal. Ezeket ismétlik szinte orrvérzésig. A hírközlők végtelen és eszeveszett versenyben állnak egymással a legjobb…..
Üdvözletem! Ma a megszokottól kicsit eltérő témáról olvashattok. A fenti kérdésre keressük a választ, amiben 5 tényezőt tudunk felsorolni indoknak: 1. Együttműködés - Az együttműködés probléma nélkül megvalósítható két, vagy több ember között, legyenek akár…..
    Egy csomóan panaszkodnak nap mint nap arra, hogy hiányolják az életükből a motivációt, sőt az őket körülvevő környezet, mindennapjaik balszerencsés eseményei hatására még demotiválva is érzik magukat. Számos dolgot szeretnének csinálni, de egyszerűen nincs mi…..
Üdvözletem! Az oldal látogatottságának növelése, az olvasókkal való hatékonyabb interakció és a jövőben tervezett játékok könnyebb lebonyolítása érdekében a Blognak regisztráltunk egy Facebook oldalt.   Amennyiben tetszik a blog és értékelni szeretnéd a…..
Biztosan emlékszünk még rá, hogy gyermekként milyen energiadús kis emberkék voltunk, szinte mint egy Duracell nyuszi. Bármikor képesek voltunk játszani, táncolni, köröket futni a ház körül. Reggelente vidáman ébredtünk, tele voltunk várakozással, hogy vajon mi fog történni…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Ha úgy gondolod, hogy a szavak nem számítanak, tévedsz. Nem csak az a fontos, amit másoknak mondsz, hanem az is, amit magadnak. Néha ez jobban is tud fájni bármi másnál. Nézd meg ezt a lelkesítő videót, mely bemutatja, mekkora hatalma is van a jól megválasztott szavaknak. Mit…..
Sikervadász napló Kezdj el élni! 2011.10.30 13:26:00
Mindnyájunk élete végtelen potenciával van tele, végtelen erőforrásokkal rendelkezik, mégis csak kevesen vannak, akik ki is használják a tőlük telhető legtöbbet. A mindennapi élet banalitása veszi át felettünk az irányítást és megszorulunk azon a bizonyos jól kitaposott úton.…..
Sikervadász napló Önismeret 2011.10.30 12:49:00
Az önmagát megismerni vágyó ember alapkérdései: „Ki vagyok én? Milyen vagyok én?” Az önismeret arra irányul, hogy ezeket a kérdéseket minél alaposabban meg tudjuk válaszolni. Személyiségünkkel kapcsolatos tudásunk gyarapításával, szélesítésével ugyanis…..
Ez a videó valójában egy részlet a Jégkorszak 2 című meséből. Ebben a rajzfilmben egyébként elég sok tanulságos dolgot is elrejtettek a készítők, ami kivételesen pozitív a megszokott Hollywood-i minőséghez. „El kell engedned a múltat, hogy lehessen jövőd.”..
Üdvözletem! Egy rövid ajánlóval készültem Nektek, melyben egy erőemeléssel és testépítéssel foglalkozó blogot szeretnék mutatni. Az oldal tulajdonosa ajánlotta figyelmembe írásait, aminek örülök, hiszen felkeltette az érdeklődésemet, mostantól nyomon fogom követni a blogon…..
Mai bejegyzésünkben 10 tippet adunk Neked, melyek alkalmazásával hatékonyabban tudsz fejlődni. Tudom, használatuk nagy erőfeszítéseket igényelhet, napi szinten mindet betartani talán lehetetlen. Azonban ha ténylegesen szeretnél fejlődni, törekedj a maximumra!   10. Kezdd…..
Dr. Wayne W. Dyer keleti könyvekből tanult filozófiát, s ezeken keresztül mutatja be azokat a dolgokat, amelyek elengedhetetlenek a harmónikus életvitelhez. A film a doktorral készített interjúra épít, és az ő általa közvetített gondolatokat, filozófiákat illusztrálja két…..
Sikervadász napló E-book olvasó 2011.10.28 19:43:00
Üdvözletem! Ma egy kicsit a megszokottól eltérő témájú bejegyzést készítettem elő számotokra. Az E-book olvasókról ejtünk néhány szót.     Először is tisztázzuk, miért írok erről. Ezek az olvasók számomra nagyon jó szolgálatot tettek mint a múltban, mint…..
Elkészült az új köznevelési törvény, amelynek hatálya azokra is kiterjedne, akiknek a szellemi színvonala egy ötödikesé alá süllyed. Ennek első jeleként, akik valóságshow-ra SMS-t küldenek, 6 hónapos átképzésre kerülnének, ahol újra felkészítenék őket az…..
Sikervadász 2011.10.28 14:12:15
Képzeld el,hogy a bank minden reggel 68.400 dollárt helyez a számládra, viszont egyenleget nem visz át egyik napról a másikra. Minden este törli a fel nem használt egyenleget. Te mit tennél? Az utolsó fillért is kivennéd. Mindannyiunknak van egy ilyen bankja. IDŐ-nek hívják.…..
Sportőrült szerkesztőségünk egy egyedülálló bejegyzést hozott létre azoknak, akik a sportválasztás problémájával küszködnek. A bejegyzésben összegyűjtöttünk 30 sportágat, melyek közül bátran lehet válogatni! A listát felosztottuk 3 részre, tízesével publikáljuk…..
Szép napot mindenkinek!  Ma a nemrég megírt, Mennyi az annyi? című bejegyzésben felsorolt lista elemzésével folytatjuk. Mivel a lista nyolc pontból áll és az elemzés elég terjedelmesre sikerült, több részre osztottuk ezt a bejegyzést. Most az első pontról lesz szó.…..
Üdvözletem!Ma egy rövid, de annál hatásosabb módszert szeretnék bemutatni nektek, mely céljaitok megvalósításához nagyon nagy segítséget nyújthat. Ez a módszer személyes tapasztalat alapján jött létre, nem mástól átvett anyag (létezhet ettől még hasonló rendszer, nem…..