Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misanna

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért írok most Önöknek, hogy ezt se olvassák el, ahogy a többi segélykiáltást se. Gratulálni szeretnék a végtelen keresztényi emberségük okán. A jól átgondolt törvényalkotással, a lógósok munkába való visszaterelésével nagyjából 200 000 embert ítéltek lassú…..
Dörög és villámlik. Ez májusban nem csoda, de decemberben érdekes jelenség. Az időjárás pont annyira nem normális, amennyire az az ország sem az, ahol születtem, ahol élek és amit szeretek. Mert szeretem ezt az országot. De itt élni már nem szeretek. Ami történik, azt nem…..
Varánusz Fotelnácik háborúja 2011.11.01 05:36:00
Szerencse, hogy van nekünk ez a csurkapistánk. Igen kedves Feleim, szerencse, mert kiragadott a négynapos punnyadásból, amikor az ember egyéb bokros teendői mellett hajlamos azzal tölteni az idejét, hogy a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozza. Jó is ilyenkor egy…..
„A mór megette kötelességét, a mór mehet.”Friedrich Schiller: Die Verschwörung des Fiesco zu Genua - Ein republikanisches Trauerspiel. (A genovai Fiesco-összeesküvés – Köztársasági tragédia) - 1783  A tegnapi „ÁSZ-árulás” kapcsán érdemes…..