Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RajcsanyiZ

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Motherload és a Glean sikerén felbuzdulva mutatjuk be az Utopian Mining című pixeljátékot, mely bár az említettekhez képest lényegesen egyszerűbb (sőt, kifejezetten könnyebb), mindenképp itt a helye, főleg azok kedvéért, akik a fent említett játékokat azok sebessége vagy…..
A mai játék valójában két játék egyben. Az egyiknél meghatározott alakzatokat kell összetologatni, a cél a minél több pontszám elérése a jobb alsó sarokban jelölt darabszámú alakzatból. A csavar a dologban az, hogy a kis korongocskák egyikén-másikán elektromos vezetőnek…..
Sajátos egyveleg következik: a sakk és a lövegtornyos játékok mutációja, bár a fekete-fehér bábuk harcából csak a pályát örökölte. Narghil ezzel az ajánlóval küldte el a Triple Tower Defense linkjét: "Ha három azonos tornyot egymás mellé teszünk, a legutolsó torony…..
A Clash of the Olympians a Kingdom Rush alkotóinak első játéka. A stílusa oldalnézetes-várvédős (remélem, jól írom :)), a helyszín az ókori Görögország. Feladatunk választott hősünkkel megvédeni a templomunkat a hullámokban ránk törő, a görög mitológiából vett…..
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..