Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lsk

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Mert ez megismételhetetlen... Ugyebár az emberi élet egyszeri és megismételhetetlen. Visszaemlékezések összessége az adott pillanatban. Hozzánk beérkező reakciókból levont következtetések gyurmavilága. Olyan ez, mint egy vizsgálati egység - van egy adott valóság, amelyben…..
Mondd,merre? Választás (teljes) 2013.03.28 20:31:04
  Vannak történetek, amelyek az emberek legféltettebb titkai tárják fel. Ezért ezeket nem nevezhetjük igazán titkoknak, azok általában csendben pihennek és várakoznak a beteljesedésükre – a kinyilatkoztatásra. Ez nem történhet meg, ezért titok. A titok egy megtörtént…..
Mielőtt belevágnék, fontos elmondanom, hogy cirka 500 nappal ezelőtti az utolsó bejegyzésem itt. Ezt az oldalt picit elhanyagoltam, de más projecten dolgoztam - az életem alakítgatásán. Nincs gond, eddig egész jól működik, pénzt gyűjtögetek, tervezgetek és persze tanulok ezerrel.…..
Egy, az ablakra fújt leheletkarikában maradt sz-betű.A rózsaszín zokniból elpergett szöszök a padlón. Egy-egy hajszál az alvós párnán.Netbook fedlapján kis kéz ujjlenyomatai Ilyen dolog ez. Kedvenc tea tasakja a konyhaasztal fiókjában.A kulcscsomó karikáján táncoló…..
Mondd,merre? Mindenéssemmi 2011.11.12 19:48:00
Egyébként örülök. Ha van a világon olyan dolog, hogy szerencse, akkor ez az volt. Szerencse, hogy pont akkor, pont ott volt egy esemény. Szerencse, hogy 2011 van és, hogy ez a kis világ akkor olyan nagynak tűnt. Ez nem az a ,,szokásos” 6000 karakteres írásom. Ez csak egy…..
Mondd,merre? Minden rendben van 2011.11.06 23:14:00
Nemsokkal ezelőtt valaki szánalmasnak nevezett facebookon, levélben. Nem zavart, hogy nem hívott fel, nem zavart, hogy nem adott ész érveket - elfogadtam, hogy annak tart. Nem, nem fogok most óvodás módon ,,de én nem is vagyok szánalmas" mondatokat írni, valamint nem is akarok…..
Mondd,merre? Tükörkép 2011.11.03 20:20:00
 Szerintem nem olyan jó a tükörkép. Tükörképként pontosan kell másolnia azt, ami előtte áll. Ugyanúgy kell mosolyognia, ugyanúgy kell öltözködnie és még sorolhatnám. Ha lekapcsoljuk a villanyt, vagy behunyjuk, a szemünket nem látjuk, de ott van. Ő sem lát minket,…..
Mondd,merre? Szia, ki vagy? 2011.10.31 17:47:00
Lépésről lépésre haladunk. Egy kicsit innen, egy kicsit onnan és kész is az út, amin járunk. Tudjuk, hogy kik tesznek hozzá és kik vesznek el belőle. Azt hiszem arról viszonylag tiszta képet kap mindenki, hogy mit szeretne elérni az életben és erre milyen lehetőségek állnak…..
(az előző blog-bejegyzés folytatása),,Legyen elég az, hogy kiderül minden nap - az ember társas lény. Valamint kiderül, hogy jobban járunk, ha néha gondolkozunk is, mielőtt cselekszünk. Ugye tudjátok miről beszélek?"Biztosan tudjátok. Mindenki beleszaladt már ebbe. Sokkal jobb…..
Néha el kell fogadnunk azt, amit kapunk. Küzdhetnénk, de vagy nem látjuk a ,,végét", vagy pedig jobb úgy hagyni az adott állapotot, ahogy van. Hogy miért? Lehet, hogy éppen rombolna azon, amit eddig felépítettél.Csendben ülsz otthon és áradozol. Lépni kellene, de nem szabad.…..
Azon gondolkoztam, hogy hol a hiba. Hiba mindenben van, de akadhat olyan szituáció, élethelyzet, amikor fogalmam nincs, hogy hol sántítanak a dolgok.Hiba van bennem, van benned, a cipőinkben, a lépcsőfordulóban és a tankönyvek tételeiben. Van amit észrevettem, de van amire nem bukkantam…..
Mondd,merre? Indulás! 2011.10.12 16:22:00
Na sziasztok!Ez egy blog a kismillióból. Arról a világról szól, amelyben mindannyian talpalunk. Bemutatom a saját világomat, amelyben csakis én vagyok képes megjeleníteni másoknak egyes dolgokat, meghatározóságokat. Úgy lehetünk különbözőek és mégis annyira egyediek, hogy…..