Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-balu75

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..
Megérkeztek az augusztusi háttérképek! Csemegézzetek belőlük. A poszt végén megtaláljátok a júliusi toplistát is - megmutatjuk melyik fotót szerették leginkább júliusban.   Balp Letöltés: 4:3 16:9   Balu75 Letöltés: 4:3 16:9   Balla Béla Letöltés: 4:3…..
-balu75 2012.08.01 14:58:19
-balu75 2012.08.01 21:37:34
@darthwalk: Köszi, a végén még zavarba hozol:-))))))))
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
-balu75 2012.07.10 14:08:19
@bibi bibi: A belső sávba halad a forgalom, csak lámpa következik, ezért lassít mindenki.
Egyébként meg ha behúzódik a BMW mögé, amikor észreveszi a külső sávban álló autót, és nem próbál meg befurakodni nincs semmi gond.
Különben meg nincs semmi bajom a motorosokkal ha ésszel közlekednek.
De, azt utálom mikor szemből előzi a sort az én sávomnak a közepén és nekem kell félrehúznom az autót, csakhogy ő elférjen.
Ne kényszerítsék már ki a másikból az előzékenységet.
Persze ez igaz jó sok autósra is. Sajnos.
-balu75 2012.07.10 14:21:35
@qwertzu: De, hogy közlekedjünk a külsőben, ha tele van álló autóval?
A motoros még elfér talán egy fél sávban is.
És akkor itt lehet vitatkozni arról, hogy a motoros előzte-e a belső sávban haladó autókat, vagy kikerülte a külső sávban állókat.
-balu75 2012.07.10 14:34:24
@Butabi: Ajánlom btomil980a utolsó hozzászólását.

Én nem a motorosok ellen vagyok, hanem a bunkó módon erőszakosan közlekedők ellen.
Autós is motoros is.

A BMW-s is ilyen.

De a motoros is gondolkodhatott volna.
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
-balu75 2012.06.14 11:55:10
@Robinzon Kurzor: A hatóság majd jól megállapítja, hogy szerencsétlen srác nem tartotta be az előírásokat, mert ő már úgy se tud reagálni a dolgokra. Mindent rá lehet kenni, neki már úgy is mindegy.
Hánynom kell ettől az egész hozzáállástól.
A multiknak mindent szabad, a kis cégeket meg ott fingatják, ahol lehet, mert valahol be kell hozni a nagyok ki nem fizetett adóit, büntetéseit.
Ha egy kis cégnél történi egy komoly baleset ( nem arra gondolok amikor valaki elvágja a kezét), rögtön milliós bírság.
Méghogy támogassuk a kkv-ket.
Röhejes képmutatás.
Szegény srácnak meg R.I.P.
Öszinte részvétem a családjának.