Regisztráció Blogot indítok
Adatok
INTER-HOOD

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sportkormány, pótféklámpa, sportlégszűrő, xenon? Akár ezekért is ugorhat a műszakid. A rendőrök már akcióznak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Göbölyös "Jó tanuló, jó sportoló" Zsolt talán éppen kosárlabda-edzésre sietett, hogy ő lehessen a következő Zsizsi bácsi. Az is lehet hogy randevúra igyekezett az Uránia Filmszínházba, hogy megnézze egy helyes barnával a 'Brilliantovaya ruka' szovjet akciófilmet. Vagy csak…..
Korábban én is gondolkodtam már a mindenféle traffipax fotót nézve, hogy amikor csak egy rendszám látszik a képen, az mennyire bizonyító erejű. Cs egy ilyen helyzeten akadt fenn, ti mit tanácsoltok neki, mit tegyen? Elnézést kérek, hogy hozzátok fordulok a problémámmal, de…..
Gyuri autója azonnal az érdeklődés középpontjába került, ahogy megláttuk a képeket. Nem volt egyértelmű a szerkesztőség álláspontja, hiszen volt, akinek tetszett, volt, aki rondának látta, de a befektetett munka alapján mindenképpen megérdemelte, hogy díjazzuk. Hiszen a…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
INTER-HOOD 2011.10.12 15:45:32
@geegee:
Csak érdekelne. Miért te ha neked van egy 280e km futott kocsid, azt mennyivel kéne olcsóbban adni, mint pl a 120e-t futottat? Azonos évjáratot és felszereltséget feltételezve, ha a 120-at futott ára mondjuk 1m ft.
INTER-HOOD 2011.10.12 13:15:01
@Gott in Frankreich:

Én pont egy olyan Ibizát árulok, amin Keskin felni van, Scheidl spiler, és H&R futómű, barátnőmnek vettük,de neki inkább egy másik tetszett meg, így ez eladó. Magunknak vettem, így átnéztem /nézettem elég alaposan. sEmmi baja. A legolcsóbb ár alatt adom 130 ezerrel, mégsem viszik el..
INTER-HOOD 2011.10.12 13:20:36
@BenFranklin:
A legtöbb esetben igazad van, de azért vannak kivételek.
Minden saját autómmal mindig rendbe volt minden. A szervízben mindig úgy nézettem át, hogy szóljanak,ha van valami és ha rövidesen cserél lenne, akkor csináljuk. Szerencsére vannak olyan emberek akik nem úgy állnak hozzá, hogy "húú költeni kell a kocsira, inkább gyorsan eladom"
A legutolsó kocsiról sem gondoltam,h elviszik, így épp tele is tankoltam előtte. Örült is az új tulaj :)