Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezsdrás

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rég felkeresett emailben egy ex-JT, azzal a kérésével, hogy tegyek ki a blogunkra néhány levelet, melyeket közvetlenül az elkülönülése előtt váltott régi ismerőseivel.  Kérésére hozzá kell tennem, hogy ismerőse tud helyesen írni, és nem tudja mi történt vele…..
ezsdrás 2012.10.23 18:01:32
@Perfect choice!: Nos olvasom a bibliát is ,de ne te mond már meg hogy mit olvassak el azt olvasok amit akarok,nos én még nem olvastam egyetlen kötetet sem és épen ezért nem akarok semmi olyan felől előítélettel lenni amíg meg nem győződök róla,te meg ha azt állítod hogy meseszerű szar ahogy te fejezed ki magad hát bizonyítsd be hogy igazad van.
ezsdrás 2012.10.23 14:18:48
@Perfect choice!: Kösz.....
?
ezsdrás 2012.10.23 17:53:50
@Johnny Joker: Köszi elég az az egy két kötet is magyarul csak azért kell mert kíváncsi vagyok mi az mi van bele írva@Perfect choice!: ,látom egyesek itt nagyon el vannak fajulva és még azt is meg akarják szabni ,hogy ki mit olvasson,szerintem azért mert ha minden felől kutatunk az igazság után és amely megegyezik az egyedüli tekintéllyel a bibliával ,akkor félnek hogy hamis nézetük kiderül és meglátszik hogy teljes sötétségben vannak,nos én meg győződtem arról,hogy egyetlen írástanulmány gondolok az őrtornyok és bármely írás mely azt állítják hogy a hű rabszolga írta egy sincs szent szellem által vagy Isten ihletése által írva Mert csak egyedül a bibliát tartalmazó iratok írattak szent szellem által.
Nagy örömmel jelentem be, hogy sikerült megszereznem a magyar Őrtorony magazin beszkennelt példányait 1914-től, amit szívesen megosztok veletek... nem úgy mint az Őrtorony Társulat!!!..
ezsdrás 2012.10.22 20:26:00
A következő videóban láthatjátok Russell testvérünk  sírkövét és emlékművét. A videót lefordítottam nektek, a FELIRATOZÁST be lehet kapcsolni!    "Itt állok Pittsburg-ben, Russel lelkész sírhelyénél, aki az a személy volt, aki elindította Jehova Tanúit, és e sírkő…..
ezsdrás 2011.11.11 20:32:43
@Johnny Joker: Köszönöm a buzditást és én is biztos vagyok benne hogy jobb így nekem vallás nélkül , ,,Mert meg vagyok győződve,hogy sem halál,sem élet,sem angyalok,sem fejedelmességek,sem hatalmasságok,sem jelenvalók,sem következendők,sem magasság,sem mélység,sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el az isten szerelmétől,mely vagyon a mi Urunk Jézus Krisztusban,,Róma,8:38,39.Mert hiszem hogy megnyerem azt a boldog életet amit Isten igér minden őt szeretőinek az Ő szavaiban a bibliában.Igen Isten gazdag megbocsájtásban és Ő a szívek vizsgálója ,Ő vizsgálja az inditó okokat ,hogy mit mijen okból teszünk,.... De ha szándékosan vétkezönk többé nincs bünökért való áldozat....Én is szoktam mindennap kérni imában Istent,hogy bocsásson meg nekem és nem csak nekem hanem neked is és minden embernek,mert mindnyájan vétkezünk,nap mint nap,tökéletlenségünk folyamán.

Azért maj lesz még egy pár kérdésem a tanuk felöl,ha lehet?

Áldás Békesség.
ezsdrás 2011.11.12 16:22:07
@bigpast: Miből gondolják ,vagy mi a bizonyiték arra ,hogy a JT vallás szervezete a Sátán befolyása alatt álló szervezet ahogy többen ezen az oldalon kifejtettek??

Bizonyitékokat szeretnék nem saját gondolatokat és saját véleményeket,vagy saját értelmezést ami nem is biztos hogy helyes és mégis alá támasszák egy két bibliai idézettel.

TÉNYEKET, ez érdekelne igazán.
Jehova Tanúi  A Jehova Tanúi az a szekta, amely azt állítja magáról, hogy az ő vallásuk a leggyorsabban terjedő vallás a világon. Talán ők a legnagyobb missziunáriusok az összes többi vallási mozgalom között. Senkit nem fogadnak a soraikba, míg emberek látogatásával…..
ezsdrás 2011.10.12 16:50:41
@Johnny Joker: Csak azt szeretném megkérdezni persze ha nem titok ,hogy milyen vallásban vagy,vagy mi az amit ti megjövendöltetek és beteljesült?És mivel tudnád bizonyitani ,hogy ti helyesen értelmezitek a szent irást?
ezsdrás 2011.10.14 16:13:50
@bigpast: Bocsi de én sem azért kérdeztem hogy milyen vallásban vagy ,vagy vagytok hogy anyira érdekelne csak gondolta ha tudom hogy akival beszélgetek az, az egyén milyen vallásban van könyebb a beszélgetés,nos én elárulom neked az enyémet nem titok ,nem vagyok semilyen vallásban ,mert a vallás az üzlet és a politika az ördög eszköze,a biblia szerint igy hát én inkább hitet próbálok gyakorolni.mert Jézus hitet hagyott és nem vallást.
ezsdrás 2011.10.14 21:27:06
@karalabe4:Üdvözlet. Én nem szeretnék semmiféle hitvitába belekeveredni, de ugy tudom ezen az oldalon kinyilvánithatja mindenki a véleményét,kérdezhet, érvelhet, segitséget kérhet,de ha nem igy van akkor szolj és már itt sem vagyok, azért mert válaszoltam egy nekem cimzett levélre, szerintem az nem hitt vita,külömben én is kapcsolatban voltam JT.ival,de nekem nem jött be,és nem is fog soha,mert......