Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A félszemű Télapó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor a felhasználók nevét variálták át, most megérkeztek a fantomtartozások hozzájuk is. Naiv ügyfélnek egy 2,5 évvel ezelőtti tranzakció után kellene 120 forintot befizetnie, amire válaszul postai úton követeli tőlük a számlát: Megint szívatja az ügyfeleit az…..
A félszemű Télapó 2013.10.11 00:41:26
@nandras01: itt nem ez a lényeg, szépen és durván is el lehet valakit küldeni a jó kura anyjába, szépen is lehetett volna követelni a tartozást nem pedig fenyegetve bűnözőnek titulálni a szolgáltatás igénybe vevőit amiből egyébként élnek, a marketingeseknek faszkorbács
Ezentúl ha bármilyen problémájuk van a budapesti parkolással, egy perc néma csenddel emlékezzenek a szegedi autósokra, akiknek mindig sokkal rosszabb. PM szerint a 60-es évekbeli lyukkártyás rendszer teljesen értelmetlen, cserébe viszont a helyi parkolóőrök mindenkit csalással…..
A félszemű Télapó 2013.08.08 09:23:25
@Charles63: Nem szép dolog a füvön parkolni!!!
A gyorsvonati pótdíj bevezetése óta igyekeznek minden jegy mellé pótdíjat fizettetni a pénztárosok, vagy ha azok éppen nem, akkor a kalauzok. Naiv ügyfélnek többször fel kellett hívnia a MÁV ügyfélszolgálatát, hogy a munkatársak elhiggyék, nem kell a járatára pótjegy: Ezt…..