Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sischo

7 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus mestere az Udinese elleni Olasz Kupa-meccs előtt kedden számos témát érintett a sajtótájékoztatón, így próbálta nyugtatni a Paulo Dybala kapcsán kialakult helyzetet, hiszen a sajtó ismét az argentin játékos lecserélés miatti elfogadhatatlan reakciójáról írt. „Naponta beszélek Paulóval, ő…..
A Serie A bajnokságát jó ideje uraló Juventus kisebb zsákutcában találta magát idén, mivel a vásárlásokat követően bevételekre is szüksége lenne. A nyáron a csapathoz érkezett Merih Demiral és Matthijs de Ligt, mellettük pedig ingyen a klubhoz aláírt Aaron Ramsey és Adrien Rabiot, viszont távozni…..
Sischo 2019.08.24 15:06:52
@delpi0823: Az a baj fizetesek nagyon sokat emelkedtek. Jott de ligt rengeteg fizuert, Rabiot es Rmsey szinten eleg magas fizuert illetve visszajott Higuain is akinek a fizujat nem kellett fizetni es szinten sokat keres + erre meg rajon hogy nagyon sok a jatekos a keretben.
Olasz pletykák szerint a PSG nem csak a Juventus csatárcsillaga, Paulo Dybala iránt érdeklődik, hanem Miralem Pjanić ügynökének is ajánlatot továbbított, állítja a Calciomercato és a Corriere della Sera. Az újságírók szerint Fali Ramadani egyórás találkozón vett részt a Juventus székházában Fabio…..
Sischo 2019.08.22 11:09:33
@niccolo: Igen, nekem is ez a bajom. Kb ugyan ott lennénk ha igazolunk helyette valakit, viszont a nagyobb problémáink nem oldódnának meg. Ha nem sikerül megszabadulni a felesleges játékosoktól + igazolni egy normális szélső védőt akkor bajban leszünk.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Sischo 2019.08.08 12:02:43
@JuventusFanatikus: Kurva kíváncsi lennék mi a f@sz történik a háttérben, mert ez így teljesen érthetelen.
@Mr. Ocean: Pogba kb teljességgel esélytelen, hogy jönne. Ma vége a pl átigazolási időszaknak és utána már új játékost nem tudnak beregisztrálni. Ugyan eladni még el tudnak papíron aug végéig de én kizártnak tartom, hogy eladnák úgy hogy nem tudnak senkit hozni helyette. Hacsak a real nem robbant valami hatalmasat akkor marad a seggén.
Sischo 2019.08.09 09:36:40
@Juvetto: Az a vicces, hogy ezek szerintem még jó híreknek számítanak :D
Sischo 2019.08.16 16:12:21
@Ádám.84: Lehet, bár állítólag a rómaiak nem voltak hajlandóak kifizetni a 15 milliót és csak kölcsönt akartak. Emellett olyan is lehet olvasni, hogy a játékost is próbálták befolyásolni, hogy jobban elvágyódjon és így olcsóbban meg tudják szerezni. Emiatt rekesztette be a tárgyalásokat a Liverpool.

Ezekből nem az jön le, hogy Ruganiért majd biztosan hajlandóak lesznek letenni egy 30M körüli összeget.
A legfrissebb fejlemények alapján csupán apróságokon múlik, hogy Daniele Rugani csatlakozhasson az AS Romához, és akár már ma eldőlhet az olasz válogatott labdarúgó sorsa. A Sportitalia, az Il Corriere dello Sport és a Sportmediaset egybehangzó értesülései szerint a Juventus 5 millió euró ellenében…..
Paulo Dybala várhatóan nem csatlakozik sem a Tottenham Hotspur, sem pedig a Manchester United keretéhez, állítja a Sky Sport Italia, így egy esetleges távozás esetén az egyetlen opció a PSG maradt. A Juve vezetősége mindenképpen értékesíteni szeretné La Joyát, azonban a csatár ragaszkodik az Öreg…..
Az AS Roma egy újabb ajánlattal készül előrukkolni, hogy még a nyáron megszerezze a Juventus csatárát, Gonzalo Higuaínt - állítja a Corriere dello Sport. Az argentin támadó az előző szezont kölcsönben töltötte, előbb a Milannál, majd a Chelsea-nél, ám egyik klubnál sem marasztalták a vételi opció…..
Sischo 2019.07.30 17:57:31
@hellan: Csak Higunak 2 év van a szerződéséből. Azért azt jó nagy szívás lenne kivárni, ha nem fogad el egy ajánlatot se. Icardi azért fiatalabb szerintem őt jobban motiválja, hogy játékban legyen, őt ezzel jobban rá lehet bírni a távozásra.
A legújabb sajtóhírek szerint a Tottenham Hotspur kapcsolatba lépett a Juventusszal, s az angol klub kész klubrekordot jelentő 90 milliós ajánlatot tenni a zebramezesek argentin támadójáért, Paulo Dybaláért. Az első pletykák tegnap este röppentek fel az angol sajtóban, s a Daily Mail ma további…..
Sischo 2019.07.25 12:32:27
@Rivendell:
Hát még ha eladnánk is sokan lennének a csapatban a támadók. Jelenleg van 8 ember 3 helyre. És szerintem inkább szélen játszani tudó ember kéne még, mert DC, Cuadrado, Berna mind sérülékenyek. Feltéve persze ha tényleg 4-3-3 a preferált felállás.
Sischo 2019.07.25 13:31:14
@Rivendell:
Ezzel a névsorral a távozóknál én is kiegyeznék függetlenül attól, hogy Khedirát leszámítva mindegyiküket kedvelem, de szerintem ők is jobban járnának egy váltással.

Főleg Dybala, benne sokkal nagyobb potenciál van, de valahogy nálunk nem képes kiaknázni azt. Ha egy tíz évvel korábban születik szerintem hatalmas klasszis lehetett volna egy két csatáros felállásban, hasonló szerepben ahhoz mint amiben Del Piero is volt.

Lehet a Tottenham-nél Kane mögött újra magára találna, én örülnék neki.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Sischo 2019.07.23 11:15:46
@Rikoo: Hát szerintem azért nehéz Sarrit összehasonlítani Guardiolaval meg Klopp-al. Sarri nem volt profi focista, sokkal alacsonyabb szintről kellett indulnia és bizonyítania a hozzáértését. Nem volt meg neki az az alap tisztelet ami a visszavonult focistáknak alapból megvan edzőként és így neki hosszabb utat kellett bejárnia.

Emellett pedig a jelenleg elérhető opciók közül szerintem senkinek nincsen nagy tapasztalata a bl-ben. Kloppra és Guardiolara szerintem nem volt esélyünk.
Gonzalo Higuaín továbbra sem kíván csatlakozni a Romához vagy egy másik olasz klubhoz. Abban bízik ugyanis, hogy meg tudja győzni Maurizio Sarrit, a Juventus trénerét arról, hogy helye van a torinóiak keretében. Pipita nemrég tért vissza a klubhoz, miután az előző évet kölcsönben a Milannál, majd a…..
A Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini sajnálatát fejezte ki Mattia Caldara váratlan távozása miatt. A fiatal védő kiválóan teljesített kölcsönben az Atalanta csapatánál, viszont sajnos az Öreg Hölgynél éles meccsen nem kapott lehetőséget a bemutatkozásra. „Ő olyan játékos volt, aki remekül…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Sischo 2018.07.21 13:05:44
@Dr. Grant: Mert o nem kell senkinek :D
Sischo 2018.08.04 15:31:11
@babo0410: Transfermarkt szerint jelenleg 165 millio euro minuszban vagyunk most.
Ha hozzavesszuk Higu jovore esedekes 36 milliojat, Sturaro esetleges 20 milliojat es Pjaca 2 + esetleges 20 milliojat akkor is kb 90 minuszban vagynk, pedig ezeknek jelentos reszet egyebkent iss csak jovore kapjuk meg.

Ha ehez hozzanezzuk az elozo evek evek mercatoinak merleget: -10, -20, -70, -20 akkor szerintem eleg irrealis hogy meg jon egy draga jatekos. Raadasul meg a berek is jelentosen nottek Ronaldo es Can miatt, szoval en nem sok jora szamitok. Szerintem vegul marad Sturaro aztan ennyi lesza kozeppalya erositese.
A calciomercato exkluzív értesülései szerint Miralem Pjanić ügynöke a Chelsea képviselőjével tárgyalt, miután a Juventus N'Golo Kantét azonosította a bosnyák játékos pótlására. A huszonnyolc éves középpályást több európai klub is megkereste, így például a Barcelona és a Manchester City is, miközben…..
Sischo 2018.07.21 12:00:37
@MGB75: Hat szerintem is jo lenne, ha nem lennenek ugynokok, viszont ez sajna nem fog eljonni. Vannak sik hulye jatekosok, akik se a targyalashoz se a penzugyekhez nem ertenek, csak focizni tudnak, szoval nekik mindig is szukseguk lesz arra, hogy kepviseljek oket. Pedig aztan toluk is jo nagy penzeket rabolnak le az ugynokok.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Fiorentina és a Juventus között megszületett a megállapodás Marko Pjaca ügyében, s a játékos már Firenzében kezdi az új szezont. A Calciomercato beszámolója szerint a szezon második felét a Schalke 04 kötelékében töltő horvát támadó…..
Sischo 2018.07.13 13:15:32
@venember83: Nem hiszem, hogy erre palyaznanak. Ez azt jelentene nekik hogy vettek 20 millioert egy fiatal jatekost aki egy ev alatt nem tudott 5 milliot emelni az aran, ergo szarul jatszott.

Fura ez az uzlet, fiornak sehogy sem eri meg igazan. Ilyenkor en is mindig azt erzem, hogy biztos van valami a hatterben amirol mi nem tudunk.
Sischo 2018.07.13 14:31:54
@MGB75: Mondjuk ez eleg beszukult hozzaallas. ha nem erdekel masok velemenye akkor nem sok ertelme van olvasni a kommenteket, meg vitatkozni rajtuk :D

Mindenesetre szerintem meg Pjacabol lesz jo jatekos, ha a kesobbiekben nem hatraltatjak a serulesek, en a legjobbakat kivanom neki.
A Juventus nehéz mérkőzéssel, a Fiorentina otthonába látogatva folytathatja nagyszerű sorozatát a bajnoki versenyfutásban. A torinóiak jövő heti Bajnokok Ligája-szereplése miatt a firenzei lilák elleni mérkőzés a forduló péntek esti nyitómérkőzésévé lépett elő, s természetesen ezúttal sem lehet más…..
A pletykák szerint a Juventus a védősor széleit José Luis Gayà vagy Matteo Darmian megszerzésével kívánja megerősíteni a nyári átigazolási időszakban. A Tuttosport értesülései szerint a Juventus számára rendkívül fontos lesz a szélsőhátvéd poszt feltöltése, miután…..
Sischo 2018.02.07 15:50:50
@epaska: Nemtufom miert gondolod hogy Bellerint olyan szuper egyszeru lenne leigazolni. Nagyon keves minosegi szelso vedo van a piacon, raadasul az Arsenalnak tobb penze van mint nekunk szoval nem nagyon vannak raszorulva h rankdozzak. Nem lennek meglepve ha eleg magas osszegert menne el, vagy ottmaradni tovabbra is.
Pokolian nehéz december vár a Juventusra, olyan hónap, amely során a zebramezes csapat nagyon sokat nyerhet vagy szerencsétlen forgatókönyv esetén akár nagyon sokat is veszíthet néhány hét leforgása alatt. A torinói csapat ma este az éllovas Napoli otthonában próbál faragni a…..
Sischo 2017.12.01 21:15:04
@danimester1: Jah az jó lenne,de azért kicsit meg tudom érteni, hogy hat bajnoki cím után a nagy csapatok elleni játék motiválóbb mint egy Benevento elleni.
Nehéz napok állnak a Juventus előtt, hiszen a bajnoki címvédő előbb szombaton az AC Milan otthonába látogat, majd kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörében a Sporting CP vendégeként kell fontos lépést tennie a továbbjutás felé.  Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Blasie Matuidi és…..
A Juventus nehezen induló, ám végül gólzáport hozó mérkőzésen aratott győzelmet az Udinese otthonában, s a hétközi fordulóban a bajnoki címvédő az első osztály újoncát, a SPAL együttesét fogadja majd az Allianz Stadiumban, ahol nem lehet más a cél, mint a győzelem és a soron következő három bajnoki…..
Sischo 2017.10.25 21:02:19
A Juventus küzdelmes és döcögős győzelmet aratott a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s ezzel komoly lépést tett a továbbjutás felé, vasárnap pedig az Udinese otthonába kell feledtetnie a Lazio elleni kínos hazai vereséget, amelynek következtében öt pontra nőtt a távolság az éllovas…..
A csalódást keltó bergamói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően nehéz hét vár a Juventusra, hiszen előbb a kiváló bajnoki formát mutató Lazio, majd hét közben a Sporting Lisszabon látogat majd Torinóba, s Massimiliano Allegri csapata számára mindkét…..
Sischo 2017.10.14 19:44:53
@Ámok: Ez azért 8 meccs után elég érdekes kijelentés.
Sischo 2017.10.14 19:51:32
A Juventus egy nyögvenyelős meccsen hozta a kötelező három pontot a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, amikor az Olimpiakosz Pireusz látogatott az Allianz Stadiumba. Allegri csapatának most az Atalanta vendégeként kell folytatnia a mindeddig hibátlan bajnoki sorozatot, s természetesen…..
Sischo 2017.10.01 22:28:52
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő, súlyos vereséget követően a Juventus számára kötelező feladat, hogy hazai pályán begyűjtse a három pontot a Torinóba látogató Olimpiakosz Pireusz elleni csoportmérkőzésen. A Juventus keretének nagy visszatérője Sami…..
Sischo 2017.09.27 21:24:52
@Magyar Közöny: Ha gépről vagytok érdemes letölteni az Ace Stream nevű programot. Azon hibátlanul fut a stream. Ezek a böngészős streamek hulladékok.