Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirka

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Örömmel értesítek mindenkit, hogy ma végre újraindult Magyarország egyedülálló, használt IKEA bútorok apróhirdetésével foglalkozó weboldala, a svédBÚTOR! Az oldal átalakítása az IKEA ügyvédjének felszólítása alapján valamivel több időbe telt, mint amit gondoltunk, de…..
Harminchét éves, magasan képzett számítógépes grafikus vagyok. A nyomdai előkészítés, a kreatív tervezés és a 3D grafika irányában is évtizedes tapasztalattal bírok. Két munkahelyem volt, egy főállás és egy távmunka. Februárban a munakhelyemen elém toltak egy…..
masszázsblog Masszázs=megcsalás? 2010.06.26 07:52:00
- Hol jártál, szívem? - Semmi extra, drágám, csak erotikus masszázson voltam… Te megmondanád? Odaállnál a párod elé, hogy figyelj, szivi, ma találtam egy csajt, aki úgy bánt a farkammal, hogy csak kapkodtam a levegőt. Te ilyet nem tudsz, tizenöt év házasság után sem,…..
Bár megígértem, hogy twitteres közvetítés lesz a mai Távhő-sajtótájékoztatóról, csak hogy az összes újságírót leterelték a föld alá egy óvóhelyre, ahol nem volt térerő. Igen, tudom, ennél egy általános iskolás is jobb kifogásokat talál ki a lecke meg nem írására, de…..
Épp a Váti Családbarát Város konferenciáján ülök és online közvetítek, de egy nagyon érdekes sajtóközlemény pottyant a postaládába egy világsikerről. A világsiker egy cégeknél általában óriási forgalmat jelent, mertem remélni, hogy ebben az esetben nem erről van szó,…..
 Nagyon úgy tűnik, hogy hazánkban is gyarapszik a Bolognai rendszert ellenzők tábora, erről ír következő levelünk szerzője is. A 9 éve szerzett tanári diplomája nem egyenértékű a bolognai rendszerben megszerezhető tanári képesítéssel, újra el kell végeznie a tanár…..
mirka 2009.10.28 22:42:52
@histar007: az MSc és az MA ugyanaz a szintű végzettség (magister), csak (egyszerűen fogalmazva) az MSc a műszaki, az MA pedig a bölcsész területekre vonatkozik.
GazPömpöllér & co Meleg 2009.07.17 10:34:50
Bár a kertünk árnyékos, a házunk meg átalakított régi parasztház, és így mindkettő jópár fokkal hűvösebb mint máshol, így is döglődünk, fetrengünk a medencében, kéretik figyelni a beállást :-)Van aki már a medence szélét harapja :-) Van, akit meg a szúnyogok, nem,…..
A gyönyörű, minimalista kémiaszertárra hajazó interior az ausztrál gyökerű, mára nemzetközi Aesop drogéria új, Armadale-ben (Ausztrália) nyílt üzletében található. A cím persze fellengzős, hiszen üzlet és stílus is szép számmal akad, de a képek elgondolkodtatóak. (Ha a 21…..
Mai bejegyzésemben egy üvegművész-párost mutatok be: egyikük a lovak, másikuk az űrhajók szerelmese. Természetesen külön bejegyzést érdemelne mindkettőjük munkássága, de talán így együtt bemutatva, még érdekesebb lehet...végülis a ló és az űrhajó is egy…..
mirka 2009.02.27 13:34:54
Subba Kínzó kérdés 2009.02.06 00:23:00
Na vajon melyik tökéletes sztárpár monda be az unalmast, és költözött külön? A hölgy a klasszikus létrát mászta, de talán most már a saját lábán is menni fog neki. A fickó pedig adhatja továbbra is a sármosat. Igazából leszarjuk, csak kíváncsiak vagyunk mennyi idő mire…..
Félrefordítások A balek 2009.01.29 21:00:00
Kilfenora beküldése annyira megtetszett, hogy soron kívül teszem ki. Hugh Laurie (igen, ő Dr House) The Gun Seller című könyve a téma, ami nálunk A balek címen jelent meg. Ezúton is szeretnék gratulálni a Kelly Kiadónak, hogy ilyen minőségi munkát sikerült megjelentetniük. Több…..
GazPömpöllér & co Fürdünk 2009.01.15 11:03:06
Merthogy most már lehet együtt fürdetni a hármat elég lazán, Gergőbergő végre felfogta, hogy nem muszáj agyvérzéses örömmel hánykolódnia a kádban, elég, ha ücsörög és pancsol, így már el lehet néha engedni, persze csak pillanatokra, és még akkor is előfordulnak ilyen…..
mirka 2009.01.20 14:52:29