Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
A miniszterelnök különleges sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 2012-es és során teste több részének a növekedése is meghaladja majd az IMF által jelzett százalékot. Orbán Viktor szerint ha továbbra is szalonnás rántottát és hozzá kenyeret reggelizik minden munkanapon,…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.11.14 18:30:17
@popocatepetI: dik, én aszittem, ezek a fideszes komenisták azé ülnek ottan az én pízemen, hogy engem szógáljanak, ja nameg beléd és vissza téged bele hátúrú:O
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.11.15 10:48:50
@rеgrеss: off: nem, én az Ármándó vagyok a pincesor 7-bő;)
Az új, szintetikus cuccok nemcsak legálisak és ütősek, de jól is állnak fogyasztóiknak. Miután felröppent a hír, hogy a kormány betiltaná a dizájnerdrogokat, néhány toxikológus megosztotta a nyilvánossággal abbéli aggályát, hogy ez a szabályozás újabb, úgynevezett…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.11.14 18:35:01
@phaszfej: akkó gyugjad alekoszba a fejed, ne itten unatkozzá
  A vasárnapi II. kerületi időközi választás eredménye nem rengeti meg alapjaiban a magyar belpolitikát, az ellenzék erőviszonyaiban viszont hozhat változásokat. Az első pillantásra magasnak tűnő, 39 százalékos részvételi arány pont a fele a tavaly áprilisinak – azaz itt is…..
  Miért nincs normális közéleti párbeszéd Magyarországon? – teszik fel a fellengzős kérdést oly gyakran, felemlegetve még az ország végletes politikai megosztottságát. S mi lenne ezen mérce szerint a normális? A higgadt hangú, mérlegelő-érvelő, a más…..
Adminisztrációs hiba miatt rendkívül állapotot hirdetett az Országgyűlés. Hambulda Béla egyéni indítványát olvasás nélkül szavazta meg a Fidesz-KDNP-frakció. „Reggel ködös volt az idő, és a gyerek is köhögött” – indokolta a törvényjavaslat…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.11.06 16:07:27
@Kara kán: u de gyenge dik, hogy dögőne anyádba a szomszéd tehene
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.11.06 16:04:33
@Kara kán: te betucc tenni bármit cigányul iss? cigány-e vagy tán?
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.11.06 16:05:17
@Kara kán: ügyesen kopizóóó viszont
A Maybach márkanév nem tartozik az autógyártás sikeres projektjei közé. 1997-ben azért alapította újra a Mercedes, mert megsértődött, hogy a Rolls-Royce-ot elhappolta előle a BMW, a Bentleyt meg a Volkswagen. Annyira mérgesek lettek, hogy gondolták, majd megmutatják a világnak,…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.31 14:14:02
@Lacusru: Napszemcsi??? Merzsód is van hozzá? És kézbe is tudod venni?
„(…) never apologize, at least not for what liberals want you to apologize for." (Ann Coulter) Kissé bizonytalanul nevezlek így benneteket, mert kételkedem abban, liberálisok vagytok-e egyáltalán. Ráadásul ismerek is néhány liberálist, akikkel noha nem értek egyet…..
  Szóval az úgy volt, hogy a hazai antifasiszta, progresszív és toleráns értelmiség szombat délutánra tüntetést szervezett az Új Színház elé Dörner György igazgatói kinevezése ellen. Már csaknem két órája tartott az ordas eszmék bátor elutasítása, amikor egyszer csak…..
  Szerkesztőségünkbe harcias levelet fújt be az őszi szellő. Ebben magyar zsidó szervezetek fogalmazzák meg „hatmillió égő áldozatra” hivatkozva az ENSZ-ben képviselendő magyar állásponttal kapcsolatos elvárásaikat. Írják: az önálló Palesztin állam…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.20 11:45:00
Én nem próbálnék itt magyarázatokkal, tényekkel, észérvekkel szembemenni ezzel az undorító poszttal, sem az ezer évek óta genetikailag agymosott, habzószájjal zsidózó mentés-sujtásos agyhalottakkal. Ezek még azt se tudják, hogy Izraelben se mindenki "cionista", nem minden zsidó hord kaftánt, nem ismerik a történelmet, fogalmuk sincs, mi az a Jeruzsálem, palesztint életükben nem láttak még se közelről, se távolról, arabot persze láttak, aki akár palesztin is lehetett, de akkoriban még "bőrfejűnek" vallották magukat, és ugyanúgy ütötték-vágták, ha tehették, mint egymás bandáját.
És úgy ahogy van, nem mennék szembe a Mandiner bloggal se, mert értelmetlen. Csupán csak tegnap hallottam egy fideszes bérügynök nyilatkozatát, aki kvázi ki volt kelve azon "rendkívül tájékozatlan" neves külföldi úságírók ellen, akik rendre a Fidesz "koalíciós partnerének tartják a Jobbikot, ami pedig ó, micsoda tévedés".
Hát tessék, íme ez a poszt, és lehet feltenni a kérdést: vajon miért?
T. Mandiner blog! Még lehet, hogy itt páran állva tapsolnak a minden ténynek ellentmondó cikkeidnek, akármilyen blődséget, hazugságot írsz le, vagy ferdíted a mai magyar "fidesz-szótár" nyelvére a mondanivalóidat. Még vannak párttársaitok/szimpatizánsaitok néhányan, akik minden reggel beszedik az IQ-elleni tablettáikat, és szomjazzák, hogy zsigerből szédítse őket a Kormányotok és annak dicső vezére. Még vannak - de egyre kevesebben vagytok!
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Szócska Miklós egészségügyi államtitkár szerint itt az ideje a közös teherviselés elvének legszélesebb körű kiterjesztésére. A tervezet szerint a gennyes és egyéb kóros váladékokat kibocsátó, állami kórházakban ápolt…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.17 19:04:12
@bélabácsi2: Ne hangojjá le mégjobban, vazze!!! Úgyis tisztára sírásra áll a szájam.
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.17 19:05:32
Varánusz Ki fizesse a Dörnert? 2011.10.17 05:30:00
Örömmel konstatáltam a hétvégén, hogy ismét beljebb vagyunk egy problémamegoldással. Most, hogy Tarlós gyakorlatilag koncepció nélkül odaadta az Új Színházat Dörneréknek, kormányunk - lehet akaratán kívül - utánuk dobta a financiális mentőövet is.L. Simon László…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.17 17:19:03
@Fabius: Ebben az a tutti, hogy genetikailag mind - 50%-ban legalábbis - "zsellérek vagyunk. (Illyés Gyula: Puszták népe.) Csak egy szó az uraságtól, és baszki, felszántjuk az aszfaltot, behintjük sóval, oszt attól kezdve úgy nő majd a "magyar termény", hogy nem győzi a riadt nyugat felvásárolni, nehogymán letörjük az árait.
Varánusz A nemzetmentés Gerébje 2011.10.15 05:32:00
Kedves Lacus!Ezt megcsináltad. Mondhatom. Fasza, és akkor finoman fogalmaztam, nem hallgattam a mögöttem álló Péterre, aki szerint ezt egyenesen elkúrtad. Igen, te. Nézz szembe ezzel, lásd meg mennyire reménytelen helyzetbe hoztad a NER-t, hogy lejárattál engem, Gyurit, Járait,…..
Az utóbbi idők közvélemény-kutatásai alapján egyre több a bizonytalan vagy a szavazni nem akaró polgár. A Fidesz az új választási törvény keretében ezt a problémát is megoldaná. Automatikusan ahhoz számítanának ugyanis a bizonytalan vagy nem szavazó polgárok, aki egy adott…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.11 15:42:43
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.12 11:03:47
@Édy, aki Endre: Mindig apró kacajra fakaszt, ha valaki nem arról ír, amit olvas, viszont hülyeségeket. Mert itt ugyebár nem a népszámlálásról van szó. De ha már rávágod a sáros csizmádat az asztalra: valóban, egy ország nyüszög, és nem "bizonyos valakik" gondosan megválasztott közegben és időben - ahogy mondád -, hanem úgy egyáltalán, mivel az elmúlt másfél év alapján ennek a qrmánynak százezer okból sikerült a közbizalom talaját jó mélyen felszántani, a helyét meg sóval felszórni.
Az ENSZ tervei szerint Európa is lassan rááll a rovarok fogyasztására. A fontos hírre reagálva magyar szakértők már ki is dolgozták a hazai programot, ami 2012-től indul. „Magyarország egy ízeltlábú Kánaán! Rovartéeszeket, fóliasátras bogártenyésztőket és sok…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.11 19:56:44
@Dour: Ijjen provokatív kérdéseknek nincsen itten heje. Majd válaszolok, ha lezárult a 22 millás adócsalási perem, amit megúszok, mer Beja asszony is azszonta.És most a hüje kérdéseid mijatt rohamot kaptam, és kihánytam a méregtelenítő répapürét, meg a negyed felnyalt banánt, amit a Bejja hányt ki az előbb. Hogy á raak...
Alapvetően hiszek a kulturális sokszínűségben. Ezért ha valaki azt mondja nekem, ő csinálna egy igazi szittya színházat, ahol Dörner György igazgatása és Csurka István segédlete alatt Pörzse Sándor könyveinek adaptációit állítanák színpadra, azt mondanám: csináljátok.…..
Győzike a cigánykultúra élharcosa dikkmá 2011.10.11 19:46:46
@Schindler Pistája: te itten zsidókomcsihacc, hogy a tüdődet egye ki a redva, mer mingyán többen leszünk, mint te valaha voltál, gecc, dik.